Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

to cu uraditi kad dodje leto i kupim neki stoni vent...
izvinjavam se za off...

jel provaljuje neko da ova njihova blok statistika nema smisla? ili ja nešto propuštam

STmqNPG.png

znači ovo "5000001678" je u stvari N a ne broj shareova za taj blok? samo kako ja baš u share da ubodem isto za poslednja 4...

I kod mene je tako bilo, 4 x isto za 4 bloka, posle malo razlicito, to izgleda stalno kalkulise i "osrednjava" da se tako izrazim.

spušćaj onda dok rudariš pa diži kad se igraš

Za nekoga ko ima manji hashrate pps je najbolji kod pplns zavisi koju srecu ima pool npr ovaj zadnji blok je otvoren za sat vremena i ima nagrade 0.00272142 a za ovaj sledeci koji je trajao 3 minuta i razbijen je isto sam dobio.
Neka dok je 1.25 sve je ok jos 5 dana i nesto pa na stari pool.
Ja sam za 24h evo sad gledam namajnovao 0.82 LCT-a a sa sadnjasnjim diff na litecoipool-u bi namajnovao 0.373 LCT-a.
Zauvar i ovih 6 dana kolko da je.
Kad bi cesce ovako bilo bilo bi dobro.
Sad svi nagrnite sa masinama do 60 GH/s je limit ko ima naravno.

Poslednja izmena:
@katics Verovatno je to neki multipool.

Poslednja izmena:
marketinski trik, niste valjda mislili da ce da daju tolike novcice u vetar

Haha kakvo jajarenje ccc... Šta je neozbiljno neozbiljno je :)

Dobro je......mislio sam da sam lud i da sam istripovao da je pisalo 0 - 40GHs......ne znam ko im je osmislio ovu "genijalnu" marketinsku strategiju koja ce sada da proizvede apsolutni kontra efekat.......ili narodski receno jeb**i pilicari

Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super;)

Aj recite meni (ovi sto kukaju) jel ima gde nesto sto neko deli dzaba.
Sad svi nek skinu masine i sve ce biti super;)

Podseca me na predizbornu kampanju. Prvo su davali x2, pa su davali x2 do 40ghs pa sad daju do 25ghs.

Masine skidam cim im prodje akcija i vracam se tamo gde sam i kopao. Reko sam da mi se svidja interface ali sad necu ostanem iz inata.
Sto kaze biggie, cisto pilicarenje.

Ja i ne vidim sta je ovde dato dzaba. Zaradjujem isto kao i na coinotronu sto bi zaradio, tacno 0.47 coina. Jedino ako sam mrvicu vise zaradio zbog fee-ja i to je to.
Posle kazu da sam hejter slobodno, ne ljutim se ja. Rekao sam da ne verujem u te reklame i eto na sta se svelo. Meni je drago ako je neko uzeo vise novcica ali ja sigurno nisam. Nisam ni 1.05x vise zaradio a ne 2x :d
Vracam masine na coinotron i cao. Ko hoce nek se mlati s ovim slobodno.

Vrh Dno