Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nahraniti prasice i ne dirati dugmice.

Zeljko imam neki osecaj da ce ovaj sit od Kerova toliko da skoci da cemo se krstiti.

Nahraniti prasice i ne dirati dugmice.

Zeljko imam neki osecaj da ce ovaj sit od Kerova toliko da skoci da cemo se krstiti.

Tehnicki ako Doge skoci mora i LTC jer isti stiti i drzi doge mrezu, ne zaboravi da je block za doge toliko smanjen da bez LTC mreze isti ne moze postojati jer bi bio forkovan, isto bi se desilo kad bi LTC pao a Doge otisao 20x gore, neko bi ulozio kes da forkuje LTC i preko njega kontrolise doge

to što nemaš firmu tebe za izrečeno ne abolira ni najmanje.

ako ti reboot-u sada pokušavaš da kažeš kako je ispao glup što je tebe poslušao, jer ti nisi nikakav stručnjak (a to je tačno) i jer naposletku ti mašiš za par procenata (a on čovek pukao par desetina ljada), a onda kažeš da ti samo navodiš vodu na svoju vodenicu je bestidno pranje ruku u mojoj knjizi, i licemerje naravno.

ali to sam ja. a ja volim alana forda, i zabavlja me kada ga čitam uživo.

sa sve jarićima i prasićima.
Reboot je savrseno dobro znao u sta se upusta, covek ne trguje vec je ulozio novac i moze da ceka godinama, uopste ne zavisi od njega. I on ti je to cak napisao ali ti bi radije da provociras. Zbog cega se uopste trudis da smisljas takve smicalice? :)

Ako btc ikada krene da skace, skocice i ltc i svi ce svoje pare da dobiju. Ako btc ne skoci, to je to, shit kao i svaki drugi, samo malo skuplji.

Ja sam prvih nakopanih 100 LTC prodao ovde jednom liku kod mene u kraju po 25$ ..ne daj boze da me sretne negde :D

Reboot je savrseno dobro znao u sta se upusta, covek ne trguje vec je ulozio novac i moze da ceka godinama, uopste ne zavisi od njega. I on ti je to cak napisao ali ti bi radije da provociras. Zbog cega se uopste trudis da smisljas takve smicalice? :)

Ako btc ikada krene da skace, skocice i ltc i svi ce svoje pare da dobiju. Ako btc ne skoci, to je to, shit kao i svaki drugi, samo malo skuplji.

Meni je zbog svog tvog optimizma i hypea oko ltc promakla cinjenica da cim ltc udje u asic vode nema nista vise sto ga izdvaja. Apsolutno beskoristan shit.

Meni je zbog svog tvog optimizma i hypea oko ltc promakla cinjenica da cim ltc udje u asic vode nema nista vise sto ga izdvaja. Apsolutno beskoristan shit.

Pa idi krivi sve, raspodaj sve i zaboravi na crypto :d

takvih i treba sto vise dok ne istresu svoje gace pumpu nece biti

Ne znam sto napadate Sajbera, njegovo je pravo da bude optimista i da veruje u nesto (LTC). Nismo ovce da idemo za pastirom, nego ljudi koji sami donose svoje odluke, nije nikog vukao za rukav i govorio nekome da ulozi pare,uostalom sta on ima od toga? Ne verujem da je iko ulozio pare na foru: "Ej ima neki mnogo dobar lik na forumu, ima neko Saj mada faka ime i zna sve, moramo da ulozimo kesh, lik zna znanje", ako ipak ima takvih, treba da se zapitaju, ***. Poslednjih meseci vlada opste nezadovoljstvo i masa mora da iskaze svoj gnev na neki nacin, na zalost....

uvek je ovako kada je dug period niske cene, a nezadovoljstvo pojedinih clanova raste iz frustracije da nisu uspeli da zarade kamione, avione za mesec, dva,tri i posto nista nisu naucili, procitali da je i pre bilo ovako (pa i gore, jer ih mrzi da malo procesljaju web i pogledaju istoriju cena crypto valuta) i ne mogu da shvate da brze zarade sa 3 graficke NEMA nigde i sad su im svi krivi, ali ne mogu da docekam oporavak cene pa da onda cujemo gomilu visoko filizofskih objasnjenja kako je sve ovo i bilo ocekivano
:)

Ne znam sto napadate Sajbera, njegovo je pravo da bude optimista i da veruje u nesto (LTC). Nismo ovce da idemo za pastirom, nego ljudi koji sami donose svoje odluke, nije nikog vukao za rukav i govorio nekome da ulozi pare,uostalom sta on ima od toga? Ne verujem da je iko ulozio pare na foru: "Ej ima neki mnogo dobar lik na forumu, ima neko Saj mada faka ime i zna sve, moramo da ulozimo kesh, lik zna znanje", ako ipak ima takvih, treba da se zapitaju, ***. Poslednjih meseci vlada opste nezadovoljstvo i masa mora da iskaze svoj gnev na neki nacin, na zalost....

čovek u "investiciji" radi svakakve nepromišljene stvari. recimo, bira da mu na uvce svira ona muzika što njegovoj duši prija, pa onda kada ga neko pogodi violinom "u žicu" pare same lete muzikantima, padaju čašćavanja jagnjećinom, ture pića za celu kafanu, itd.

a kada ga prođe rad brlje, i kada mu se ispostavi račun i kada shvati da je pukao sav keš - onda kuku & lele što sam ispao glup.

...

mislim, to što se sada ovde polako razilazi, tj. govori kako niko nikoga nije terao da investira u ltc, samo govori da je došlo vreme za fajronat. ako to već nije bilo jasno od ranije.

History_Speeches_6001_Titanic_Survivor_Eyewitness_still_624x352.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Dakle, za one sto slusaju Sajovu muziku. Sledeci put kad krene da svira i kad osetite da vas polako pogadja "u zicu", razlupajte mu violinu o glavu dok ne bude kasno :).

Kljuc svega je strpljenje. Lepo je rekao neko gore da su ljudi kupovali po dve-tri grafike i ocekivali bajkovitu zaradu u rekordnom roku, uz povracaj investiticje od mesec dana. E pa gospodo investitori to tako ne ide.

Ja sam sa btc/ltc miningom poceo maja prosle godine i do kraja te godine sam se svacega nagledao kao i svi ostali. tako da nista nije nemoguce, samo bez panike...

jeste ključno strpljenje, samo je pravo pitanje ko će šta izabrati da čeka.

neko će strpljivo čekati da nešto bezvredno dobije na vrednosti, dok će drugi strpljivo čekati da se nešto vredno obezvredi.

Da, u pravu si. Kad je bio onaj pump pre tacno godinu dana, nisam hteo da prodajem ltc jer sam imao relativno malo, ali zalim sto ih tada nisam konvertovao u btc. Mozda jesam pogresio, mozda nisam. Vreme ce pokazati...

Od tada sam kes od prodaje masina ulozio u coine, tako da sam sada totalno u ltc-u. U svakom slucaju, i na ovo gledam kao i na sve druge investicije u zivotu. U pocetku mog bavljenja kriptovalutama sam se izletao i podlegao panici i prodavao na sitne pare prdo koina. Sada cekam koliko bude trebalo...

Ljudi ovo prepucavanje postaje beze.. zamislite ako se desi neki skok kakve cemo onda postove citati.
Jedno je sigurno niko ne zna sta ce se desiti, vjerovatno vecina ljudi koji su usli u ovaj crypto-svjet cekace i mislim da je to sad najbitnije naoruzat se strpljenjem pa sta ako i propadne sve zivot ide dalje.

Upravo tako. Sve zavisi od btc-a. Scenario ce biti isti kao i do sada, i to niko ne zna kada ce biti, am koliko se upustali u analize grafikona, vesti itd.

kako ne znamo šta će se desiti?

u pripremi su još efikasniji ltc asici u bitmainovoj izvedbi.

pohlepni patuljci-rudari iz Morije će prokopati tunel i "stepenice bez kraja" do pakla direktno.

