Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa cekamo. Pisao sam da tek posle 20K moze da bude nesto, ne da ce na 20K da bude pump. Velika je razlika ali svako cita sta mu odgovara. Ako se secas spominjao sam da izmedju 20-50k ocekujem skok. E sad, ne mora da znaci ni to da ce biti tacno. Kako je krenulo cekacemo mi jos. Sigurno si svestan koliko su nezahvalne te prognoze od nekoliko meseci unapred. Pa nemam ja kristalno kuglu jer da imam odavno bih kupio sebi neko ostrvo ;)

Sad cu ja da napravim tabelu u excelu za prikupljanje novca za kristalnu kuglu, moze i placanje u BTC/LTC, ali nakon sto je dobijes nema vise pogresnih prognoza, jel ok? :D

Ma ko ti je rekao da sam pogresio? :d
Al da nadjes neku smart kuglu s ugradjenim kalendarom, da se ne hebemo vise kad ce pump ;)

Kako nije bilo kada si ti pisao da cekate da diff poraste za 5x sto se i desilo.
alo BRE sta ste napali coveka, imao petlju da kaze svoju viziju i ako je pogresio sta to ima veze, kao ti si ga poslusao nesto i ako jesi ko ti je kriv kad nemas svoju viziju nego se slepas na tudju....
i ja sam misleo da ce nesto da se desi na 20k diff i sta sad, sta si ti prognozirao, nista samo kukas ovde i zalis se zato sto si misleo da ces sa jednom 280x moci lagano da zivis ko bubreg u loju i sad su ti svi drugi krivi jel ti verovatno neko uperio pistolj i naterao te da kupis karticu?? NIJE onda prodaj to i mani vise ovde da smrduckas....

Evo zašto short. Tj, može u oba smera ali tu je stop.
Hint: 4-ti i 6-ti avgust, vidi skraćenice gore levo. :)

Pogledajte prilog 147204

Poslednja izmena:
alo BRE sta ste napali coveka, imao petlju da kaze svoju viziju i ako je pogresio sta to ima veze, kao ti si ga poslusao nesto i ako jesi ko ti je kriv kad nemas svoju viziju nego se slepas na tudju....

i ja sam misleo da ce nesto da se desi na 20k diff i sta sad, sta si ti prognozirao, nista samo kukas ovde i zalis se zato sto si misleo da ces sa jednom 280x moci lagano da zivis ko bubreg u loju i sad su ti svi drugi krivi jel ti verovatno neko uperio pistolj i naterao te da kupis karticu??

Nisam planirao da zivim kao bubreg u loju vec da kopanjem LTC otplatim hardver. Takođe nisam rekao da me je neko terao da kupim graficku vec da sam se *****ao sto sam je slusajuci price sa foruma o zaradi kupio. Sto se prognoza tice vec vise puta sam ih iznosio i nudio oplade koje niko od vas nije imao petlju da je prihvati.

[SAJ]ber Kurajber

Ubeđen sam da ce vec ovog meseca dostici 17 i toliko sam siguran u to da sam spreman da se u kladim u 1 LTC ako neko misli da nece.

Poslednja izmena:
Momci bez vređanja. Ako ne možete normalno da komunicirate ja ću lako da vas sankcionišem.

Nisam planirao da zivim kao bubreg u loju vec da kopanjem LTC otplatim hardver. Takođe nisam rekao da me je neko terao da kupim graficku vec da sam se *****ao sto sam je slusajuci price sa foruma o zaradi kupio. Sto se prognoza tice vec vise puta sam ih iznosio i nudio oplade koje niko od vas nije imao petlju da je prihvati.

evo ja kopam skoro 6 meseci, prva 2 ne racunam zbog toga sto ti novcici nisu tu, znaci da kazemo 4 meseca. kopam sa masinom od 2850 kh/s scrypta, masicna placena ~2500 evra tada (digli cene). i sada kad bih sve prodao, dobio bih tacno 103 (sto tri) evra. a samo za struju se mesecno daje 30-40. ali u razliku od tebe ja sam znao da ce tako da bude, svesno sam usao u ovo i znao sam da ce biti ovako iako sam isto kao i ti slusao price sa foruma o velikoj zaradi, ali nisam bio slep. iako u ovom trenutku hardver nije otpacen ni 10%, ja znam da ce biti bolje i cekam kao i svi, ne hejtujem ovde po forumu.

Osecam se povredjeno i uvredjeno ... vidim da ste se svadjali a nistem me pozvali da ucestojum ...

Dokle god diff i mreza rastu ja cu cuvati ovo sto imam (i veruvoacu da ce neki ozbiljan pumo doci ..)

treba biti stripljjiv ljudi ako ne dodje na 25k docice na 50k ako ne dodje na 50k cekacemo 100k i tako dalje ...

