Svaki nabrojani alt-shit je dobio placene vesti i neke satro hi-tech primene.
U stvari se desava isto kao i svaki put pred pumpanje BTC-a. Pumperska grupa utrostruci BTCe kroz P&D seme, da bi ih prodala po trostrukoj ceni kad ovaj skoci. Znaci primer ulog 1M$, x3 napravis kroz altove i sve to x3 kroz skok BTC-a. Izadju sa 9M$ ocas posla. To na stock marketu ne ide bas tako, zato im je sad crypto savrsena podloga za ultra brzu zaradu.
Odakle toliki kes? 99% iz Bitcoina kroz ALT/BTC par.
OnTopic:
Sto se LTC-a tice, ja opet kazem, ne postoji garancija, niti sam igde procitao/nacuo da ce biti i da je izvodljiv drugi pump. Nego sam licno ja doneo misljenje na osnovu situacije, na osnovu nekih mojih kalkulacija i racunanja. Ja sam ove godine skoro udvostrucio stek BTC-a i nije mi zao da sada uletim sa 50BTC-a u LTC. Tako da ljudi, molim vas, nemojte uzimati moje reci sa 100% sigurnosti, jer ni ja niti iko moze sa sigurnoscu nesto reci i predvideti u crypto svetu kog cine 98% manupulatora i muljatora koji vecinu stvari diktiraju. I vi i ja igramo njihovu igru i iste su nam sanse da dobijemo/puknemo.
Pump do 0.0222 je bio iskljucivo zbog Segwit-a koji nije jedina nazovi novina. Ima tu i drugih povoda za pocetak pumpanja. Drugo, da je sve gotovo, vec bi bili barem na 0.007 ili ispod. Ovako ga kontrolisu, polako kupuju a opet neprimetno i zato cena pada. Orderi sluze samo za naivne. Cena se moze napumpati i sa 20BTC buy wall-ovima jer mogu direktno da ih jedu i kupuju.
Ja sam i ranije rekao da ga hvatam na 107-105-103 i sve do 100. Za sada se osecam sigurno oko 100-tke koja mi ujedno sluzi i kao stop loss. Ako je probiju, sell all pa rebuy na 800-850. par puta smo naseli na bull trap tj ja samo na onaj prvi. Kasnije sam pricao da sve preko 150 mozete smatrati raketom i povodom za pump, ali posle toga nismo vise videli ni prilaz ka 150.