Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ZEC je danima bio kao nategnuta puska, samo se cekalo kad ce da okine. Sell orderi su bili jako tanki. Sa 250 BTC-a su uspeli da ga poguraju i nabiju vise od 100%.

Taman hteo da objavim da je Dash verovatno sledeci za ATH u $, kad u medjuvremenu i on krenuo. :)

ZEC je danima bio kao nategnuta puska, samo se cekalo kad ce da okine. Sell orderi su bili jako tanki. Sa 250 BTC-a su uspeli da ga poguraju i nabiju vise od 100%.

Taman hteo da objavim da je Dash verovatno sledeci za ATH u $, kad u medjuvremenu i on krenuo. :)

Svi pucaju a LTC ce da eksplodira :) Ziveo La!!!

Pošto znamo da u svetu kriptovaluta logika ne stanuje, gledajući današnja dešavanja na menjačnicama i ovu opštu ludnicu sa cenama...

Ima li neko bilo kakvo NElogično objašnjenje za rast cena najskupljih altova danas, pored već ogromne cene BTC-a i pored već velikih cena tih skupih altova, osim našeg omiljenog jadnička LTC-a...

Ajde jutros raste BTC, raste i ETH...ajde u redu.
Onda polude i ZEC i Dash skoro u isto vreme, a prethodna dva ne padaju.

Odakle bre toliki keš više i kada će nešto da konačno preliju u LTC, da i on doživi taj famozni ATH... :smash:

Ovo bre uopšte nije dobro za pritisak, moram da ugasim malo računaljku.

P.S. Sledeći mora skočiti i Monero na jedno 120 $, pa da kažemo da nema više ko da skoči i da je LTC na redu da se povrati na gore, ako ja pre toga ne povratim na dole. :D

Jako velika steta da se nije desio bitcoin tajni sastanak sad bi LTC bio 40$ i isao ka 50...

Ovako sam zatvorio short sa 300LTC u plusu, iskreno za dalje ne znam, ovi na BTC i dalje zele da guraju UASF paralelno jer klijent radi root stock

Mislim da im nije samo DASH u planu nego i XMR dok LTC ostavljaju za kraj :p

edit:
Jako velika steta da se nije desio bitcoin tajni sastanak sad bi LTC bio 40$ i isao ka 50...

Ovako sam zatvorio short sa 300LTC u plusu, iskreno za dalje ne znam, ovi na BTC i dalje zele da guraju UASF paralelno jer klijent radi root stock

UASF na BTC može samo da obori cenu zbog neizvesnosti i raskola.... osim ako to nije predstava za široke mase....

Poslednja izmena:
Nije prestvara planiraju da sacekaju segwit aktivaciju pa da se vrate na Core klijenat... pa svadja oko veceg block-a

Pošto znamo da u svetu kriptovaluta logika ne stanuje, gledajući današnja dešavanja na menjačnicama i ovu opštu ludnicu sa cenama...

Ima li neko bilo kakvo NElogično objašnjenje za rast cena najskupljih altova danas, pored već ogromne cene BTC-a i pored već velikih cena tih skupih altova, osim našeg omiljenog jadnička LTC-a...

Ajde jutros raste BTC, raste i ETH...ajde u redu.
Onda polude i ZEC i Dash skoro u isto vreme, a prethodna dva ne padaju.

Odakle bre toliki keš više i kada će nešto da konačno preliju u LTC, da i on doživi taj famozni ATH... :smash:

Ovo bre uopšte nije dobro za pritisak, moram da ugasim malo računaljku.

P.S. Sledeći mora skočiti i Monero na jedno 120 $, pa da kažemo da nema više ko da skoči i da je LTC na redu da se povrati na gore, ako ja pre toga ne povratim na dole. :D

Svaki nabrojani alt-shit je dobio placene vesti i neke satro hi-tech primene.

U stvari se desava isto kao i svaki put pred pumpanje BTC-a. Pumperska grupa utrostruci BTCe kroz P&D seme, da bi ih prodala po trostrukoj ceni kad ovaj skoci. Znaci primer ulog 1M$, x3 napravis kroz altove i sve to x3 kroz skok BTC-a. Izadju sa 9M$ ocas posla. To na stock marketu ne ide bas tako, zato im je sad crypto savrsena podloga za ultra brzu zaradu.

Odakle toliki kes? 99% iz Bitcoina kroz ALT/BTC par.

OnTopic:

Sto se LTC-a tice, ja opet kazem, ne postoji garancija, niti sam igde procitao/nacuo da ce biti i da je izvodljiv drugi pump. Nego sam licno ja doneo misljenje na osnovu situacije, na osnovu nekih mojih kalkulacija i racunanja. Ja sam ove godine skoro udvostrucio stek BTC-a i nije mi zao da sada uletim sa 50BTC-a u LTC. Tako da ljudi, molim vas, nemojte uzimati moje reci sa 100% sigurnosti, jer ni ja niti iko moze sa sigurnoscu nesto reci i predvideti u crypto svetu kog cine 98% manupulatora i muljatora koji vecinu stvari diktiraju. I vi i ja igramo njihovu igru i iste su nam sanse da dobijemo/puknemo.