Svi smo svesni svojih odluka, sami smo ih donosili i sami snosimo posledice. To sto se nekom svidela prognoza da ce cena na 100+ pa je zato usao u pricu je njegov problem. Svako je cuo ono sto je zeleo da cuje. Uvek je bilo i optimisticnih i pesimisticnih prognoza. Nema ovde medju nama vernika, nevernika, manipulatora itd...Ovo je kocka (ko je investirao) uvijena u mining ukrasni papir (ko kopa). Svi se nadamo da ce nas neki shit coin uciniti bogatijima, to se relativno cesto i desava, ali uglavnom drugima :) Odnosno, ili namirisemo dobar coin pa prodamo pre vremena, ili precenimo potencijal pa ne prodamo na vreme, pa nikad ponovo ne docekamo cenu, ili ne bude nista od njega nikad...Pozdravljam vas u zelji da sto cesce nabodete timing (sto i sebi zelim). I nema optuzbi. Sami smo krivi i za uspeh i za neuspeh. Neki ovde :) su govorili da svi shitovi sluze samo za otimanje BTC-a, ponela me ltc euforija u novembru, pomislio sam da nisam u pravu, da je jos nesto moguce pored BTC-a, razvoj scrypt mining industrije mi je davao nadu i potvrdu toga. Medjutim, i dalje nema nikakvih vesti o razvoju bilo cega drugog sem Asica za LTC. Za vreme gen2 SHA asica, prica o BTC-u se vec bila toliko zahuktala da je BTC logo iskakao bukvalno svuda, a cena je krenula posle. A od LTC-a ni traga ni glasa nigde. Ne znam...

Network Hash Rate 944,263 MH/s
Expected Time per Block 2 min 02 sec
Current Block 619,099
Current Difficulty 26,823.52130
Next Difficulty Estimate 32,735.49604
Time to Retarget 2 days 13 hours

Poslednja izmena:
Mogu da kazem samo da ovaj hobi nije za svakog, i da su mnogi rudari koji hoce da podele svoj entuzijazam i znanje sad na udaru ljudi koji do juce nisu imali pojma sta je mining samo su hteli da iskoriste neprospavane noci i spaljen HW tih rudara a da oni lepo zarade. I dobro je sto je sad trenutno ovako, da se ocisti forum od takvih, sta vise u neku ruku da bude tema i ogranicenog pristupa jer stvarno je mucno citati vise raznorazne hejtove i prepucavanja

Siguran sam da sam bio ubedjen :) I niko nije imao petlju da se kladi i zaradi 1LTC. Sta je problem da pogresi covek? :)
Nikada nisam tvrdio da sam nepogresiv. Ok, mozda nece krenuti ni na 50K. Ja sam makar bio spreman da pricam unapred za jako dug period. Isto sam ocekivao i brzi razvoj asic-a pa to nazalost malo kilavo ide. Ali dobra stvar je da gura makar. Ja i dalje ocekujem da premasi 100$ do kraja godine. I ako ne bude nije smak sveta, bice sledece godine jos vise.
Neki pump ce morati da se desi. Ja cu ga sacekati sigurno. Kad ce da krene to niko ovde ne moze znati.

Pump u sustini krece tek kad dobar deo rudara istrese svoje novcice po "nizim" cenama ... dok se to ne desi nema ni pump-u ;)

Pa normalno. Ljudi dosta novcica drze u steku. Ja sam prvi koji to propagira svo vreme. Ne treba nasedati na provokacije kako novcic propada zato sto cena pada toliko dugo. Jednostavno hoce da nam ubiju volju za zivotom, da nas uhvati depresija i da didgnemo ruke od svega i prodamo novcice. Ja ih sigurno prodavati necu ispod 100$ a ako se pump preseli u sledecu godinu samo cu podici cifru na bar 200$.

BTW pre dva meseca sam prognozirao 650$ u peak-u za sledecu godinu. Nemoj slucajno da neki zlotvor zaboravi da mi to natrlja na nos sledece godine :d

Poslednja izmena:
Vratih se na kratko u Srbiju :|

Vidim optimizam ne jenjava na ovoj temi, super :)

Nisam uopšte palio ništa od internet gadgeta osim telefona, samo sam ponekad palio bitcoin checker, sada ću malo da čitam šta ste pisali da povratim optimizam, hoteli, avioni jeah :)

Ja cu verovatno opet da prodam sve dva dana pre toga pa me zaposli da otvaram vrata ili parkiram luksuzna vozila onima koji dolaze u posetu!! :D

Samo hrabro ovi duperi nek IDU i shit coin-e ne nasedajte na poruke, ako su vec u shoru nek tu ostanu :)

Mislim kakav crni VIA coin, kao i max kaiser sa Max-om pa sad vi vidite gde je isti stigao :p

e moji shorteri :d

Nisi uradio domaći, lepo sam javio.
40% za 2 dana, toliko od zeljka...

Poslednja izmena:
Samo slobodno otvorite svoje teme , nemojte ovde da flodujete sa djubretom, pa se javite za jedno 6 meseci ili nedaj boze za 2 godine koliko je i vise LTC preziveo!

Nisi uradio domaći, lepo sam javio.
40% za 2 dana, toliko od zeljka...

08/09/2014 17:39:45 08/09/2014 17:33:28 Buy 0.00050270 1600.50701661 1600.50701661 0.00050269 0.8088858
08/09/2014 17:32:53 08/09/2014 17:32:53 Sell 0.00055555 1459.6670712 1459.6670712 0.00055554 0.8088908
08/09/2014 17:31:26 08/07/2014 19:55:17 Sell 0.00059489 0.00000000 1459.6670712 Cancelled 0.00000000
08/07/2014 16:21:58 08/07/2014 16:21:58 Buy 0.00039000 1459.6670712 1459.6670712 0.00038999 0.5706879

Mali ulog pa mala i zarada :) idemo jos jedan krug...

Poslednja izmena:
Sto flodujete ovu temu sa shit coin-ima? ako nema neka tema za te ili zasebno za iste coin-e treba otvoriti.......

Ja imam predlog nesto kao Shit coin pump dump iskustva, i da bude sticky :d

Nazad
Vrh Dno