Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

1000$ je jedino moguce ako se desi nesto ludo kao neko pucanje menjcnice ili da krene neki alt da se koristi na bitpay-u... kao LTC, itd... ovaki drukcije nema sanse

Nesto se rast usporio. Vec nedelju dana nemogu da probiju granicu od 18 $ za razliku od ranije kada su je presli ko plitki potok.

litecoin-growth-630x354.png

Poslednja izmena:
Kakve to veze ima kad se sta probija.... kad umre kao ETH sto je sad onda se treba zapitat gde ce dalje

Zar je bitno kada probija i kako probija? Zasto mislis da ce se sve uvek isto ponavljati?

Moguce je da nece ni doziveti pump u sledecih mesec dana kako smo se nadali vec da ce rasti mesecima. Nekako mi je to i realnije. Nesto slicno kao sto je eth skakao. Videcemo uostalom, samo strpljivo ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

lagani i stabilni rast je uvek bolji za dugorocno vecu cenu :) eto jutros smo malo porasli

Zašto je LTC/USD cena tolio različita BTC-e vs GDAX? Tamo su pravi usd kolko vidim, a uvek je cena za bar dolar viša.

lagani i stabilni rast je uvek bolji za dugorocno vecu cenu :) eto jutros smo malo porasli
To je prava stvar ;)

Samo polako, nigde ne zurimo. LTC ce da raste pa ce da raste, samo ostavite novcice sa strane i uzivajte. Pogotovu ne gledajte grafikone od pre 3.5god jer je sve pod kontrolom i sve ide po planu. Ovaj skok je samo priprema pred vesti koje samo sto nisu ;)

LTC se danas razgoropadio baš...kada krene korekcija na ovako nagli skok, šta mislite dokle će da se strmoglavi?

Ne brini se, nece korekcija jos. Ovde se nije naglo nista desilo nego polako i sigurno.

Samo sam cekao da BTC malo opadne, da vidimo zelenu svecu na LTC-u.

Btw, bas me o$sralo

Pogledajte prilog 228231

Prodao deo na 0.0133, tj uhvatio sam peak. :)

LTC se danas razgoropadio baš...kada krene korekcija na ovako nagli skok, šta mislite dokle će da se strmoglavi?

Na 0.016 :)

Nije se razgoropadio nego vratio na početak posle nekoliko oscilacija...zavisi kako ko gleda i koliko ima iskustva ;)

edit:
day trade ostavite iskusnijima a vi (ko hoće da trguje) se fokusirajte na nedeljne oscilacije

Poslednja izmena:
E bravo karanovicz,

Za pocetnike, daytrading je savrsena formula za izgubiti lovu. Jel vam malo to sto cete se strpiti nedelju dana i uzeti 50% ulozenog? Ako jeste, rasprodajte sve i pravac kazino. Tamo mozete za par sati uzeti 3-4x.

0.014 bi trebala biti stanica, gde bi se oko nje igrali. Taman se tempira sa korekcijom BTC-a koje mora biti.

ZNaci $22 na polo i malo predaha, recimo.

Polako momci, samo sam pitao za mišljenje oko korekcije, jer je skok za par sati preko 20%.

Ja jesam početnik što se berze tiče za neke od vas ovde iskusnije...ali sam ovih dana/noći malo trgovao na talasima i ne žalim se uopšte. :D

Tako da opustite se. Moja ulaznica na berzu je jeftinija od vaših, sigurno...ali joj cena skače...polako i sigurno...nešto slično kao LTC. ;)

Kad kripto vrednost skače u $ svi su opušteni, veruj mi na reč...kad počne da pada (ne mislim na oscilacije od 10tak dana) e onda nastaje nervoza...meni je uvek drago kad kolege omaste brk....;)

E bravo karanovicz,

Za pocetnike, daytrading je savrsena formula za izgubiti lovu. Jel vam malo to sto cete se strpiti nedelju dana i uzeti 50% ulozenog? Ako jeste, rasprodajte sve i pravac kazino. Tamo mozete za par sati uzeti 3-4x.

0.014 bi trebala biti stanica, gde bi se oko nje igrali. Taman se tempira sa korekcijom BTC-a koje mora biti.

ZNaci $22 na polo i malo predaha, recimo.

Jesi li razmisljao da odradis live stream treda na svom sajtu i pokazes ljudima kako se to radi naravno uz naplatu svog znanja :) Dobrovoljno se javljam za pravljenje sajta i prvi uplatim na racuna La.Prestige skole :) Svaka cast majstore!!!!!

Poslednja izmena:
Kad ga čovek gleda pomisli mogu i ja. Al nije baš tako.
La.Prestige imaš i drugog polaznika. Aktivno pratim forum 4 meseca i prognoze su na mestu. Svaka čast!!!
Ako treba knjigođa tu sam :)

Neko upravo jede "wall" od 100k LTC-a na 0.014 na BTC-e...

Sta sam rekao za coinbase? :D
Ljudi, sve ide po planu. HODL! Tek krece, ne uzbudjujte se uopste.

Nazad
Vrh Dno