Pump do 0.0222 je bio iskljucivo zbog Segwit-a koji nije jedina nazovi novina. Ima tu i drugih povoda za pocetak pumpanja. Drugo, da je sve gotovo, vec bi bili barem na 0.007 ili ispod. Ovako ga kontrolisu, polako kupuju a opet neprimetno i zato cena pada. Orderi sluze samo za naivne. Cena se moze napumpati i sa 20BTC buy wall-ovima jer mogu direktno da ih jedu i kupuju.

Ja sam i ranije rekao da ga hvatam na 107-105-103 i sve do 100. Za sada se osecam sigurno oko 100-tke koja mi ujedno sluzi i kao stop loss. Ako je probiju, sell all pa rebuy na 800-850. par puta smo naseli na bull trap tj ja samo na onaj prvi. Kasnije sam pricao da sve preko 150 mozete smatrati raketom i povodom za pump, ali posle toga nismo vise videli ni prilaz ka 150.

Sad ako bude pumpa bice pre bitstampa ili koji sat posle, neverujem da ce propustit priliku....... pogotovo sto veoma neocekivano LTC dolazi prvi a ETH kasnije

Kazem, sve je tempirano i vidi se da odlazu. To se ne radi kad/ako je novcic mrtav.

Ja nemam sta da volim ili ne volim kod litecoina. Kupim, prodam i uzmem profit kao i kod drugih novcica, i totalno mi je svejedno da li to bio LTC, DASH, XMR, XRP itd. Zato i trubim i nagovestavam da se moze stvoriti fina prilika za zaradu.

Za sada, pre litecoina moze uleteti Monero ili ETC za red na pumpanje. Taman dok se Ripple i Ethereum budu hladili. I eto nas za 2 nedelje opet na LTC-u, taman vreme za dodavanje na Stamp, a i da se potrefi sa eventualnog korekcijom BTC-a.

Okej, da li mislis da je ova cena 0.0115 dobra da se uleti? :) Ili da cekam(o) da se spusti jos malo?

Sto se trgovine tice to stoji... ali ipak imas veci i manji scam coine....
samo je steta sto trgovci navlace newbi-e da ulazu u XRP i slicna djubrad svojim manipulacijama......

@Stormbringer_bg
To opet zavisi od BTC-a pre svega, na LTC verovatno je sad akomulacija ali to ne znaci da cena nece dole ako BTC luduje, itd

Takodje ne treba zaboravit kineze jeste da pupaju BTC ko ludi, ali ista grupa ulece u LTC kad odluce da je vreme

Poslednja izmena:
Okej, da li mislis da je ova cena 0.0115 dobra da se uleti? :) Ili da cekam(o) da se spusti jos malo?

Pazi, trenutni support je na 0.01. To neka bude i stop loss. Verujem da ce biti jos pokusaja probijanja ali bezuspesnih. A i nema vise velikog broja panicara koji srozaju cenu za 30% u par sekundi. To je cilj i uspeh da se takvi skinu.

Meni je short sa 135 zatvoren nocas na 105, a alarm me probudio pa sam uspeo ugrabiti jos neke kolicine po dobro ceni. *** polo je radio ne daj boze, vise nije moglo. Sad se konacno zelenim posle duzeg vremena.

Problem je ako budemo cekali 0.01 a on ne dostigne i krene gore. Problem je ako ga sad uzmemo a on padne na 0.01 (doduse ovo je manji i sigurniji problem jer ce se vratiti gore)

Po meni najoptimalnije resenje je ici neku postepenu kupovinu. Znaci primer hoces 500 LTC-a da uzmes. Sada uzmes 100-150, ostatak stavis u ordere tj po 30-ak komada i 10 ordera na rasponu od 107 do 101. Ako padne, super, prosli ti orderi i prosek ti je dosta ispod 110. Ako krene gore, opet nije lose jer imas vec 20-30% kupljenog i samo se usput dopunis i prosek ce ti svakako biti nizi od te trenuttne cene.

Edit:

A u slucaju worst case scenarija, tj ako popusti 0.01, tu ce se cena srozati do 88-850, tako negde, gde ce bounce-ovati do sigurno 950 ako ne i 1000. Izdumpujes sve na 970-980 recimo, postavis buy na 820-830-840 npr, i automatski sell na ~935-945-965 itd. Tako ces se iscupati iz minusa i ostati na nuli, ako se kvalitetno odradi, lako moze biti i plus.

Poslednja izmena:
Hvala lepo na konkretnom odgovoru :)

Svaki nabrojani alt-shit je dobio placene vesti i neke satro hi-tech primene.

U stvari se desava isto kao i svaki put pred pumpanje BTC-a. Pumperska grupa utrostruci BTCe kroz P&D seme, da bi ih prodala po trostrukoj ceni kad ovaj skoci. Znaci primer ulog 1M$, x3 napravis kroz altove i sve to x3 kroz skok BTC-a. Izadju sa 9M$ ocas posla. To na stock marketu ne ide bas tako, zato im je sad crypto savrsena podloga za ultra brzu zaradu.

Odakle toliki kes? 99% iz Bitcoina kroz ALT/BTC par.

OnTopic:

Sto se LTC-a tice, ja opet kazem, ne postoji garancija, niti sam igde procitao/nacuo da ce biti i da je izvodljiv drugi pump. Nego sam licno ja doneo misljenje na osnovu situacije, na osnovu nekih mojih kalkulacija i racunanja. Ja sam ove godine skoro udvostrucio stek BTC-a i nije mi zao da sada uletim sa 50BTC-a u LTC. Tako da ljudi, molim vas, nemojte uzimati moje reci sa 100% sigurnosti, jer ni ja niti iko moze sa sigurnoscu nesto reci i predvideti u crypto svetu kog cine 98% manupulatora i muljatora koji vecinu stvari diktiraju. I vi i ja igramo njihovu igru i iste su nam sanse da dobijemo/puknemo.

Pump do 0.0222 je bio iskljucivo zbog Segwit-a koji nije jedina nazovi novina. Ima tu i drugih povoda za pocetak pumpanja. Drugo, da je sve gotovo, vec bi bili barem na 0.007 ili ispod. Ovako ga kontrolisu, polako kupuju a opet neprimetno i zato cena pada. Orderi sluze samo za naivne. Cena se moze napumpati i sa 20BTC buy wall-ovima jer mogu direktno da ih jedu i kupuju.

Ja sam i ranije rekao da ga hvatam na 107-105-103 i sve do 100. Za sada se osecam sigurno oko 100-tke koja mi ujedno sluzi i kao stop loss. Ako je probiju, sell all pa rebuy na 800-850. par puta smo naseli na bull trap tj ja samo na onaj prvi. Kasnije sam pricao da sve preko 150 mozete smatrati raketom i povodom za pump, ali posle toga nismo vise videli ni prilaz ka 150.

Tebi hvala na svim komentarima i analizama koje si pisao i koje ćeš tek pisati. Ni ne pomišljam da te označim kao krivca za trenutnu cenu, ili nešto slično. :D

Samo se nerviram što sva đubrad lete, a ovo đubre se prizemljilo, ništa više.

Mada ko zna, možda poleti kad svi drugi slete, mislim bilo bi logično...Ups, logika...tako lepa reč, a tako neupotrebljiva na berzi punoj muljatora. :d

Samo malo da se vrati da izadjem na nuli, ili malom plusu, pa ću videti kada ću sledeći put da ga pogledam.

Nego Coblee kasni sa vestima nekoliko sati. Tek pre sat objavio za Bitstamp.

Samo da BTC ne izdivlja danas i trebalo bi da se vratimo u život. Lepa slika poslednja 3 sata.

Lepo se ovo krece.

Da li je samo balon, videcemo?

ETH i BTC su stali sa rastom.

Da li njegovo vreme doslo?

Ja mislim da ce uskoro da se kupi kajmak sa altova i btc ide na 2300-2400

Ja bih mozda otvorio short BTC-a na 2300 pa da ga docekujem na oko 2000. Jako je veliki rizik, ali moze fino da se uzme.

LTC polako krece, nista ovo jos nije ozbiljno. Kad se pocnu popunjavati orderi i lagano predjemo trenutno 0.014, to ce biti mnogo dobar znak. Ovako jos uvek prcka.

Ma da, ovo je jos uvek nista. Nervira me kako kilavi ovih dana dok sve ostalo skace. Znam da ima jos vremena za njega ali sada ne moze da dodje do izrazaja od ostalih.

Klasika Polo manipulatori, najgori shit duvaju da navuku newbie...... tako daju vrednos svojoj berzi koja pumpa sav shit....

Naravno ali pre svega premine i instamine kao i ICO, kod 99% njih uopste ne postoji decentralizacija distribucije, kao i ripple kojeg neko drzi 97% tako i ostala djubrestinu neko drzi u slicnom obimu... kao sto na polu ETH u orderima ima samo 100K a distribucija je 90M ?!?

Pa ko je tu lud da veruje da je ista decentralizovana, razlog zasto se veoma lako pumpa bez otpora

Nazad
Vrh Dno