Majnuju ljudi kod njih 8.5 Ph/s btc tako da im nije problem neboj se.
Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super![]()
Gledajte kad sad drzimo 24GH/s i tako jedno 5-6 sati, pa cemu i to biti puno, jer je to 24x2=48GHs /1.25=38.4GHs po matematici "do 40". Onda ce lik da skine na 20GH/s granicu i tako dalje.
Mora da prodje shift od 15 minuta, sad ce to za 7-8 minuta biti x2, a provalite i kako je predhodni shift drzao 19 minuta umesto 14 standardnih da bi ga "navukao" na 28GH/s da nemora prebaciti mnozilac na x2.![]()
Total Shares= 386341189 treba da dotera do 500000000 da bi prebacio na x2.
da ne grešimo dušu, opala je snaga pula pa mu i više treba da skupi tih 500000000 šerova, nije da produžuje kao kad zvezda i partizan jure rezultat![]()
Da u pravu si, ali ostaje da je cigan![]()
Ja i ne vidim sta je ovde dato dzaba. Zaradjujem isto kao i na coinotronu sto bi zaradio, tacno 0.47 coina. Jedino ako sam mrvicu vise zaradio zbog fee-ja i to je to.
Posle kazu da sam hejter slobodno, ne ljutim se ja. Rekao sam da ne verujem u te reklame i eto na sta se svelo. Meni je drago ako je neko uzeo vise novcica ali ja sigurno nisam. Nisam ni 1.05x vise zaradio a ne 2x :d
Vracam masine na coinotron i cao. Ko hoce nek se mlati s ovim slobodno.
Видим искулиран је мој пост...
Него шта мислите хоће ли лтц ићи испод 16.50 долара, тј да ли се исплати узимати га сада? И коме би се могао обратити за куповину
Saću ja da nakačim i ovu 5850 i ima da odemo preko 25 odmah :dSkidaj se Tihi, predjosmo 25ghs.
Uh, uboli smo dva od po 100 u zadnjim sekundama.
ja sam za 24 sata zaradio x2.15 tacno, a i opet je snaga pala na 25ghs, ja ostajem definitivno ovde ako fee bude 0
a vi ostali slobodno vracajte masine taman malo da se rastereti cex..
nemate vi pojima na notrolu sta je bilo E to se zove *****ati ljude, tako da ovo ovde je ok, smanjili nagradu ljudi kad se videlo koliko smo se zaleteli svi.. oni ipak iz svog dzepa placaju te ltc-ove
Jeste, samo ti znas sta je bilo na notroll-u. Gde si bio kad sam pricao da se bezi odande i kad sam ljudima pricao da koriste autorefresh plugin-ove da bi povukli novcice?
Ko ih je terao da se reklamirao toliko i kao daju duplo. Ko im je kriv?! Nek plate a ne ko sise da pomeraju granicu kako njima odgovara i da krajcuju narod.
Nego sta nego cu da vratim masine, necu da imam posla s njima. Ja ti lepo kazem, meni je drago ako je neko uzeo vise nego sto je normalno ali meni uopste ne daje vise, cak ni 1.25x. Nisam ni prvi koji je to prijavio.
Samo ti kopaj kod njih, nemam nista protiv![]()
ja sam za 24 sata zaradio x2.15 tacno, a i opet je snaga pala na 25ghs, ja ostajem definitivno ovde ako fee bude 0
a vi ostali slobodno vracajte masine taman malo da se rastereti cex..
nemate vi pojima na notrolu sta je bilo E to se zove *****ati ljude, tako da ovo ovde je ok, smanjili nagradu ljudi kad se videlo koliko smo se zaleteli svi.. oni ipak iz svog dzepa placaju te ltc-ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari