Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

I ja sam sada na 0 LTC-a, dok si u LTC hoćeš da raste, sada hoću da pada, kako se lako menjaju strane :)

A realnost je da jedan tvit kao 'ee sutra kreću LN transkacije' može da lansira cenu opet i da ne stignem da reagujem, evo sada npr raste i samo gledam, ne znam šta da radim :|

Niste mozda trebali ceo stek da short-ujete, nego deo. Moze i da se okrene palacinka, nista nije sigurno.

Mislim da cemo u narednih 24h znati tacno na cemu smo. Ako probije 150, ide drugi krug na gore. Ako probije 130, tek na oko 100 ulaz.
Za sad mi je najsigurnije sedeti u $

Cena ce ici gore definitivno danas do 27 dolara dolazimo prilicno sam siguran a posle toga ne znam sta ce biti.

A to sam zakljucio gledajuci buy wall i sell wall nesto se sprema definitivno.

Buy orderi su narasli sa 500000 na 921000 usd u zadnja 2 dana tako da je sad pravo vreme ko hoce short da odradi.

Brine me jos jedna stvar, BTC jos nije imao pravu korekciju, a kad je bude bilo...LTC :(

Btc komotno mogu da istovre do 1300$ kada bude bila prava korekcija , u tom slucaju ltc bez problema oko 13$ pa i manje.

Poslednji support je na 130, zato se teze probija jer ga brane.

A za mene je ovo dovoljno brzo palo, tako da pad sa 160 na 130, mora ispratiti koji bounce do 142-145. Tu se kratko zadrzi i onda ga zakucaju opset ispod EMA 30 koju sad pratim i cini se kao dobar resistance.

Ici ce sad malo sporije ovo. A to da li treba opet da se ulazi i kada, to je cisto kockanje. Ja sam rekao da mozda vidimo drugi krug, tj moje su sanse 80%. Drugo ja sam sebi odredio ulaske, ali moze uopste da ne dostigne tu cenu, a moze i da je presisa. Tako da se pazite, necu posle da me pljujete ako udjete a on padne, ili ako ne udjete a on skoci. It's still risky!!

Po meni je logicno da naprave paniku i da ubede ljude da je kraj. Taj poslednji sloj kada rasproda, ce i spustiti cenu do 110 kontam. E onda je moguce mrcvarenje (ali ne verujem jer bi sell orderbook narastao i trebalo bi vise $$$ za pocicanje pumpa), ili nenadani nagli rast koji bi u 5 ujutro pocistio sve ordere od 110 do 150. Ostatak bi pocistili ljudi tj slicni nama koji bi pokusali da se ukrcaju na vreme i time dodatno nabili cenu. Takav scenario kontam.

Mozete za nas manje iskusne da kazete na koje wallete povlacite coine?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

BTC je opet poceo... a zadnjih 72h se govori da cemo u iduca 24h znati na cemu smo :d

Poslednja izmena:
Mozete za nas manje iskusne da kazete na koje wallete povlacite coine?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

electrum ltc definitivno, pokrenes ga na 100% cistom kompu ako nisi siguran 1000% da ti je komp cist instaliraj ga bez interneta, zabelezi na papiru seed reci i sakri od ociju... na blockchainu mozes pratit adresu a wallet pokreci samo na kompu koji je 100% siguran i nece biti problema

za sve vise se preproucije HW wallet tipa ledger nano itd

Zavisi kad hype oko ripple-a... masa njih je istovarila LTC na hypu ripple i sad ne mogu istovait isti jer cena stoji.... jedino ako ode gore ili padne doce do panike

cak je deo LTC reddit usao debelo u ripple, naravno da 90% nije zaradila nista jer su svi u panici bez mozga uletali u zadnjih 24h

Uh, tako brzo pada da sam povukao buy ordere na 0.017xx i 0.016xx, deluje kao da će u minus da ode :)

ma oce , dumperi ni ne treba nista pametno da kupuju samo ono sto se zeleni na berzama to jedino valja :d

Ne ne, i dalje ltc, ništa to što ti ne voliš :)

Fali jedna jedinica gore, hteo sam da napišem 0.0116..
Da nisam ništa dirao prošlo bi, sada sam se vratio na oko 0.0118, prerano, nemam pojma, verovatno :/

nisi trebao, ja sam tipovao da svi dumperi ostanu u ripple tamo do 1$ da cekaju :d

Šta sada, ako neću da budem 'dumper', treba da sedim i gledam kako mi se količina usd (što me jedino zanima) topi. Da se ja pitam :) ltc bi bio 100 u petak, a ovako mogu samo da pokušam da iskoristim što bolje kretanje berze.
Sada imam oko 25% više ltc-a nego predhodno jutro, a cena trenutno raste, šta je tu loše

lose je to sto pilicarite....... da niste uskakli u ripple niko ga ne bi gurao tamo gde jeste, mada realno zato kazem sto vise uskaci njih pre ce puci sve...
ripple se ne moze naduvat ako ga niko ni pri pumpu ne kupuje, nazalost ljudi su ovce i kad vide 300% zelen dildo od IQ im ostane 0

oni sto su cekali u BTC-u su samo coleteral pumpa ripple-a sa tim da se 90% polonix-a prelilo u tasj shit coin

za dump ltc su jedino hodleri krivi i niko drugi, isto i za XRP takozvani coin godine :d

inace kad se danas pogleda coinmarket kap slika je porazna, od prvih 20, 17 je tesko premine djubre vecinom 100% premine koji ne sluzi AMA BAS NICEMU!

cak i LTC, FTC, bla bla mozes reci da su shitovi ali ni za jedan ne mozes reci da je 100% scam a za 80% alt coin market capa to mozes reci, tuzno u sta se pretvorio crypto svet

Poslednja izmena:
ovo sto se desava ce vrlo brzo napraviti "crni petak" kripto berzi, pa kad kapitalizacija padne ispod 10 milijardi, videcemo sta ce i koliko vredeti i kako cete povuci novac ili koine sa raznih berzi.

Samo 5% bilo kog shitcoina da se proda ubilo bi im cenu na <20% vrednosti. Ripple je juce na foru sa ogranicenjem kolicine (blokiranjem dela kolicine u opticaju smartkontraktima) navodno ogranicio broj koina, ali je ceo koncept bullshit. Kad ga par ljudi istrese, ostavite svoje mailove da vam posalju zahvalnice sto ste im poklonili pare.

http://www.coindesk.com/ripple-pledges-lock-14-billion-xrp-cryptocurrency/

http://www.coindesk.com/ripple-jed-mccaleb-settle-suit-over-1-million-in-disputed-funds/

pa kad procitate videcete gde je tu Stellar i verovatno Poloniex, Gox ce biti mala maca za ovo sto ce da se desi :)

Hajde samo da vidim da li sam razumeo diskusiju - shitcoin baloni ( aka ripple u ovom slucaju ) nakon pucanja uvecavaju povlacenje sredstava sa berzi, koje ( kao polo ovde ) nece biti u stanju da to isprate i eto crnog petka?
Da li se u takvoj lancanoj reakciji katastrofa iz jednog coina preliva u druge i da li se preliva na druge berze ( btc-e npr?)

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Meni je cela ova priča genijalna. Svaka čast momcima. Verovatno ce jednog dana biti filmovi o ovome

+1

nisu pare za svakoga. A pogotovo pokusaji trolovanja i pravdanje svog gubitka, bitno da se ne pilicari :)
Citiram korisnika: zeljko Pogledaj poruku
sell 0.0172, buy 0.0161, hvala kinezi

ja bi prebacio BTC na kineske berze al ne moze za stranci ni nema povlacenja, tako da je ovo cista igra kineza

Vrh Dno