Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

kako glupa konstatacija...

@topik

sta trenutno kopaju multypool-ovi?

Promocija ode a ja za 6 dana bih dobar 3.4 LTC-a sa 1.7-1.8 MH/s.
Skoro pa duplo.
Ja zadovoljan.

Pa trenutno su pali na ispod 13 GH/s. Mreža im stalno opada.

ja cu pustiti jos veceras kod njih, a sutra cu verovatno preci na neki multypool, dok ne odlucim sta cu od novih valuta kopati, koje nisu na skripti...

opaaa, ltc na 9E,
ima jos malo da ih kupujemo na 2-3USD-a :D....
bez panike , cena je na VCX-u a tamo se bogami i dize neka frka, kao puca menjacnica i sl..

Poslednja izmena:
opaaa, ltc na 9E,
ima jos malo da ih kupujemo na 2-3USD-a :D....
bez panike , cena je na VCX-u a tamo se bogami i dize neka frka, kao puca menjacnica i sl..

Moguce da ces u nekom momentu videti 9-10 usd, ali 2-3, tesko

trese se pod neogama VCX-u i tamo su sve alt valute kojima je dozvoljeno povlacenje skuplje 30+% nego na drugim menjacnicama , ljudi placaju samo da izvuku nesto , ja nisam pametan sad sta da radim dal da rizikujem i sacekam ili da prihvatim ~40% gubitka i spasim sta se spasiti moze..... :(

o falim te boze, posle tolko vremena, konacno se diff malo spusta:

Litecoin Difficulty: 5,835
Estimated Next Difficulty: 5,429 (-6.97%)

samo kazem sta je u ovom momentu u najavi... sta god da bude dalje...

Samo nek cena nastavi da klizi prema prednovembarskom nivou, a hoce, pa da vidite kako moze diff da krene u suprotnom pravcu, sa sve asicima ;)

Ja mislim da dosta gpu minera prelazi polako na druge non asic novcice tako da zato trenutno pada dif, kad ce scrypt asici nadomestiti taj prelazak videcemo. Ali brzo ce mo znati na koji non asic novcic prelazimo

ode diff u 6k !!!

uskoro moramo naci neko alt resenje za kopanje posto LTC postaje jedva isplativ nama koji placmo struju ...

Litecoin Difficulty: 5,421
Estimated Next Difficulty: 5,691 (+4.98%)
Adjust time: After 919 Blocks, About 1.5 days
Hashrate(?): 161,049 MH/s

Bio je pre neki dan i ~5800 tako da još nije strašno, 6MHs daju oko jedan LTC na dan. Ali diff neumoljivo raste, a cena pada, tako da ko ne mora neka ne prodaje svoje iskopane novčiće.

Sa 7 280x kartica profitability na litecoinu mi je kad oduzmem struju 500 dinara dnevno ..vise zaradi ciga sto pere sofersajbne na semaforu za pola sata :D

Sa 7 280x kartica profitability na litecoinu mi je kad oduzmem struju 500 dinara dnevno ..vise zaradi ciga sto pere sofersajbne na semaforu za pola sata :D

Ispade da ti tih 7 kartica troše 300€ struje mesečno, malo si precenio struju.

Kopaj doge,mozda ti se isplati...a i on je perspektivniji od ltc-a kako ti kazes...haha morao sam,bez uvrede :D

na struju će ti otići jedno 9K, što znači da ti je zarada negde oko 780 dnevno. Nije sjajno, ali nemoj da prodaješ LTC dok je niska cena pa će prosečna zarada biti veća.

Neko rece da kopas onaj super perspektivni doge... Ja bih ti rekao da je onda bolje da ides da peres soferke na semaforu ako je tolika zarada tamo umesto sto se ovde zalis.

ode diff u 6k !!!

uskoro moramo naci neko alt resenje za kopanje posto LTC postaje jedva isplativ nama koji placmo struju ...

Nema vise alt-ova kako stvari stoje... jedino sta nam ostaje je skok LTC-a.

Nije jos 6000. Kad predje 6000 vreme je da se zabrinete jer su onda asici preuzeli mrezu.

Zabrinemo kolega Saj ;)

Ipak je oko 750 din dnevno...

Ovo cu reci, licno bih voleo da potpusem ugovor sa "marsom" da ovakva zarada bude jos 10 godina ;)

Ni ja se nebih bunio previse da mi kaplje jos jedna solidna platica ako bi sledecih 10 godina bilo tako.

Vrh Dno