Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

https://www.coinbase.com/global

idite ovde ukucajte vas email kako bi sto pre dodali srbiju, cena je udraila na 38$ za LTC i definitivno ce cainbase imat najbolje cene za isti!!!!!!

ako se nas dovoljno prijavi verujem da ce ubrzat dodavanjem srbije u podrzanu zemlju!

Cim sam prodao deo na 0.011 on ode u nebo hoce li bar jedan dobar trejd da ispadne, da li je kasno za ulazak imam osecaj da ce da ga mrcvare na 0.014 neko vreme.

Samo da pozdravim moje prijatelje... LTC ...
Zeksa, Saja, La... ☺

;)

https://www.coinbase.com/global

idite ovde ukucajte vas email kako bi sto pre dodali srbiju, cena je udraila na 38$ za LTC i definitivno ce cainbase imat najbolje cene za isti!!!!!!

ako se nas dovoljno prijavi verujem da ce ubrzat dodavanjem srbije u podrzanu zemlju!

Done ;)

Sta sam rekao da ce Coinbase nedelju dana posle segwit-a? :smoke:
Sad idemo jos nedelju dana za LN ;)

Imam osecaj da ovaj put nakon sto objave vesti za LN i implementiraju ga, treba ostati sa delom ltc-a, ne istresti sve. Eto pogledajte dash dokle je dogurao samo strpljenja, ne raditi ono sto radi vecina :).

Jesi li razmisljao da odradis live stream treda na svom sajtu i pokazes ljudima kako se to radi naravno uz naplatu svog znanja :) Dobrovoljno se javljam za pravljenje sajta i prvi uplatim na racuna La.Prestige skole :) Svaka cast majstore!!!!!

Vi ste srecni i drma vas euforija zbog rasta, pa me bespotrebno velicate. :d

Daleko sam ja od profi tradera. Samo pratim 24 sata sve zivo, analiziram, crtam, skrabam, i otuda mozes dosta toga predvideti i tacno znati kad je vreme za long, kad za short. Bio je ovde jednom moj poznanik T... koji je davao ljudima besplatno analize, a covek se profi tim bavi, i raspolaze sa oko $1,200,000. Mesecno dize 40-50 soma eura i od toga zivi. Dolazio je na forum ali su ga neki nobovi iznapusavali da nema pojma i da su oni u pravo jer prate vec 2-3 nedelje neku valutu.

Naravno covek se pokupio i otisao sa foruma.

Samo da pozdravim moje prijatelje... LTC ...
Zeksa, Saja, La... ☺

Pozdrav i za tebe druze stari. :wave:

Kakav smo posao napravili sa LTC-om, a? Kazem ti ja, stekaj to, pa da se preko leta trkamo po azurnoj brzilicama. ;)

Ljudi kakvi 30, ja cekam 300$ :D
Kad bi se desilo neko ****** na btc ih... :D

Ok, ljude drma optimizam zbog skoka. Sad se i 30-40$ cini kao ispred nosa i jako malo. A zimus kad je bio ponor, mastali smo o $10. ;)

Pazi, negde sam napisao da je moguce da vidimo neki peak na poloniexu do 0.05. Tamo uvek divljaju valute i sasvim je moguce da se orderi smanje na visokim ciframa a neko zeljan pa pokupuje i nabije cenu.

E sad, bitcoin jako lako moze kroz 2 nedelje na $2000. Tako da bi tih 0.05, moglo biti ~$100.

Hehe, $100 za LTC, meni nesto poznato. :d

Ljudi nema euforije i ne treba da je bude. Biće još vesti o LTC narednih dana. Ko je u ovome od početka zna sve trikove. Svi mi imamo svoju cenu za izlaz, ako neko ovde uspe nekog da ubedi u druge planove super. Još ako profitira biće još bolje.

Pu...bem ti. Ubo sam zadnji dip al sam rano izasao. Sreca mala kolicina u pitanju. Cisto da se vjezbam :) Ostatak ceka malo vecu cijenu a stek 100$. Nece biti bas za neko sportsko auto al bar da se ponovim malo :D

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Poslednja izmena:
LTC ima jos nekoliko keceva u rukavu i cena jako lepo raste ali sto rece picasso, mozda treba ostati jednim delom i posle maja. Dash i ETH su tukli 2-3 runde tako u par meseci. Ja cu rado izaci jednim delom kao sto sam i planirao ali nije lose ni planirati za "sta ako" situaciju. Videcemo kako se bude odvijalo ali razmisljam u svim pravcima. Krajem maja sigurno povlacim nesto malo da odradim sta sam planirao a za ostalo cemo videti, spreman sam za sve.

Vi ste srecni i drma vas euforija zbog rasta, pa me bespotrebno velicate. :d

Daleko sam ja od profi tradera. Samo pratim 24 sata sve zivo, analiziram, crtam, skrabam, i otuda mozes dosta toga predvideti i tacno znati kad je vreme za long, kad za short. Bio je ovde jednom moj poznanik T... koji je davao ljudima besplatno analize, a covek se profi tim bavi, i raspolaze sa oko $1,200,000. Mesecno dize 40-50 soma eura i od toga zivi. Dolazio je na forum ali su ga neki nobovi iznapusavali da nema pojma i da su oni u pravo jer prate vec 2-3 nedelje neku valutu.

Naravno covek se pokupio i otisao sa foruma.

Pozdrav i za tebe druze stari. :wave:

Kakav smo posao napravili sa LTC-om, a? Kazem ti ja, stekaj to, pa da se preko leta trkamo po azurnoj brzilicama. ;)

Ok, ljude drma optimizam zbog skoka. Sad se i 30-40$ cini kao ispred nosa i jako malo. A zimus kad je bio ponor, mastali smo o $10. ;)

Pazi, negde sam napisao da je moguce da vidimo neki peak na poloniexu do 0.05. Tamo uvek divljaju valute i sasvim je moguce da se orderi smanje na visokim ciframa a neko zeljan pa pokupuje i nabije cenu.

E sad, bitcoin jako lako moze kroz 2 nedelje na $2000. Tako da bi tih 0.05, moglo biti ~$100.

Hehe, $100 za LTC, meni nesto poznato. :d
Pozdravi T... od mene ako si u kontaktu.

Za sad je sve ok sa LTC, videcemo gde ce i sta

LTC se ne smiruje ni mrvicu. Sutra kad ustanem verujem da ce biti jos jaca cena, ima snage da gura jos bez problema. Kupuje se fino :)

edit: 147 i gura polako bez stajanja. Osecam da cu ustati na 180 :d

Poslednja izmena:
Da te "obradujem" još uvek je 14x :-devil-:
Što se tiče 180-ke prvo Sv.Georgije treba da ubije ažbahu pa tek onda taj skok :d

Ja izasao vecim delom na 20.4, cekam neku korekciju izmedju 17-18...nadam se

Bas su zagrizli da ga napumpaju. Sad se ceka LN, a posle izgleda forsiraju Bitstamp da konacno uvede LTC

pouka, ne trgovati u kasnim nocnim i ranim jutarnjim satima kao ja :) izasao na 19.6 usao na 20.9 :D , sta da se radi ....

Da te "obradujem" još uvek je 14x :-devil-:
Što se tiče 180-ke prvo Sv.Georgije treba da ubije ažbahu pa tek onda taj skok :d
Nocas kako je krenulo mislio sam da nece stati :d
Super je ovako, ja sam zadovoljan time kako se razvija situacija.

@MarkoNS Pa sto si izlazio uopste? Pokusaj shorta?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hype je ogroman, sva je verovatnoca da ce nastaviti ka 0.0165-0.017.

Setupe i Parametre trenutno ne gledam, mislim da nisu validni u ovom momentu zbog prevelikog hype-a.

Igram na osecaj, osecaj mi govori da cemo sljosnjuti tu do 0.013 u narednih 48-60h. Napominjem da je ovde short jako jako rizican i iskreno bolje da iskulirate ako dodje do istog.

Ja ga hvatam u rasponu od 0.0135-0.013. Pa sta upecam.

Poslednja izmena:
Meni je trenutna namera iskljucivo stekanje ltc-a. Sada cu preusmeriti rudnik na njega i izrudariti jedno 5000 LTC-a i jednostavno cu zaboraviti za to. :) E onda cu za jedno godinu - dve svratit na berzu i videti na cemu sam. ;)

Citirao sam se prosle godine, i ove cu. :)

Strana 9, pre 4+ godine.

Rudarili po 900-1000 komada dnevno. :)

Gledam ordere na btc-e i sticem utisak da ovo do sada i nije bio pump ...

Sent from my MX4 using Tapatalk

I nije. To tek sledi, sada je jos uvek hype i to ce jos da se nastavi kad krene LN. Posle toga malo hladjenje i tek onda krece pump verovatno ;)

Nazad
Vrh Dno