Dwarrodelf.jpg

Poslednja izmena:
OK, razvoj asic-a je neminovan. Stancovanje koina je razumno do neke granice, ali ti koini ce jednog dana morati i da se prodaju za neke vece pare... Nece da ih cuvaju za ukras

Oni koji poseduju najmodernije LTC asic farme (proizvodjaci istih) prodaju taj ltc na dnevnom/nedeljnom nivou, jer se njima itekako isplati. Gpu mining je dumro odavno....

pratim crypto svet od sredine decembra prosle godine...zakasnio dosta ali ***...sa 6870 krenuo za novu godinu a februara ove sa rigom koji sam papreno platio-a malo pred pojavu ltc asic-a....moze li mi neko reci vezano za onaj skok btc-a na 1000 i kusur ....dali je u momentu skoka bilo isplativo kopati btc...i dali su ga tada btc asici vec bili preuzeli a diff otiso u nebo?

Nije bilo isplativo kupati btc grafikama jos od leta prosle godine. Ja sam recimo krenuo maja meseca sa dve 7870 i napravio oko 2btc-a za mesec dana, a od juna sam sa jos grafika (7950 i 5850) vec poceo da kopam ltc jer nisam mogao ni 1 btc mesecno da napravim.

Nije bilo isplativo kupati btc grafikama jos od leta prosle godine. Ja sam recimo krenuo maja meseca sa dve 7870 i napravio oko 2btc-a za mesec dana, a od juna sam sa jos grafika (7950 i 5850) vec poceo da kopam ltc jer nisam mogao ni 1 btc mesecno da napravim.

sto bi onda bio nemoguc bilo kakav slican skok ltc-a ...budcnost svega ovoga neznam i niko nezna ...iskreno nisam duboko u ltc-u sve sto imam je iskopano...nesto malo kupljeno nekih 10-20 posto.... na leto bio neisplativ /evo je zima :)

Poslednja izmena:
Po pitanju diff-a, taj skok se i desio. Sto se cene tice, i ona ce, ali ja mislim da je okidac cene za ltc upravo bitcoin. Nece ltc skociti dok se bitcoin ne probudi.

Ko kaze da se ne moze zgrnuti veca lova sa 1 grafikom. Treba samo da te user*. Ja sam u pocetku kupio jednu 7850 i poceo da kopam btc. Planirao sam za 9-12 mjeseci da otplatim grafiku i pocnem da "zaradjujem". Kopao sam oko mjesec dana i onda su krenuli asici. Presao sam na dgc, wdc, ftc... a onda se desio taj skok. Ja sam donekle pametno odigrao pa sam za to sto sam kopao kupio par novih grafika. Kazem donekle jer nisam prodao sav btc i ltc nego sam cekao vecu cijenu i izgubio par hiljada $. Desava se. Onda sam za btc i ltc nakupovao raznih shitova i cekam novu turu. Ne kazem da ce se desiti skok kao prosli ali dok su drugi kukali i prodavali ja sam kupovao i onda se istresao kad je bio pik. Btw ltc sam poceo da kopam tek pocetkom ove godine :D

Kad je bio onaj veliki skok pre godinu dana, svaki klinac ciji su tama i mama imali kintu su detetu kupili kompjuter da zaradi pare. Takvi sad najvise kukaju. Lepo je tada po ovom forumu pisano da je situacija nerealna i da nece doveka tako biti, ali je nekim voda usla u usi pa to nsiu hteli da cuju.

sto bi onda bio nemoguc bilo kakav slican skok ltc-a ...budcnost svega ovoga neznam i niko nezna ...iskreno nisam duboko u ltc-u sve sto imam je iskopano...nesto malo kupljeno nekih 10-20 posto.... na leto bio neisplativ /evo je zima :)

ma pusti ih to ovi day trejderi (tako sami sebe zovu, a ne smeju ni da pokazu sta su zaradili ;)), u ovom svetu je pravilo da nema pravila i svi ti njihovi grafikoni i diagrami ne vrede bas nista kad neko (sa velokooom kolicinom para) odluci da "pogura" cenu na GORE, tako ce biti i ovog puta, zivi bili pa videli

pogurao je reboot na vašu muzikantsku radost ltc sa par desetina hiljada evrića, a čoveku ni hvala niste rekli.

još mu tražite da vas časti pečenjem. :d pa kakvi ste to ljudi?

Poslednja izmena:
Vrh Dno