Bez brige nece ici ispod 40000.
Ja se u to ne bi kladio.
Estimated Next Difficulty: 35,080 (-13.95%)
Adjust time: After 58 Blocks, About 3.0 hours
Bez brige nece ici ispod 40000.
e sinko jos ti zelen da ne moze biti zeleniji, bilo je ovoga i pre kada je cena padala, onda se gasile grafike sada asic-i, ali ako cim krene na gore sve se okrece za 180 stepeni i opet Jovo nanovo
Naprotiv veoma sam iskusan, daleko iskusniji nego sto ti mislis. LTC pratim jako dugo jos od decembra 2013. Tako da sam preziveo i doziveo i rast i pad cena ukljucujuci i famozni pump u kome je porastao za oko 20% ali generalno u najvecem delu tog perioda cena LTC je padala.
Ljudi, manite prepucavanje i za.ebanciju, ja spremam nocas grafike da preusmerim na ltc mining![]()
Seems legit.
No, svakako je to bolja odluka, nego da kupiš LTC kao reboot za petocifren broj € i pukneš.
Od smeha, naravno, ipak je sve ovo za*ebancija.![]()
Stvarno ste kraljevi...Odlicno je kad pada diff, odlicno je kad raste, super je kad pada cena, a super je i kad raste...Sta pusite, hocu i ja malo toga...
Nije on jos uvek pukao...Pukao je tek ako proda jeftinije nego sto je kupio i izadje iz price. Ne bi me cudilo da za 60-tak godina kad mu budu citali testament ostavi naslednicima adresu sa LTC-ima uz poruku, "samo cekajte, vredece to mnogo jednog dana..."
Nije on jos uvek pukao...Pukao je tek ako proda jeftinije nego sto je kupio i izadje iz price.
da, da. evo, kuvaju se nove masine, sad ce neko istrese jos par miliona u proizvodnju i tako to...
a istina je da kad vidis da se rudari koji su najveci bull-ovi rasipaju...da je doslo zadnja vreme.
Ja mislim da polako "presipaju" LTC u DRK a pretpostavljam da ćemo uskoro to i zvanično videti....Napominjem: Ovo je samo jedna od mojih pretpostavki, zamisljena situacija. Razmisljam naglas. Ako jos neko ima zanimljivu teoriju zavere voleo bih da je cujem![]()
Nemoj pogani da mi DRK diraju, upropastice i to. Mislim da do sada nisu pokazivali previse zainteresovanosti za DRK a nadam se da i nece.
Sigurno da se rade nove masine. Razvoj ne staje. Svedani ( KNC ) izbacuju cipove za scrip u 16nm tehnologiji. BFL prodaje masine od 750Mh/sec za $350.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari