Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Prestanite da svakih 5min dosadjujete sta sad....:d
niste ko deca vec ko babe!

Po svemu sudeci drama oko BTC se zahuktava, segwit koji je dogovoren je po core i ljudima iza "nekompatibilan" i predlozen je HF sa segwit sto ima samo jedan cilj da bitmain zadzi asicboost, takodje naknadni HF koji traze na 2MB ovi nema sanse da podrze...

Inace odluku koju su kao svi na sastanku potpisali izgleda da sad "nisu" svi potpisali ili nisu razumeli...... drama tek pocinje! ;)

- The big question now isn't whether segwit is going to be activated (at this point we can be sure it will), but it is "are the big companies doing a coup against core?"

- It is exactly a coup against core, or failed attempt to
- Core could release 0.14.2 with BIP 148 checked - as a safety net
- i think if is not consensus to this we must all prepare for a chain split
and it seems is better like this because bitcoin ecosystem cant even agree now to exist tech proposals

Poslednja izmena:
Moj komentar se odnosio na @eternity da ne bude zabune...

wallet ima vise adresa i ponekad cak vise private key-va ako ti je neko makao STARI wallet dat, ako si slao coine vise puta (gomilu puta a ne samo primao) neki su sklonjeni na nov private key kojem stari wallet nema pristup.......

I meni je to bas nije najjasnije. Jel ti ostao manji ili veci deo? Nesto ne verujem da je namerno uzeo samo deo a ostavio ti resto. Garant je zaboravio.

Ako mu je wallet star, moguce da je ukraden davno... a da su tek sad probili njegovu sifru brute force-om, ili su imali njegov star wallet jos dok nije imao sifru

ostao mi je manji deo u wallet-u naravno, srecom pre mesec dana sam veci do stavio na berzu da se igram da nisam bilo bi.....(uh necu ni da mislim) u svakom slucaju veliki skenj pogotovo sto znam da je sa moje masine to drpio.. paranoja udara, na televizor ima sifre da stavim...

Pravilo: CIM se pokrene wallet ODMA sifra, i backup wallet-a tek kad sifra kriptuje isti, takodje krace sifre se mogu bruteforcowati...

zato je HW wallet zakon... cak i mobilni walleti su ok dok ne krenu i tamo da udaraju malware

LTC mi trenutno fino izgleda. Kina gura, poloniex prati uredno. Orderi se popravljaju... Videcemo samo dali staju uskoro ili nastavljaju.

LTC se sjano drzi veceras. BTC je poleteo gore, ltc je jedva mrdnuo na dole i vratio se odmah. Obecava ;)

Na ovo najvise sumnjam! i to mi je nekako najrealnije

Kadar nevera, meni nije jasno ko je mogao i na koji nacin da dodje u posed tvog wallet.dat fajla sa tvog privatnog kompa koji pretpostavljam samo ti koristis i gde imas kakav takav firewall i av. Takodje taj koji ti je skinuo ltc nije provukao kroz neki mixer nego su mu svi coini i dalje na adresi sto je bas zanimiljivo.

Lepo zeleno jutro!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Glavni problem ovih dana gde rasporediti BTC da se umnožava, ETC, LTC, Monero.. eh

Što bi rekao premijer sramota nas je kako nam dobro ide :)

Eventualna korekcija na LTC?

Nije da sam pesimista, samo sam oprezan.

Da se mi manje iskusni ne uplašimo, šta misle iskusniji?

Keep calm and HODL

Monero skocio sa 1650 na 2230 = 35%+
ETC skocio sa 3900 na 4700 = 20%+

I to za samo 24h od vremena mog posta. I to jos uz BTC bullrun. Iskoristite ljudi ovo dok traje, plakacete kad prestane i prepircavati drugarima zlatnu groznicu. :)
U kom trenutku izaci iz ETC-a? Hvala jos jednom na ovom predlogu. Pokazao se odlicnim.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

U kom trenutku izaci iz ETC-a? Hvala jos jednom na ovom predlogu. Pokazao se odlicnim.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Mozda tu do 1:10 sa ETH-om. Znaci do 0.008-.0085. Preko toga ne bih rizikovao.

Mada sve preko 0.007 je po meni odlicno za izlazak, da se ne ceka peak.

Poslednja izmena:
pa sta da pisu gluposti... ko zna dokle ce BTC pre korekcije.... mada bi javise voleo da stane na 3K nego da bude zesca korekcija

Pa ne znam baš to al' danas je na jednoj menjačnici (do sada) dnevni skok bio 400$...al' da ne pišemo o BTC u pogrešnoj temi....

Nazad
Vrh Dno