Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

+1
ja jedva našao gde se povećava pool diff

A automatsko pravljenje workera je tek stvar koja me je izludela potpuno. Sad bi ja trebao sve rudare da editujem i da im dodajem druga imena umesto samo da promenim stratum na jednoj masini. Pa ko im je ovo pravio, ruka mu se osusila!
Cim se ovo zavrsi s duplim coinima 85% ljudi bezi. Pogresio sam kad sam rekao 50%, izvinjavam se.

A automatsko pravljenje workera je tek stvar koja me je izludela potpuno. Sad bi ja trebao sve rudare da editujem i da im dodajem druga imena umesto samo da promenim stratum na jednoj masini. Pa ko im je ovo pravio, ruka mu se osusila!
Cim se ovo zavrsi s duplim coinima 85% ljudi bezi. Pogresio sam kad sam rekao 50%, izvinjavam se.

Ja ne znam zasto bi bezao i kad se zavrsi ovo? fee je 0, svaki blok ti napise kad je iskopan i koji je tvoj udeo. Ja sam na coinotronu sto se tice ltc-a, al ovde imam bolji uvid u stanje.. Jedino sto nema auto payout, to je mana
a kako je krenulo bice problema ovde precicemo 51% lagano, jer ce svi (skoro svi) koji kopaju ltc da predju ovde zasto bi neko bio na nekom drugom poolu gde kopas x2 manje ltc-a?

edit: ja od sinoc od 8 uvece do sada skoro duplo vise iskopao nego inace!

Poslednja izmena:

Automatsko pravljenje vorkera im je odlicna stvar i to je totalno suprotno od ovoga sto si ti napisao dakle ne trebas apsolutno nista da menjas osim pool-a.

Kako se pravi worker i koja su podesavanja za pol cex.io. ,koji port koriste, sta im je to drop i gde se unosi adresa za ispatu litecoina jer jedino sto sam nasao je polje za unos BTC waleta koga nema vecina rudara. Zapravo bilo bi lepo da neko ko je uspeo sve da podesi napise detaljno uputsvo kako se to radi posto je interfejs na sajta ocajan. :mad:

Ne moras da editujes rudare
Nemam pojma,meni je interfejs poznat od ranije,tako da mi nije frka da ga koristim
Meni novcici stigli istog momenta,tako da sto se tice isplate nema frke,ali sam otvorio akaunt jos kad su se pojavili za btc.

ja sam uposlio sve karte i procesore.. sve sam overklokovo valjda ce da izdrze 7 dana..
kopam i rukama i nogama.. trenutno nema nista bolje da se kopa
interfejs mi nije toliko bitan, vazno da radi sve stabilno.. cak mi se i svidja, u odnosu na npr. coinotron je ko avion :)

Ma cex pliva u novcicima,mislim da nemaju potrebe da se ciganisu
Za kratko vreme postali su najaci btc pool,sada ce isto da urade i za ltc,ftc doge...

Kod mene isto 2x više nego na drugim za 24h (a još nije prošlo 24h od početka kopanja). Ako ovako ostane a budu isplatili ja sam zadovoljan :)
Jedino s vremena na vreme nešto im se desi pa miner predje da kopa (na par minuta) na rezervni pool...

da li je iko prebacio coine sa tog poola na novcanik ili negdje drugo?

Novi nalozi ne mogu da rade withdraw prvih 48h.

Ja sam na wafflepool-u vec duze vreme i zadovoljan sam. Vidim da su napravili proxy i 75% poola prebacili da kopa tamo(GHash) da bi i mi dobili dupli LTC. :D

Poslednja izmena:
novo saopstenje cex.io:

To prevent getting 51% of the Litecoin network, the reward multiplier will be adjusted according to the pool speed. Current multiplier: x2.
Pool Speed Reward multiplier
0 – 40 GH/s x2
40 – 60 GH/s x1.25
60+ GH/s x1

X2 ltc ce biti samo do 40Gh/s a onda od 40-60 ce biti X1,25 a ako pool predje i 60Gh/s mnozioc ce biti 1 ... :S:

pretece mi za 10 sec :)

A baš se ponadah da će trajati 7 dana. Ceo jedan dan je potrajalo.

jes malo sutra zbog 51% mreze.. videli da ce da puknu lovu..
ali ni 25% nije lose s obzirom na situaciju na terenu :)

Eh, uplašili se da će da izgube previše para, tj. da im je ovaj vid marketinga preskup.

