Svi smo svesni svojih odluka, sami smo ih donosili i sami snosimo posledice. To sto se nekom svidela prognoza da ce cena na 100+ pa je zato usao u pricu je njegov problem. Svako je cuo ono sto je zeleo da cuje. Uvek je bilo i optimisticnih i pesimisticnih prognoza. Nema ovde medju nama vernika, nevernika, manipulatora itd...Ovo je kocka (ko je investirao) uvijena u mining ukrasni papir (ko kopa). Svi se nadamo da ce nas neki shit coin uciniti bogatijima, to se relativno cesto i desava, ali uglavnom drugima

Odnosno, ili namirisemo dobar coin pa prodamo pre vremena, ili precenimo potencijal pa ne prodamo na vreme, pa nikad ponovo ne docekamo cenu, ili ne bude nista od njega nikad...Pozdravljam vas u zelji da sto cesce nabodete timing (sto i sebi zelim). I nema optuzbi. Sami smo krivi i za uspeh i za neuspeh. Neki ovde

su govorili da svi shitovi sluze samo za otimanje BTC-a, ponela me ltc euforija u novembru, pomislio sam da nisam u pravu, da je jos nesto moguce pored BTC-a, razvoj scrypt mining industrije mi je davao nadu i potvrdu toga. Medjutim, i dalje nema nikakvih vesti o razvoju bilo cega drugog sem Asica za LTC. Za vreme gen2 SHA asica, prica o BTC-u se vec bila toliko zahuktala da je BTC logo iskakao bukvalno svuda, a cena je krenula posle. A od LTC-a ni traga ni glasa nigde. Ne znam...
Network Hash Rate 944,263 MH/s
Expected Time per Block 2 min 02 sec
Current Block 619,099
Current Difficulty 26,823.52130
Next Difficulty Estimate 32,735.49604
Time to Retarget 2 days 13 hours