Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
da da to je najava i onda ce btc da padne na ispod 200$ pa ce ga ltc prestici , 
Pa znam, covek je rekao da se retko kome isplati prodavati zato sam mu i ukazao na onoliki obim.. Uvek se nekom isplati prodavati, po bilo kojoj ceni, to ako se nama ne isplati ne znaci da se nikome ne isplati, mora se malo ici u sirinu bas zbog te tabele iznad!
ja msm da to samo ljudi sa asicima odma prodaju novcice... doduse to i jeste najveci obim sad...
Pa znam, covek je rekao da se retko kome isplati prodavati zato sam mu i ukazao na onoliki obim.. Uvek se nekom isplati prodavati, po bilo kojoj ceni, to ako se nama ne isplati ne znaci da se nikome ne isplati, mora se malo ici u sirinu bas zbog te tabele iznad!
Bitmain je dao specifikaciju novog ANTMINER L1 za skript:
Speed: 120MH/s
Price: 599 USD ( 1.258 BTC )
$5/MH/s ships in December
Preorder pocinje danas u 16h po nasem vremenu.
Po sadasnjem diff-u i ceni LTC-a povracaj LTC-a je za 30 dana.
Oni ne primaju LTC tako da ce uplate morati preko BTC-a a posto ce verovatno vecina kupaca biti ljudi sto imaju LTC moguce je da ce narednih dana LTC opet u crveno.
Jeste. Ali decembar je predaleko tako da i ta cena moze lako biti nedostizna. Ja bih uzimao novcice ipak za tu lovu.
Poenta je upravo u tome da mineri nemaju kesh... od novembra je odavno potrosen ili su se kupili jeftini LTCovi na 20$ ko nije uzo je na 10$ a na 6$ se vracalo i ono sto je povuceno sa berzi.Jeste. Ali decembar je predaleko tako da i ta cena moze lako biti nedostizna. Ja bih uzimao novcice ipak za tu lovu.
Volume na OKcoinu je po sistemu ja tebi 10.000 LTC pa ti nazad meni sve na istu cenu bez proizije. Da im uvedu proviziju od 0.05% pao bi minimum 10x u odnosu na trenutan.Eh LTC...svi se nadamo nekoj ceni, barem 10x vecoj od danasnje. Neki su i veci optimisti. Ali realnost govori drugacije. 30-dnevni volume je preko 300 miliona, dok je za BTC "samo" 3.8 miliona. Sta nam to govori? Govori nam da se za mesec dana ukupno obrnulo samo cetvrtina od ukupne sume BTC-a, a 10x od postojece sume LTC-a. To znaci da se BTC cuva, dok se LTC-om spekulise i trguje. Dakle, retko ko ga drzi u steku...
Upravo to..dokazano milion putaa kada nesto svi iscekuju to se najcesce i ne desi.
Ma svi su ocekivali krajem avgusta neki mega pump...i ja sam da se ne lazemo, ali desilo se suprotno. Sad svi ocekuju dump, cuvaju se u fiatu...pa gle kad bude obrnuto i btc/ltc eksplodiraUpravo to..dokazano milion puta
a kada nesto svi iscekuju to se najcesce i ne desi.
Volume na OKcoinu je po sistemu ja tebi 10.000 LTC pa je ti nazad meni sve na istu cenu bez proizije. Da im uvedu proviziju od 0.05% pao bi minimum 10x u odnosu na trenutan.
To se najbolje vidi ako pogledas koliko ima LTC-a koji cekaju da se prodaju na 3% vise a ne izvrse se ni pri 10 puta vecem obimu za 15 minuta a onda kada neko stvarno odluci da pocisti tablu podigne 3% sa 100.000 novcica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari