Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

E pa druze moj ne znas masine za scrypt,x15,x13 su namestene i testirane su , proletos i veoma su efikasne a ceka se cena

kud krenu ovaj ltc 0.0125??? da se nije nesto izdesavalo a da smo mi svi to prevideli???

Super je sve ovo sto se desava sa LTC-om, ali dok BTC ne krene da raste niko nece upecati kapitalca :D.

Sad LTC kolo vodi? :D
Neka, dobro je ovo. Malo da se ljudima podigne moral posto su neke stvarno mislili da LTC propada. Naravno pojedinci su se trudili svim snagama da im to "objasne". Nema veze sta je bilo, svaki rast je dobar. Nesto se opet sprema i bice zanimljivo. Ono sinoc me podsetilo na neka davna vremena, lep osecaj.

Mene je podsetilo na onu cuvenu nedelju

Znate kako kazu...na svakom djubretu se moze zaraditi, samo ako ga lepo upakujes i izreklamiras...sumnjam da ltc ima ikakvu buducnost za 10 ili vise godina ali to ne znaci da ga necu iskoristiti kad god se ukaze prilika da na njemu zaradim koji btc...Imam neka svoja predvidjanja, nadanja i kalkulacije u vezi sa njim...Mislim da ce rast trajati neko vreme, mozda i mesec dana, mozda i malo vise, doduse ne ovako brzo i intenzivno. Uskoro ce da krene hype, ocito je da ltc interesna grupa ne zeli da ulaze u marketing kao sto to rade btc ili neke druge ekipe, pa se on jos uvek ne pominje onoliko koliko bi spram trzisnog udela bilo logicno, ali cak ni placeni novinari/sajtovi uskoro nece moci da zanemare njegov rast. Onda ce poceti spekulacije zasto, sa raznim teorijama poput Grcke, Kipra, Isis-a i ko zna kakvih jos kojestarija preko polovljenja i realnog pada ponude novoiskopanih, sto ce u samom finisu izazvati jak rast i nakon toga hladan tus, sto smo videli do sada nebrojeno puta sa svim valutama. Samo sto treba biti pripremljen na to i iskoristiti situaciju na najbolji moguci nacin.

Šta nas briga, lepo si rekao dokle god možemo nešto da ućarimo to treba da se iskoristi, nisam megaloman, imam nešto skromno par stotina, nije na kraju toliko ni bitno važno da se okrene koji dinar. Mislim da vreme decembra 2013 neće skoro da se desi bar ne u toj meri...
Cena nemože mnogo gore ali na nekih 5-6$ mislim da lagano može da se povrati....

Grcima je ovo sjajna varijanta. Sto pre kupe vise ce novca izvuci i niko im nece zarobiti novac u zemlji. Ako ispadnu iz Evrope sav novac ce im biti zadrzan ili eventualno drasticno oporezovan. U svakom slucaju gubici ce biti ogromni.

5-6$ je smesna cifra, bez zezanja. Ja se time nebih zadovoljavao ni u ludilu. Lepo je onima koji su uleteli na 1.3 u zadnjih metar dana pa da izvuku lovu za kratko vreme. To mogu da razumem i podrzavam ali svakako ih ne treba prodavati prerano ;)

O konacno neki pomak posle godinu dana, kad se samo setim da sam kupio ltc za 25$ :S: .

Prenos iz grčke skupštine, Cipras predstavlja rešenje krize - uživo čisti sell ordere za sve pare. :)

Odmah stavljam sve na 0.05... :) da pomognem bracu grke...

Grcima je ovo sjajna varijanta. Sto pre kupe vise ce novca izvuci i niko im nece zarobiti novac u zemlji. Ako ispadnu iz Evrope sav novac ce im biti zadrzan ili eventualno drasticno oporezovan. U svakom slucaju gubici ce biti ogromni.

5-6$ je smesna cifra, bez zezanja. Ja se time nebih zadovoljavao ni u ludilu. Lepo je onima koji su uleteli na 1.3 u zadnjih metar dana pa da izvuku lovu za kratko vreme. To mogu da razumem i podrzavam ali svakako ih ne treba prodavati prerano ;)
Nikome ne moze biti sjajna vatijanta da sav ziv novac koji ima ulozi u crypto crap...Ajd malo iz zezanja, ali zivotnu ustedjevinu...taj bi zaista bio za posmatranje. To se ne radi, crypto je sve samo ne siguran cuvar vrednosti. Ja bih se zadovoljio sa 7.5 u ovom trenutku ali kroz ltc/btc sto bi bilo 0.03+ sada. Cena ltc-a me apsolutno ne zanima, samo ltc/btc.

Ma samo nek oni meni daju 20€ za kom ltc, cu im oprostim za sve bodove!

Nikome ne moze biti sjajna vatijanta da sav ziv novac koji ima ulozi u crypto crap...Ajd malo iz zezanja, ali zivotnu ustedjevinu...taj bi zaista bio za posmatranje. To se ne radi, crypto je sve samo ne siguran cuvar vrednosti. Ja bih se zadovoljio sa 7.5 u ovom trenutku ali kroz ltc/btc sto bi bilo 0.03+ sada. Cena ltc-a me apsolutno ne zanima, samo ltc/btc.

Hajde zamisli varijantu da se u Grckoj desi ono sto se desilo Islandu. Ispadanje iz Evrope, neminovni bankrot... Sve pare zarobljene u zemlji bez mogucnosti izvlacenja. Svako ko zeli da izvuce neke pare napolje placa sumanut porez. Zasto mislis da je lose da novac izvuku na ovaj nacin ili mozda cak i da ga umnoze ako cena raste?
Mozda se ja gore nisam lepo izrazio, nisam bas mislio da se ulaze lova zbog zarade vec zbog izvlacenja iz zemlje. Naravno i mogucnost zarade postoji, pogotovu ako krene masovno kupovanje. Onaj ko prvi kupi proci ce najbolje i imace zaradu zbog rasta cene. Oni na kraju morace da se zadovolje ako izvuku novac s gubicima manjim od potencijalnog poreza u zemlji.

Ali sta ako bude kao na Kipru da ne mogu ni podici novac? I ako Grcka izadje iz Evrope koliko ce realno imati para i dali ce imati eure ili drahme? Kapiras zasto im je daleko bolje da izvuku pare? To je najsigurnija varijanta pored kesa jer ko zna koliko ce sve to da kalira. Pitanje je samo dali ce moci da podignu kes ili ne. Situacija im je neizvesna skroz, nista se sad s Grckom ne zna.

Taj scenario je već vidjen na ovim prostorima...Raja će na papiru imati pare al neće moći do njih.... kod nas se to zvalo "stara devizna štednja" i država će odugovlačiti sa isplatom koliko god bude mogla (naravno bez kamata).

Ako ne mogu da podignu kes sa racuna ne mogu ni da izvrse elektronski transfer. Nisam jos cuo da ne mozes dici gotovinu a da mozes da prebacis pare bilo gde elektronski. Ne razumem kako ce kupiti cryptoshit u tom slucaju? Ako im je wallet frozen da se izrazim kripto terminologijom, nema ni placanja ni podizanja.

U Kiparskom scenariju je moglo. Imali su limit za podizanje love ali mogli su kupovati za koliko god.
Grcima bi bilo bolje je da to urade odmah dok zvanicno ne puknu jer posle mozda nece ni moci da izvuku lovu najverovatnije ali ko zna. Zvanicno su dug koji imaju proglasili nelegalnim i ne priznaju ga. Sta ce dalje ne znam ali nek im je sa srecom.

ma prodace ostrva nemcima englezima siptarima itd, izvucice se, samo je pitanje hoce li stici da naduvaju ono sto nama treba ili ne

Ja se nadam do 10 USD...

Vrh Dno