= IGY =
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.07.2006
- Poena
- 465
I nije. To tek sledi, sada je jos uvek hype i to ce jos da se nastavi kad krene LN. Posle toga malo hladjenje i tek onda krece pump verovatno![]()
Koje su prognoze, koliko mozemo visoko?
I nije. To tek sledi, sada je jos uvek hype i to ce jos da se nastavi kad krene LN. Posle toga malo hladjenje i tek onda krece pump verovatno![]()
ja ne mogu da skapiram ovo kako radi i nekako se plasim da radim ovo,mislim sto bi mi neko da pare za neke tamo programe koje upalim i oni rade tu 10 sati![]()
a jel ste uzeli vi neki dinar od ovoga uopste?
Bas zato ce i doci do 100ako ikad i dogura do 100$ mislim da niko nece imati sta da proda![]()
Nismo, ali je6es pare, bitan je entuzijazam i bude lep osecaj kad znas da imas dosta grafickih koje rudare i podrzavaju zajednicu. Jeste da racun za sturju bude veci, ali ljubav prema HW nema cenu.![]()
a jel ste uzeli vi neki dinar od ovoga uopste?
Ovo do sada je kontrolisan rast "pod rucnom".
Sent from my MX4 using Tapatalk
Hype je ogroman, sva je verovatnoca da ce nastaviti ka 0.0165-0.017.
Setupe i Parametre trenutno ne gledam, mislim da nisu validni u ovom momentu zbog prevelikog hype-a.
Igram na osecaj, osecaj mi govori da cemo sljosnjuti tu do 0.013 u narednih 48-60h. Napominjem da je ovde short jako jako rizican i iskreno bolje da iskulirate ako dodje do istog.
Ja ga hvatam u rasponu od 0.0135-0.013. Pa sta upecam.
he he slicno razmisljamo...Ja sam na oko 128 namestio neke bajeve na btc-e a za marginu cu live ako se desi.
Istresce nas iz gaca, za milost ne znaju![]()
Luda voznja na roller coaster-u tek krece. Weeeeeeeeeee :d
Neki cemo da uzivamo u voznji a neki cete i da povracate :beat: :vomit:
BTW, da objasnim onima malo manje iskusnim... Ovakvi padovi sluze da se vama istegnu zivci do tacke pucanja, da vas podsete da lako mozete da izgubite i ono sto imate. Da uhvatite prvi sledeci skok i prodate. Zato sam i rekao da ce na sledecem skoku 50% ljudi prodati. Uvek je ista prica, nema greske. Ono u fazonu, bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Ako nekoga zanima zasto se ja ne uzbudjujem... Za koj' ce meni vrabac u ruci?! :d
mozda i docekate 130, malo da likujem ali ne zlonamernoidemo na 2 pa cemo videti koliko ce da se konsoliduje
btw...ovo mi lici na nekakvu trku ltc,eth,ripple...bar na polo tako izgleda a i na coinmarketcap...videcemo sta ce biti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari