Cupkam dal da uzimam ili cekam da padne jos malo
postavio sam od 6$-1$ u delovima ordere, da se zanimam malo, nisam odavno, kupim za nizu pa prodam za vise, da uvecam broj novcica, pa u bilo cemu da ostanem sve mi je jedno![]()
Nesicu, samo ti vataj skrinshotove ovih tvrdnji da nece na 1$ pa se lepo vrati negde krajem avgusta i okaci sve lepo i pregledno, u cacaninovom stilu![]()
Pa ljudi padace sve dok ne bude bio isplativ i za najjace asic masine, a posto ih tek prave to znaci da ce padati jos dugo vremena. Pa sto bi neko povecavao profit damperima i sebi izbijao btc iz dzepa. Bojim se da je vreme POW coina proslo, jer posle prvog velokog pumpa svi su otisli u kanal bez izuzetka.
Samo se ti smej, iskopace tebe Cacanin 2028-me![]()
Ti stvarno mislis da on zna o cemu pricas? :trust:
https://www.mining-asics-technologies.com/product/excalibur-7-asic-scrypt-miner-600-mhs/
Pa ne znam ali ovaj asic po trenutnoj ceni i difu kopa 7k dolara za mesec dana a kosta 10. Nek mu je isporuka mesec dana opet ce da bude jako isplativ a trenutno ga neko i sad ima i kopa sa njim.
https://www.mining-asics-technologies.com/product/excalibur-7-asic-scrypt-miner-600-mhs/
Pa ne znam ali ovaj asic po trenutnoj ceni i difu kopa 7k dolara za mesec dana a kosta 10. Nek mu je isporuka mesec dana opet ce da bude jako isplativ a trenutno ga neko i sad ima i kopa sa njim.
hehe, ja bih se sad povukao!![]()
hehe, ja bih se sad povukao!![]()
postavio sam od 6$-1$ u delovima ordere, da se zanimam malo, nisam odavno, kupim za nizu pa prodam za vise, da uvecam broj novcica, pa u bilo cemu da ostanem sve mi je jedno![]()
Ovako nagli skokovi diffa sigurno nisi od gpu kopača i stare generacije asica. Te priče o preorderima sam se naslušao kad su krenuli btc da kopaju. Kakve veze po nas ima što piše da stižu krajem godine ako po diffu jasno vidimoda već neko sa njima kopa? To može da ne vidi samo onaj ko ne želi. Problem je što su ljudi sada pročitali kineze jer je ovo već viđeno i neće da drže koine koje će dva kineza da kontrolišu. Skoro sav novi iskopani ltc je u rukama par ljudi i logično je da će zbog toga veliki igrači ogorčeno da napuste ovu farsu... Da su poslušali comuniti i menjali algoritme, održavali decentralizovanu raspodelu valute sad bi i cena bila drugačija. Grčevito bežanje od istine vodi stopama max holdera. E sad to je samo moje skromno mišljenje i nema razloga zbog toga odmah da me linčujete![]()
ti ne kostas da kupcima nece da stigne do novembra ali proizvodjac ce da kopa sa njim mnogo mnogo pre nego sto isporuci kupcima i njemu se i te kako isplati da kopa i prodajeCovece jer ti kontas sta znaci pre order, to ako stigne do novembra ili ne daj boze 2015 difficulti ima da bude 500-800% gore
Do sad ni jedan kinez nije ispostovao datume, NI JEDAN!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari