Ja mislim da $300 ni zeljko cak ne bi pomislio da ceka :dLjudi kakvi 30, ja cekam 300$
Kad bi se desilo neko ****** na btc ih...![]()
Samo da pozdravim moje prijatelje... LTC ...
Zeksa, Saja, La... ☺
https://www.coinbase.com/global
idite ovde ukucajte vas email kako bi sto pre dodali srbiju, cena je udraila na 38$ za LTC i definitivno ce cainbase imat najbolje cene za isti!!!!!!
ako se nas dovoljno prijavi verujem da ce ubrzat dodavanjem srbije u podrzanu zemlju!
Jesi li razmisljao da odradis live stream treda na svom sajtu i pokazes ljudima kako se to radi naravno uz naplatu svog znanjaDobrovoljno se javljam za pravljenje sajta i prvi uplatim na racuna La.Prestige skole
Svaka cast majstore!!!!!
Samo da pozdravim moje prijatelje... LTC ...
Zeksa, Saja, La... ☺
Ljudi kakvi 30, ja cekam 300$
Kad bi se desilo neko ****** na btc ih...![]()
Pozdravi T... od mene ako si u kontaktu.Vi ste srecni i drma vas euforija zbog rasta, pa me bespotrebno velicate. :d
Daleko sam ja od profi tradera. Samo pratim 24 sata sve zivo, analiziram, crtam, skrabam, i otuda mozes dosta toga predvideti i tacno znati kad je vreme za long, kad za short. Bio je ovde jednom moj poznanik T... koji je davao ljudima besplatno analize, a covek se profi tim bavi, i raspolaze sa oko $1,200,000. Mesecno dize 40-50 soma eura i od toga zivi. Dolazio je na forum ali su ga neki nobovi iznapusavali da nema pojma i da su oni u pravo jer prate vec 2-3 nedelje neku valutu.
Naravno covek se pokupio i otisao sa foruma.
Pozdrav i za tebe druze stari. :wave:
Kakav smo posao napravili sa LTC-om, a? Kazem ti ja, stekaj to, pa da se preko leta trkamo po azurnoj brzilicama.
Ok, ljude drma optimizam zbog skoka. Sad se i 30-40$ cini kao ispred nosa i jako malo. A zimus kad je bio ponor, mastali smo o $10.
Pazi, negde sam napisao da je moguce da vidimo neki peak na poloniexu do 0.05. Tamo uvek divljaju valute i sasvim je moguce da se orderi smanje na visokim ciframa a neko zeljan pa pokupuje i nabije cenu.
E sad, bitcoin jako lako moze kroz 2 nedelje na $2000. Tako da bi tih 0.05, moglo biti ~$100.
Hehe, $100 za LTC, meni nesto poznato. :d
Nocas kako je krenulo mislio sam da nece stati :dDa te "obradujem" još uvek je 14x :-devil-:
Što se tiče 180-ke prvo Sv.Georgije treba da ubije ažbahu pa tek onda taj skok :d
Nocas kako je krenulo mislio sam da nece stati :d
Super je ovako, ja sam zadovoljan time kako se razvija situacija.
@MarkoNS Pa sto si izlazio uopste? Pokusaj shorta?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
jedna 7850 sa ovim setovanjima puca oko 360 Kh/s, što mu dođe oko 18 LTC dnevno
Meni je trenutna namera iskljucivo stekanje ltc-a. Sada cu preusmeriti rudnik na njega i izrudariti jedno 5000 LTC-a i jednostavno cu zaboraviti za to.E onda cu za jedno godinu - dve svratit na berzu i videti na cemu sam.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari