Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

https://medium.com/bitcoinfoundation/we-tested-lightning-on-litecoin-70282dd1dca6

Gregory Sanders [1:15 AM]
@dougyoung compatibility between BTC and LTC are quite high, as LTC is a direct fork with few changes. This makes it really easy to convert smart contracts.

Doug Young [1:18 AM]
I knew that BTC was the direct ancestor of LTC, code/concept wise, but I was unclear how much they had diverged from each other. I already knew SW on LTC was fantastic but it's even better than I had hoped!

deep tect za sada o lightningu u ovoj beta fazi, rada:
https://medium.com/@rusty_lightning/bitcoin-lightning-things-to-know-e5ea8d84369f

Poslednja izmena:
Cim botovi povuku svoje sell ordere cena krece na gore. Ko nije usao mozda mu je sada poslednja prilika.

Od sledece nedelje bi trebala zanimacija poceti. Ovo sad je priprema.

Kontam da ce zauzeti 0.012 polozaj.

Aha, mora malo da se pomeri na gore. Danima merkam cenu i vidim da ne daju preko 113 da ode. Bilo je samo pitanje dana. 120 je dosta za danas, nemam nista protiv da tako ide svakog dana ;)

Edit: Ma da, ovo je nista. I dalje akumuliraju ;)

Poslednja izmena:
kinezi probili 90, bitan treshhold za pocetak, samo sto ce da trigeruje razne prodaje :)

Zadnji ili ne, spor voz. Da su pare bile u bilo kojoj drugoj valuti (donekle bitnoj) do danas, zaradilo bi se preko 20-30% i opet se moglo stici na voz :D
Ovo je ono, ljudi se ukrcali, a mogli su komotno da rucaju :D

Nije stvar u brzini, nego u sigurnosti.

Za siguran i dovoljno velik rast, treba sve polako i smireno da se odvija. Onog trenutka kad se situacija kod LTC-a ubrza i budu nagli skokovi iz dana u dan, tad treba razmisljati o izlasku.

Kod tih valuta koje brzo skacu, strah me drzati i 2-3 BTC-a u njima, jer jedan jaci dump moze da ih ubije. Dok ovde drzim 40-50-60 BTC-a bez ikakvih problema.

Ma ucinilo mi se tada da krece, video sam kad su nestali sell orderi. 10 minuta kasnije sam video o cemu se radi. Polako, ovo je tek bila pistaljka.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa dobro, ja i govorim moglo se stici na voz, a malo se ispuhati na eth, zec, etc... nego dugo se ceka ltc voz, znate da dolazi/odlazi pa ima malo i nestrpljenja :D
Nego hoce li neko da objani zasto btc stalno raste, odnosno sve valute samo rastu, ovo kao da je kupljenje nekog friskog kesha, ali sta ide iza toga...

Pa zna se sta ide iza toga sad Kinezi skupljaju profit kad to prodje opet sledi ogroman pad svih valuta...

Pa dobro, ja i govorim moglo se stici na voz, a malo se ispuhati na eth, zec, etc... nego dugo se ceka ltc voz, znate da dolazi/odlazi pa ima malo i nestrpljenja :D
Nego hoce li neko da objani zasto btc stalno raste, odnosno sve valute samo rastu, ovo kao da je kupljenje nekog friskog kesha, ali sta ide iza toga...
Pa ide opet ponor, sta drugo ...Onda novi krug

Sent from my MX4 using Tapatalk

Nece moci uzimati pare ako bude stalno isto, nekako sam misljenje da nece tek tako u ponor ovaj put, da ce stvoriti prvo prividnu stabilnost ili slicno

Pa ne mogu novcici svaki dan da budu u plusu,videces vec pada ce biti da li ce to biti sporo ili brzo ne znam ali znam da ce u roku od mesec dana i manje biti druga prica sasvim....

Naravno da ne mogu, svaki novcic ako nema upotrebnu vrednost ili jaku mogucnost da je uskoro ima, bice ponor........

LTC pre svega zavisi najvise od BTC-a sve dok ne bude segwit-a na istom, LTC ce ici gore

Poslednja izmena:
Sada ide jos jedan pad pa onda uspon? Znam da ne moze niko tacno reci, mislim najvece sanse su za to...

Po mom "proračunu" trebalo bi još jedan crveni ispod 0.011 pa onda lagano gore do sledećeg stepenika...

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Ja sam pokusao da proracunam zadnjih par dana al mi steka digitron :D
Ici ce ovo polako i bolno. Bolno za one koji se istovare prije vremena :)

To dali ce biti prvo pada ili skoka je trenutno nebitno. Sada je rizik igrati na tu kartu jer lako moze da skoci i to dosta. Short bi bio jako skupa greska. Sacekajte lepo skok i sve je ok, brzo ce. Glupo je igrati se za 5% i mozda rizikovati mnogo vise. Rece vam neko ko je isto tako poduvao na dash-u i zahvaljujuci tome sada necu kupiti kucu ;)

Iskreno se nadam inace etc stize ltc :d
Samo opusteno, krenuce ;)

To dali ce biti prvo pada ili skoka je trenutno nebitno. Sada je rizik igrati na tu kartu jer lako moze da skoci i to dosta. Short bi bio jako skupa greska. Sacekajte lepo skok i sve je ok, brzo ce. Glupo je igrati se za 5% i mozda rizikovati mnogo vise. Rece vam neko ko je isto tako poduvao na dash-u i zahvaljujuci tome sada necu kupiti kucu ;)

A da li si nekada napravio gresku pri prodaji Litecoina zbog koje si izgubio velike pare ?

Poslednja izmena:
Ne. Za pravo cudo tu sam samo "izgubio" neprodajom istog, pucanjem menjacnice, kradjom hakera... Ali ako cemo realno i "zaradio" sam neprodajom istog :d Namerno sam stavio pod navodnike jer ustvari nisam ni pukao ni zaradio jer sam samo cuvao novcice, nisam ih prodao. Nadam se da si skapirao, ne znam koliko sam dobro objasnio :(
Gubio sam na eth, etc, dash-u, btc-u... Naravno i zaradjivao sam. Generalno i pucas i dobijas na svemu s cime trgujes. Najmanje sam trgovao s LTC-om, njega sam cuvao dugo, menjao deo za dash, prodao skroz, kupio opet...

Korekcija, bear trap, ili prelivanje keša u btc?

Niko da prokomentariše.

Ili nešto sasvim drugo?

Mene lično zanima prelivanje u drugom smeru... :d

Osveta BTCa ;)
ali zestoki istovar na Stampu mora uslediti vrlo skoro nakon ovoliko pumpanja.

Mislim da je BTC tu negde na max sada, trebalo bi uskoro otresanje do oko 1000$

Nazad
Vrh Dno