Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja ne mogu da skapiram ovo kako radi i nekako se plasim da radim ovo,mislim sto bi mi neko da pare za neke tamo programe koje upalim i oni rade tu 10 sati :D

ako ikad i dogura do 100$ mislim da niko nece imati sta da proda :)

Nismo, ali je6es pare, bitan je entuzijazam i bude lep osecaj kad znas da imas dosta grafickih koje rudare i podrzavaju zajednicu. Jeste da racun za sturju bude veci, ali ljubav prema HW nema cenu. ;)

:d :d

Usput preko leta greje stan/kucu, pa imas i saunu dzabe.

Hype je ogroman, sva je verovatnoca da ce nastaviti ka 0.0165-0.017.

Setupe i Parametre trenutno ne gledam, mislim da nisu validni u ovom momentu zbog prevelikog hype-a.

Igram na osecaj, osecaj mi govori da cemo sljosnjuti tu do 0.013 u narednih 48-60h. Napominjem da je ovde short jako jako rizican i iskreno bolje da iskulirate ako dodje do istog.

Ja ga hvatam u rasponu od 0.0135-0.013. Pa sta upecam.

he he slicno razmisljamo...Ja sam na oko 128 namestio neke bajeve na btc-e a za marginu cu live ako se desi.

Normalni su odavno pobegli odavde kad im spomenes mining ritaju se ko deca od 3 godine kad it otmes lizalicu :d

he he slicno razmisljamo...Ja sam na oko 128 namestio neke bajeve na btc-e a za marginu cu live ako se desi.

Pratio sam malo kretanja, pa imam utisak da ce ga dobro braniti na 130. Tih 20-ak soma satosija ispod mi ne znaci preterano, ionako bude peak i obicno mi ne prodje order.

E sad, imali smo jos jedan produzeni pump. Prebrz rast samo donosi probleme, jer ce biti vise panike. Ema je sad na oko 0.0135, da kazemo da se dno povecava. :)

Pocinjem long da otvaram tek na 0.014, pa hvatam sve ispod. Stavicu par ordera blizu 0.0130 i to je to.

Istresce nas iz gaca, za milost ne znaju :D

Luda voznja na roller coaster-u tek krece. Weeeeeeeeeee :d
Neki cemo da uzivamo u voznji a neki cete i da povracate :beat: :vomit:

BTW, da objasnim onima malo manje iskusnim... Ovakvi padovi sluze da se vama istegnu zivci do tacke pucanja, da vas podsete da lako mozete da izgubite i ono sto imate. Da uhvatite prvi sledeci skok i prodate. Zato sam i rekao da ce na sledecem skoku 50% ljudi prodati. Uvek je ista prica, nema greske. Ono u fazonu, bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Ako nekoga zanima zasto se ja ne uzbudjujem... Za koj' ce meni vrabac u ruci?! :d

I evo nas na rekordnoj vrednosti opet.
Dobro je da sam bio u autu juče dok je bio onaj dump i da nisam pokušavao da iskoristim situaciju, obično mi ne uspe :)

mozda i docekate 130, malo da likujem ali ne zlonamerno :) idemo na 2 pa cemo videti koliko ce da se konsoliduje

btw...ovo mi lici na nekakvu trku ltc,eth,ripple...bar na polo tako izgleda a i na coinmarketcap...videcemo sta ce biti :)

Poslednja izmena:
Luda voznja na roller coaster-u tek krece. Weeeeeeeeeee :d
Neki cemo da uzivamo u voznji a neki cete i da povracate :beat: :vomit:

BTW, da objasnim onima malo manje iskusnim... Ovakvi padovi sluze da se vama istegnu zivci do tacke pucanja, da vas podsete da lako mozete da izgubite i ono sto imate. Da uhvatite prvi sledeci skok i prodate. Zato sam i rekao da ce na sledecem skoku 50% ljudi prodati. Uvek je ista prica, nema greske. Ono u fazonu, bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Ako nekoga zanima zasto se ja ne uzbudjujem... Za koj' ce meni vrabac u ruci?! :d

slazem se sa tvojom zadnjom recenicom :)

sto se tice trgovine - uvek sam prodavao prerano i uvek sam gledao kao hipnotisam kada je neki novcic vrtoglavo padao, dok su mi sva zvona u usima zvonili da se prodaje. kako god, bio sam celicnih zivaca sa drk a sa ltc cu tek biti mrtav ladan . znam samo da c eu jednom momentu drk (dash), eth, xmr, ltc biti u medjusobnoj razlici + - 10% i tada ce biti opusteno prodavati ih :) . jednom su bili bice opet..

mozda i docekate 130, malo da likujem ali ne zlonamerno :) idemo na 2 pa cemo videti koliko ce da se konsoliduje

btw...ovo mi lici na nekakvu trku ltc,eth,ripple...bar na polo tako izgleda a i na coinmarketcap...videcemo sta ce biti :)

Meni samo nije jasno odakle više ulazi kapital u sve njih, plus u BTC i to sve u isto vreme...i ko ih više kupuje po ovim cenama.

Ranije je bilo pravilo da kada BTC skače, svi ostali padaju i obrnuto. Sada imamo do sada neviđene maksimume na nekoliko valuta, sa, za neke od njih, možda i nerealnim ciframa i nijedan se još ne zaustavlja.

Ako neko ima neku teoriju ili logično objašnjenje, odakle novci...voleo bih da čujem.

Nazad
Vrh Dno