Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Видим искулиран је мој пост...

Него шта мислите хоће ли лтц ићи испод 16.50 долара, тј да ли се исплати узимати га сада? И коме би се могао обратити за куповину

Ne znamo dali ce ici ispod i ne mozemo znati dali ce ici ispod. Za cenu moras da se obratis Milanu Tarotu.

Купићу их ових дана па куд пукло. Него имате ли неку препоруку од које банке је најисплатљивије узети картицу за криптовалуте?

Ма није фрка, капирам ја да морам да истрпим мало иживљавања старијих пошто сам нов у овоме :) мсм очекивао сам да неко баци неку спекулацију, али ево малопре сам прочитао пар на неким другим темама :)

Успут ако има ико са НБГ или из БГ слободан да га частим пивом а да ми заузврат каже неке одновне цаке и форе у трговини слободно нека се јави :)

Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super;)

Niko im nista nije ni trazio dzaba sami su ponudili odredjene pogodnosti, nije ni stvar principa koliko neozbiljnosti, jednostavno ako smo ja i ti poslovni saradnici i ako ti menjas dogovor kako se tebi svidi znaci da si neozbiljan i da nemamo o cemu da razgovaramo a ne da nastavimo saradnju..........masine bih skinuo odma da mi nefali manje od 0.2 za okruglo 3ltc-a, posle toga cao-zdravo.

Gledajte kad sad drzimo 24GH/s i tako jedno 5-6 sati, pa cemu i to biti puno, jer je to 24x2=48GHs /1.25=38.4GHs po matematici "do 40". Onda ce lik da skine na 20GH/s granicu i tako dalje.

Gledajte i kako je diff na kucetu pao dole 15% jer su svi potrcali kod ovog papka da kopaju.

Poslednja izmena:
Tek sad vidim da su skinuli limit za 2x na 25ghash... šabani. U pravu si bio - nisu zavrnuli za coine, ali su zavrnuli uslove pod kojima se kopa, toliko o tome - ekipa iz marketinga se zaigrala pa sad malo ciganišu. Ćao zdravo, vratio mašine na liteguardian iz principa.

Sramorni su, palo je na 22GHs koliko vidim jos je multiplier x1.25

Mora da prodje shift od 15 minuta, sad ce to za 7-8 minuta biti x2, a provalite i kako je predhodni shift drzao 19 minuta umesto 14 standardnih da bi ga "navukao" na 28GH/s da nemora prebaciti mnozilac na x2. :D

Poslednja izmena:
Gledajte kad sad drzimo 24GH/s i tako jedno 5-6 sati, pa cemu i to biti puno, jer je to 24x2=48GHs /1.25=38.4GHs po matematici "do 40". Onda ce lik da skine na 20GH/s granicu i tako dalje.

Ja mislio da ce onu gornju da stavi na 40+GHs pa da svi kopamo x1 :D.

@biggie
Lepo receno.

Total Shares= 386341189 treba da dotera do 500000000 da bi prebacio na x2.

Mora da prodje shift od 15 minuta, sad ce to za 7-8 minuta biti x2, a provalite i kako je predhodni shift drzao 19 minuta umesto 14 standardnih da bi ga "navukao" na 28GH/s da nemora prebaciti mnozilac na x2. :D

Total Shares= 386341189 treba da dotera do 500000000 da bi prebacio na x2.

da ne grešimo dušu, opala je snaga pula pa mu i više treba da skupi tih 500000000 šerova, nije da produžuje kao kad zvezda i partizan jure rezultat :)

Ma malo su se preracunali :) nisu ocekivali ovakvu snagu da predje kod njih odmah danas pa kad su videli koliko para gube a blokovi od 100ltc svakih 5minuta izlaze, stisli su se najgore :)

evo opet smo na x2... ajmo kladionicu, na koliko će sad spustiti granicu, 15, 20...? :D

inače radi withdraw bez problema, sad isprobao

Poslednja izmena:
Ja i ne vidim sta je ovde dato dzaba. Zaradjujem isto kao i na coinotronu sto bi zaradio, tacno 0.47 coina. Jedino ako sam mrvicu vise zaradio zbog fee-ja i to je to.
Posle kazu da sam hejter slobodno, ne ljutim se ja. Rekao sam da ne verujem u te reklame i eto na sta se svelo. Meni je drago ako je neko uzeo vise novcica ali ja sigurno nisam. Nisam ni 1.05x vise zaradio a ne 2x :d
Vracam masine na coinotron i cao. Ko hoce nek se mlati s ovim slobodno.

ja sam za 24 sata zaradio x2.15 tacno, a i opet je snaga pala na 25ghs, ja ostajem definitivno ovde ako fee bude 0
a vi ostali slobodno vracajte masine taman malo da se rastereti cex..
nemate vi pojima na notrolu sta je bilo E to se zove *****ati ljude, tako da ovo ovde je ok, smanjili nagradu ljudi kad se videlo koliko smo se zaleteli svi.. oni ipak iz svog dzepa placaju te ltc-ove

Poslednja izmena:
Skidaj se Tihi, predjosmo 25ghs.

Uh, uboli smo dva od po 100 u zadnjim sekundama.

Poslednja izmena:
Видим искулиран је мој пост...

Него шта мислите хоће ли лтц ићи испод 16.50 долара, тј да ли се исплати узимати га сада? И коме би се могао обратити за куповину

Evo ja cu ti reci da MISLIM da ce ici jos dole.
Ja cekam da pazarim na 12, 13$ pa kad bude bude... Ti ako neces da rizikujes pazaris sad i budes miran

Upravo mi se zatvorio krug od 24h i mogu da kazem da sam dobar x 1.92.

ja sam za 24 sata zaradio x2.15 tacno, a i opet je snaga pala na 25ghs, ja ostajem definitivno ovde ako fee bude 0
nemate vi pojima na notrolu sta je bilo E to se zove *****ati ljude, tako da ovo ovde je ok, smanjili nagradu ljudi kad se videlo koliko smo se zaleteli svi.. oni ipak iz svog dzepa placaju te ltc-ove

Jeste, samo ti znas sta je bilo na notroll-u. Gde si bio kad sam pricao da se bezi odande i kad sam ljudima pricao da koriste autorefresh plugin-ove da bi povukli novcice? :)
Ko ih je terao da se reklamirao toliko i kao daju duplo. Ko im je kriv?! Nek plate a ne ko sise da pomeraju granicu kako njima odgovara i da krajcuju narod.
Nego sta nego cu da vratim masine, necu da imam posla s njima. Ja ti lepo kazem, meni je drago ako je neko uzeo vise nego sto je normalno ali meni uopste ne daje vise, cak ni 1.25x. Nisam ni prvi koji je to prijavio.
Samo ti kopaj kod njih, nemam nista protiv ;)

Jeste, samo ti znas sta je bilo na notroll-u. Gde si bio kad sam pricao da se bezi odande i kad sam ljudima pricao da koriste autorefresh plugin-ove da bi povukli novcice? :)
Ko ih je terao da se reklamirao toliko i kao daju duplo. Ko im je kriv?! Nek plate a ne ko sise da pomeraju granicu kako njima odgovara i da krajcuju narod.
Nego sta nego cu da vratim masine, necu da imam posla s njima. Ja ti lepo kazem, meni je drago ako je neko uzeo vise nego sto je normalno ali meni uopste ne daje vise, cak ni 1.25x. Nisam ni prvi koji je to prijavio.
Samo ti kopaj kod njih, nemam nista protiv ;)

ja sam tad tek pocinjao da rudarim :)
al sam izvukao ltc-ove bas pomocu tog autorefresha za mozilu to sitno sto sam imao
Ja mogu samo reci da ta ekipa iz cex-a nisu puno inteligentni, da sad ne pricam koliko ljudi ih je odralo za onu referal foru sto dobijes ghs dzabe ako uletis sa 1 btc :) al da ovo valja, stvarno valja

A sta su ocekivali kad su dali blok od 100? Dal su ocekivali da ga neko negde kopa za 50?
Dobro da nisu dobili 100ghs po nosu.

Nazad
Vrh Dno