- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
neces se ti brate leba najest od ovoga. nije ovo za svakog.
Toliko o svemocnom pool-u. Vec sam rekao da bar pola ljudi pobeci odmah i bio sam upravu. U sledeca dva dana cemo videti koliko ce ih ostati tuProšla 1.25x (tj. 2x, la za malo) promocija na ghash-u pre nekih pola sata.
Al pada mreža u nekoliko minuta:
Pogledajte prilog 138169
opaaa, ltc na 9E,
ima jos malo da ih kupujemo na 2-3USD-a....
bez panike , cena je na VCX-u a tamo se bogami i dize neka frka, kao puca menjacnica i sl..
Pa trenutno su pali na ispod 13 GH/s. Mreža im stalno opada.
o falim te boze, posle tolko vremena, konacno se diff malo spusta:
Litecoin Difficulty: 5,835
Estimated Next Difficulty: 5,429 (-6.97%)
Sa 7 280x kartica profitability na litecoinu mi je kad oduzmem struju 500 dinara dnevno ..vise zaradi ciga sto pere sofersajbne na semaforu za pola sata![]()
Kopaj doge,mozda ti se isplati...a i on je perspektivniji od ltc-a kako ti kazes...haha morao sam,bez uvredeSa 7 280x kartica profitability na litecoinu mi je kad oduzmem struju 500 dinara dnevno ..vise zaradi ciga sto pere sofersajbne na semaforu za pola sata![]()
nisam ..https://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty sa 7 280x kartica po kalkulatoru imas sad 370$ iliti 270 eura i na to oduzmes strujuIspade da ti tih 7 kartica troše 300€ struje mesečno, malo si precenio struju.
nisam ..https://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty sa 7 280x kartica po kalkulatoru imas sad 370$ iliti 270 eura i na to oduzmes struju
ode diff u 6k !!!
uskoro moramo naci neko alt resenje za kopanje posto LTC postaje jedva isplativ nama koji placmo struju ...
Nije jos 6000. Kad predje 6000 vreme je da se zabrinete jer su onda asici preuzeli mrezu.
Sa 7 280x kartica profitability na litecoinu mi je kad oduzmem struju 500 dinara dnevno ..vise zaradi ciga sto pere sofersajbne na semaforu za pola sata![]()
Ni ja se nebih bunio previse da mi kaplje jos jedna solidna platica ako bi sledecih 10 godina bilo tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari