Poslednji support je na 130, zato se teze probija jer ga brane.
A za mene je ovo dovoljno brzo palo, tako da pad sa 160 na 130, mora ispratiti koji bounce do 142-145. Tu se kratko zadrzi i onda ga zakucaju opset ispod EMA 30 koju sad pratim i cini se kao dobar resistance.
Ici ce sad malo sporije ovo. A to da li treba opet da se ulazi i kada, to je cisto kockanje. Ja sam rekao da mozda vidimo drugi krug, tj moje su sanse 80%. Drugo ja sam sebi odredio ulaske, ali moze uopste da ne dostigne tu cenu, a moze i da je presisa. Tako da se pazite, necu posle da me pljujete ako udjete a on padne, ili ako ne udjete a on skoci. It's still risky!!
Po meni je logicno da naprave paniku i da ubede ljude da je kraj. Taj poslednji sloj kada rasproda, ce i spustiti cenu do 110 kontam. E onda je moguce mrcvarenje (ali ne verujem jer bi sell orderbook narastao i trebalo bi vise $$$ za pocicanje pumpa), ili nenadani nagli rast koji bi u 5 ujutro pocistio sve ordere od 110 do 150. Ostatak bi pocistili ljudi tj slicni nama koji bi pokusali da se ukrcaju na vreme i time dodatno nabili cenu. Takav scenario kontam.