Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
E pa druze moj ne znas masine za scrypt,x15,x13 su namestene i testirane su , proletos i veoma su efikasne a ceka se cena
kud krenu ovaj ltc 0.0125??? da se nije nesto izdesavalo a da smo mi svi to prevideli???
Super je sve ovo sto se desava sa LTC-om, ali dok BTC ne krene da raste niko nece upecati kapitalca.
Nikome ne moze biti sjajna vatijanta da sav ziv novac koji ima ulozi u crypto crap...Ajd malo iz zezanja, ali zivotnu ustedjevinu...taj bi zaista bio za posmatranje. To se ne radi, crypto je sve samo ne siguran cuvar vrednosti. Ja bih se zadovoljio sa 7.5 u ovom trenutku ali kroz ltc/btc sto bi bilo 0.03+ sada. Cena ltc-a me apsolutno ne zanima, samo ltc/btc.Grcima je ovo sjajna varijanta. Sto pre kupe vise ce novca izvuci i niko im nece zarobiti novac u zemlji. Ako ispadnu iz Evrope sav novac ce im biti zadrzan ili eventualno drasticno oporezovan. U svakom slucaju gubici ce biti ogromni.
5-6$ je smesna cifra, bez zezanja. Ja se time nebih zadovoljavao ni u ludilu. Lepo je onima koji su uleteli na 1.3 u zadnjih metar dana pa da izvuku lovu za kratko vreme. To mogu da razumem i podrzavam ali svakako ih ne treba prodavati prerano![]()
Nikome ne moze biti sjajna vatijanta da sav ziv novac koji ima ulozi u crypto crap...Ajd malo iz zezanja, ali zivotnu ustedjevinu...taj bi zaista bio za posmatranje. To se ne radi, crypto je sve samo ne siguran cuvar vrednosti. Ja bih se zadovoljio sa 7.5 u ovom trenutku ali kroz ltc/btc sto bi bilo 0.03+ sada. Cena ltc-a me apsolutno ne zanima, samo ltc/btc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari