Nahraniti prasice i ne dirati dugmice.
Zeljko imam neki osecaj da ce ovaj sit od Kerova toliko da skoci da cemo se krstiti.
Reboot je savrseno dobro znao u sta se upusta, covek ne trguje vec je ulozio novac i moze da ceka godinama, uopste ne zavisi od njega. I on ti je to cak napisao ali ti bi radije da provociras. Zbog cega se uopste trudis da smisljas takve smicalice?to što nemaš firmu tebe za izrečeno ne abolira ni najmanje.
ako ti reboot-u sada pokušavaš da kažeš kako je ispao glup što je tebe poslušao, jer ti nisi nikakav stručnjak (a to je tačno) i jer naposletku ti mašiš za par procenata (a on čovek pukao par desetina ljada), a onda kažeš da ti samo navodiš vodu na svoju vodenicu je bestidno pranje ruku u mojoj knjizi, i licemerje naravno.
ali to sam ja. a ja volim alana forda, i zabavlja me kada ga čitam uživo.
sa sve jarićima i prasićima.
Reboot je savrseno dobro znao u sta se upusta, covek ne trguje vec je ulozio novac i moze da ceka godinama, uopste ne zavisi od njega. I on ti je to cak napisao ali ti bi radije da provociras. Zbog cega se uopste trudis da smisljas takve smicalice?
Ako btc ikada krene da skace, skocice i ltc i svi ce svoje pare da dobiju. Ako btc ne skoci, to je to, shit kao i svaki drugi, samo malo skuplji.
Meni je zbog svog tvog optimizma i hypea oko ltc promakla cinjenica da cim ltc udje u asic vode nema nista vise sto ga izdvaja. Apsolutno beskoristan shit.
Ja sam prvih nakopanih 100 LTC prodao ovde jednom liku kod mene u kraju po 25$ ..ne daj boze da me sretne negde![]()
Ja sam prvih nakopanih 100 LTC prodao ovde jednom liku kod mene u kraju po 25$ ..ne daj boze da me sretne negde![]()
Ne znam sto napadate Sajbera, njegovo je pravo da bude optimista i da veruje u nesto (LTC). Nismo ovce da idemo za pastirom, nego ljudi koji sami donose svoje odluke, nije nikog vukao za rukav i govorio nekome da ulozi pare,uostalom sta on ima od toga? Ne verujem da je iko ulozio pare na foru: "Ej ima neki mnogo dobar lik na forumu, ima neko Saj mada faka ime i zna sve, moramo da ulozimo kesh, lik zna znanje", ako ipak ima takvih, treba da se zapitaju, ***. Poslednjih meseci vlada opste nezadovoljstvo i masa mora da iskaze svoj gnev na neki nacin, na zalost....
Nije bilo isplativo kupati btc grafikama jos od leta prosle godine. Ja sam recimo krenuo maja meseca sa dve 7870 i napravio oko 2btc-a za mesec dana, a od juna sam sa jos grafika (7950 i 5850) vec poceo da kopam ltc jer nisam mogao ni 1 btc mesecno da napravim.
sto bi onda bio nemoguc bilo kakav slican skok ltc-a ...budcnost svega ovoga neznam i niko nezna ...iskreno nisam duboko u ltc-u sve sto imam je iskopano...nesto malo kupljeno nekih 10-20 posto.... na leto bio neisplativ /evo je zima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari