Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Slazem se apsolutno! Kinezi su se opet pokazali kao najvece zlo. Iz dana u dan neko od njih to potvrdi. Konacno krene razvoj i oni to odmah koce.
Za pocetak UASF, bez ikakvog dvoumljenja. Ako Kinezi budu zatezali onda i HF na GPU. Drugacije nema sta da se prica. Oni bi drzali svet u kamenom dobu samo ako njih 10 imalo zarade.

To su spekulacije... covek je vise puta na pumpu rekao da je P/D to sto on ima realnosti da izadje kad se neko zeza a drugi ne, to je druga stvar

ako cemo iskreno ovo je nakon 4+ godine jedini pokusaj update-a LTC od BTC i generalno jedini pravi pokusaj probijanja LTC ka trzistu

sve ostalo su bile ciste spekulacije od midasa i svih pumpova bez razloga

ama bas nikad LTC nije pumpat kad se radilo na walletima i updatovima osim danas, ali ako Jihad uspe isti da blokira nema tu sta dalje da se price, HF na GPU ili UASF aktivacija je jedina opcija koji ce opet udrmat cenu prvo negativno a posle pozitivno

Ali kontas da ovo sve nema smisla...Segwit LTC-u nije previse potreban, LTC nema problem sa blokom, brojem transakcija itd...Tako da ne vidim znacaj segwita tu. E sad, kod BTC-a je hitno potrebna intervencija jer svi znamo za probleme koje ima.

Ali kontas da ovo sve nema smisla...Segwit LTC-u nije previse potreban, LTC nema problem sa blokom, brojem transakcija itd...Tako da ne vidim znacaj segwita tu. E sad, kod BTC-a je hitno potrebna intervencija jer svi znamo za probleme koje ima.

pa kazem ne radi se o LTC vec o BTC-u i pretnji segwit-a BTC-u

segwit na LTC itekako ima smisla jer istom ne treba veci blok vec mu treba inovacija
inace LN mreze se moze deliti sa svim srodnim coinima, tako je Lee vec uradio clanak kako bi LN na segvitu pomogao bitcoinu preko LN-a cak i ako nije aktiviran preko nodova koji podrzavaju segwit.... tu najveca prilika za litecoin i opasnost za one koji ga bojkotuju na BTC-u

Segwit je osnova za druge stvari, osnova za razvoj i napredak. Usput je i test za BTC kome segwit treba. To sto trenutno nema problema ne znaci da razvoj ne treba da se desi i da ne treba da se razmislja unapred. Dash je primer novcica gde se razmisljalo godinama unapred i gde razvoj nije stao od prvog dana. LTC stoji 4 godine u mestu i zato vidis gde je Dash a gde je LTC. Mozemo da pricamo sta hocemo, da bez para nema rasta cene, da cena nece rasti dok neko ne odluci da ga pumpa ali cinjenica je da se razvoj i inovacije na kraju isplate.
Ja da se pitam forkovao bih novcic jos sutra, odvojio bih ltc od ltcc-a i zapoceo bih razvoj. Eto Kinezima njihov shit, neka stoji u mesto jos 100 godina, minerima vratite GPU novcic na kojem ce se raditi i koji ce uvesti inovacije.

Meni to vise zvuci da ce sada tek da krene ludacki dump, pre nego revolucija :trust:

Pa naravno, nestavbilnost itekako ne pogoduje ceni, zato sam ja dumpovao jer sam ocekivao rat

Kako je Charlie Lee‏ ovo tvitnuo, cena LTC krenula nagore...
Charlie Lee‏Verified account @SatoshiLite 3m3 minutes ago
More
Charlie Lee Retweeted Charlie Lee
If you support SegWit on Litecoin, talk to your wallets and exchanges about supporting UASF. See http://uasf.co for more info.

Ma naravno, tako i treba. Fork odmah!!!
Ako se planira fork cena ce skociti sigurno pre toga. Svi ce gledati da nakupuju sto vise pred fork da bi imali sto vise duplih novcica. Cim se to ostvari ide damp. Ja kineza istovaram momentalno, nek se hebu zuti.

ne znam da li ce se uopste stvarat "kod nas" chain bez UASF... moguce da jihada podrze samo kineske berze gde nemzoes dumpovat :d

mada ce onda biti i negde sigurno ovde

Ma ubacice svasta samo hard fork i algo neki za GPU i caos...ltcc ;)

Ali stvarno su manipulativni sada idu dobre vesti :)

HF nije isto sto i SF, chain se ne splituje, vec ce mineri biti naterani da aktiviraju segwit ako zele da postuju klijente koji su na berzama

Moze i SF ako izbegavamo mogucnost da nas ego levati manipulisu.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ma kakvi...Idemo na 100 :):-devil-:

A sad bez zezanja...na 1w chartu se jos uvek ne vidi da je kraj, ali se cini da bi mogao biti ukoliko dodje do potvrde tokom ove nedelje. U zestokom je overboughtu i chart prema BTC i prema US$. Ali...u tih nedelju-dve koliko je potrebno za potvrdu, cena moze bukvalno da eksplodira i da se duplira. Tako se desilo i 2015. u halving pumpu, ovakvo stanje RSI je bilo 22.06. i tada je cena bila 3.14. U naredne dve nedelje dogurala je do max. 8.65...Na ltc/btc chartu 0.012 a za dve nedelje 0.032. I tu dolazimo do onih 0.02-0.025 koji su po meni krajnji domet LTC-a u ovoj fazi razvoja. Da vidimo sta donosi bliska buducnost...

Inace danasnji dump pored neizvesnosti oko, po meni nebitnog segwita u LTC slucaju, poklopio se i sa iznenadnim rastom BTC-a.

Poučan komentar iz kojeg se može nešto i naučiti :)

pa blokiran je mesec dana, daans je segwit skocio na 88% jer su saznali da neko iznajmljuje 30% na nicehash-u da ih blokira... sa i oni kupuju da se odbrane

treba 3 dana da imaju <75% za aktivaciju

bas sam pre 1h malo kupovao :D

Vidim ja da cemo kopati VTC par dana da vidimo kako funkcionise famozni segwit...I to na konjotronu, p2poolu i na miningpoolhubu :)

Koja b udalastina, ne verujem, a još manje kako se ljudi primaju :)
Ajd ltc btc, ali ovi sirotani su mogli samo da izbace novu verziju sa segwitom i ćao. I ltc je mogao ruku na srce. Brat lee samo kaze od sutra update cora i dovidjons
Ajao majko ala ce da bude stradalih :)

Ajde i ja cu popodne da probam... Samo prvo da kupim neki LTC...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ovo dok se updatuje ima da prodje moda... ;)

Polako sam zatvorio short, kinezi su se nocas izdampovali... verujem da ni oni nemaju interesa da dumpuju pa cak ni onaj ludak Jihan, njemu je cilj da kontrolise LTC i BTC

Polako sam zatvorio short, kinezi su se nocas izdampovali... verujem da ni oni nemaju interesa da dumpuju pa cak ni onaj ludak Jihan, njemu je cilj da kontrolise LTC i BTC

Jesi otvorio long? Oma kontra, iz keca u dvojku :)

Nazad
Vrh Dno