A i 51% mreže je pre 75 nego 60 GHs.

Eh, uplašili se da će da izgube previše para, tj. da im je ovaj vid marketinga preskup.

A i 51% mreže je pre 75 nego 60 GHs.

VI stvarno bre niste normalni, hocete da vam daju jos pa 10 ltc-a da bi bili zadovoljni?
ako vam se ne svidja ne kopajte tu, ja cu ostati u svakom slucaju, lepo radi, fee je 0, stale 0.5% ja ne znam sta vi jos hocete, pa ocekivano je bilo da ce svi da nagrnu ovamo, ja sam lepo rekao jos pre 3-4 sata da ce morati nesto da urade inace ode njihova snaga preko 51%, i ovo sto su oni uradili je najbolji moguci potez

Meh, ne reklamiraj nešto što nije istina.

Da su stavili ovakve uslove u početku ništa ne bih rekao, ovako ispadaju ili nepromišljeni ili su u startu planirali da neće davati bonus svih 7 dana.

A naravno da će se kopati i sa 25% bonusa i hvala im za to, sa sve većim diff-om naravno da znači.

Meh, ne reklamiraj nešto što nije istina.

Da su stavili ovakve uslove u početku ništa ne bih rekao, ovako ispadaju ili nepromišljeni ili su u startu planirali da neće davati bonus svih 7 dana.

A naravno da će se kopati i sa 25% bonusa i hvala im za to, sa sve većim diff-om naravno da znači.

meni je to fenomenalna promocija, nisu mogli bolje da odrade,e sad valjda znas sta znaci to kad neki pool kopa preko 51% ne odgovara ni nama,ni njemu niti bilo kome, moraju nekako da obeshrabre dalje gomilanje ljudi na pool-u, a opet ovo je najbolji nacin to da urade, meni nije jasno sto se vecina ljudi zali, dobili smo jedan dan kopanja dzabe (do sada) al zato ce da skoci diff enormno, npr svi odavde http://poolpicker.eu/ su presli tu jasno se vidi, al normalizovace se i diff nece on dugo biti preko 5000

edit : ja sam tacno na duplo ltc-a i to juce od 8 uvece do sad

Poslednja izmena:
Sta ima da obeshrabre ljude jednostavno zabrane registraciju ako snaga poola predje odredjeni procenat ukupnog hasha mreze, tako bar svi rade i to je po meni najelegantnije resenje, a sada da predju 51% i da im to ne odgovara ne bih se bas slozio s tobom nadam se da znas sta onda to znaci......

Sta ima da obeshrabre ljude jednostavno zabrane registraciju ako snaga poola predje odredjeni procenat ukupnog hasha mreze, tako bar svi rade i to je po meni najelegantnije resenje, a sada da predju 51% i da im to ne odgovara ne bih se bas slozio s tobom nadam se da znas sta onda to znaci......

Zapravo ja se ne bih slozio sa tobom, nema nista gore nego da neki pool krene na 51% ltc-a, em ce napraviti paniku, panika cenu tera dole, pool ce biti na losom glasu = seku granu na kojoj sede. Ja ne vidim ni jedan opravdan razlog da to urade
Ti stvarno mislis da je njima lose,prave ko zna koliko btc-a i tu su imali preko 40% mreze u jednom trenutku pa je nastala panika pa su se ljudi sa cex.io lepo organizovali i to sprecili
A zabrana registracije znaci diskriminaciju, a njima to nije u cilju ( kakva bi to onda bila promocija pool-a ) ostace nagrada 1.25xltc i to je odlicno s obzirom da je bar do sada bilo i mnogo vise od x2ltc-a, jer svaki blok koji otvore izadje, vidis i pool luck i koliko ti imas udela u tom bloku, ja do sada nisam vidjao takve velike poolove za ltc

edit: ako hoces da zadrzis x2ltc-a idi nadji ih na bitcointalk i siri dezinformacije, kako je sra.nje,veliki stale,zakidaju los interfejs, neko ce se sigurno obeshrabriti :) dezinformacija je bog otac,sin i sveti duh u kriptovalutama :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno