Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

to cu uraditi kad dodje leto i kupim neki stoni vent...
izvinjavam se za off...

jel provaljuje neko da ova njihova blok statistika nema smisla? ili ja nešto propuštam

STmqNPG.png

znači ovo "5000001678" je u stvari N a ne broj shareova za taj blok? samo kako ja baš u share da ubodem isto za poslednja 4...

I kod mene je tako bilo, 4 x isto za 4 bloka, posle malo razlicito, to izgleda stalno kalkulise i "osrednjava" da se tako izrazim.

spušćaj onda dok rudariš pa diži kad se igraš

Poslednja izmena:
Za nekoga ko ima manji hashrate pps je najbolji kod pplns zavisi koju srecu ima pool npr ovaj zadnji blok je otvoren za sat vremena i ima nagrade 0.00272142 a za ovaj sledeci koji je trajao 3 minuta i razbijen je isto sam dobio.
Neka dok je 1.25 sve je ok jos 5 dana i nesto pa na stari pool.
Ja sam za 24h evo sad gledam namajnovao 0.82 LCT-a a sa sadnjasnjim diff na litecoipool-u bi namajnovao 0.373 LCT-a.
Zauvar i ovih 6 dana kolko da je.
Kad bi cesce ovako bilo bilo bi dobro.
Sad svi nagrnite sa masinama do 60 GH/s je limit ko ima naravno.

Poslednja izmena:
@katics Verovatno je to neki multipool.

Poslednja izmena:
marketinski trik, niste valjda mislili da ce da daju tolike novcice u vetar

Haha kakvo jajarenje ccc... Šta je neozbiljno neozbiljno je :)

Dobro je......mislio sam da sam lud i da sam istripovao da je pisalo 0 - 40GHs......ne znam ko im je osmislio ovu "genijalnu" marketinsku strategiju koja ce sada da proizvede apsolutni kontra efekat.......ili narodski receno jeb**i pilicari

Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super;)

Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super;)

Podseca me na predizbornu kampanju. Prvo su davali x2, pa su davali x2 do 40ghs pa sad daju do 25ghs.

Masine skidam cim im prodje akcija i vracam se tamo gde sam i kopao. Reko sam da mi se svidja interface ali sad necu ostanem iz inata.
Sto kaze biggie, cisto pilicarenje.

Ja i ne vidim sta je ovde dato dzaba. Zaradjujem isto kao i na coinotronu sto bi zaradio, tacno 0.47 coina. Jedino ako sam mrvicu vise zaradio zbog fee-ja i to je to.
Posle kazu da sam hejter slobodno, ne ljutim se ja. Rekao sam da ne verujem u te reklame i eto na sta se svelo. Meni je drago ako je neko uzeo vise novcica ali ja sigurno nisam. Nisam ni 1.05x vise zaradio a ne 2x :d
Vracam masine na coinotron i cao. Ko hoce nek se mlati s ovim slobodno.

Nazad
Vrh Dno