Phoenix257
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 740
Posto se budale raduju i ne vide ociglednost urusavanja stepenica i otpadanje fasade na kuci btc-a moramo smisliti neko pametnije resenje , jer kako pametniji kazu samo budale to ne vide
Mali off, komentar na cenu - predvidjanje 😀 Pogledajte prilog 148603
Navodno Q3, to je do kraja septembra. Cuti, dok stoji diff, stoji i cena, kad krene diff gore, ide i cena dole 🙂
kad dif ode gore to ce znaciti izlazak novi ASIC-a, a kad se to desi ja ocekujem 1LTC=1$ mozda i manje 🙁
kad dif ode gore to ce znaciti izlazak novi ASIC-a, a kad se to desi ja ocekujem 1LTC=1$ mozda i manje 🙁
Daj da napravimo neki pool za opklade zbog ovih predvidjanja cena
svi nesto tvrde - lupaju, aj nek stave bar 1 ltc na tu pricu posto su toliko sigurnu! Npr 15 Okt cena ce biti ta i ta itd.. Bilo je nesto sl za cenu maxcoina valjda ..
Ok hajde neko od vas da objasni, zasto bi se tada dampovalo vise LTC-ova nego sada? Da podsetim i sada sav LTC koji se iskopa dnevno (fiksna cifra) je iskopan 100% ASIC-ima. I to se nece promeniti sa novom turom, kao sto se nece puno promeniti ni ruke u kojima se nalaze isti.
Nije toliko teško pogledati šta se događalo sa BTC-om kad su ga zajahali asic-i i izvesti zaključke iz toga.znaci vreme za novu kupovinu ltc-a 😀
salu na stranu, nisam skroz upucen u ovo, ali nekako mi ne deluje logicno i realno da cena ltc-a skoci, dok ga masa ljudi ima u shteku... otkud para njih sve isplatiti?
tek kad se masa oslobodi mase novcica, ocekujem skok, a to moze da se desi - nikad...
moguce da gresim, nisam upucen dovoljno u ovu pricu, samo ovako laicki glasno razmisljam...
Network Hash Rate 1,034,466 MH/s
Next Difficulty Estimate 30,019.89431
znaci vreme za novu kupovinu ltc-a 😀
salu na stranu, nisam skroz upucen u ovo, ali nekako mi ne deluje logicno i realno da cena ltc-a skoci, dok ga masa ljudi ima u shteku... otkud para njih sve isplatiti?
tek kad se masa oslobodi mase novcica, ocekujem skok, a to moze da se desi - nikad...
moguce da gresim, nisam upucen dovoljno u ovu pricu, samo ovako laicki glasno razmisljam...
a pa nadam se da se ne steka puno na globalnom nivou, mada retko kome se isplati prodavati za ovu cenu...
cenim da stekaju svi u siromasnim zemljama...
Onda ti meni objasni ko prodaje po ovim cenam? Samo danas na btc-e je volume 135000
ti sto prodaju mogu i istom momentu da kupuju, rade dump na primer do jedne cene a pre toga postave buy ordere ispod i ako neko panici oni kupe ispod te cene... znaci klasicna manipulacija da se cena oboro i kupi ispod i tako u krug dok "prolazi"
Onda ti meni objasni ko prodaje po ovim cenam? Samo danas na btc-e je volume 135000
Downtrend je vec duzi period, bile je nagativnih vesti i one su ga davno pokrenule.... ja koliko vidim cena se polako stabilizuje za BTC, sad je jedino potreban okidac koji ce promenuti putanju BTC a kasnije i jos nekih coin-a, dosta toga je najavljeno za BTC tako da verujem da taj dan nije daleko
Current Top Hashers
UserMH/s LTC/d
1anonymous3,819.8 131.4
2 anonymous 3717.4 127.3
3 scryptx 1,665,1 59.6
4 maser 1,658,3 59.4
5anonymous543.6 18.7
6anonymous475.1 16.3
Ovi prodaju i njima slucni 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari