Sta ima da obeshrabre ljude jednostavno zabrane registraciju ako snaga poola predje odredjeni procenat ukupnog hasha mreze, tako bar svi rade i to je po meni najelegantnije resenje, a sada da predju 51% i da im to ne odgovara ne bih se bas slozio s tobom nadam se da znas sta onda to znaci......
Zapravo ja se ne bih slozio sa tobom, nema nista gore nego da neki pool krene na 51% ltc-a, em ce napraviti paniku, panika cenu tera dole, pool ce biti na losom glasu = seku granu na kojoj sede. Ja ne vidim ni jedan opravdan razlog da to urade
Ti stvarno mislis da je njima lose,prave ko zna koliko btc-a i tu su imali preko 40% mreze u jednom trenutku pa je nastala panika pa su se ljudi sa cex.io lepo organizovali i to sprecili
A zabrana registracije znaci diskriminaciju, a njima to nije u cilju ( kakva bi to onda bila promocija pool-a ) ostace nagrada 1.25xltc i to je odlicno s obzirom da je bar do sada bilo i mnogo vise od x2ltc-a, jer svaki blok koji otvore izadje, vidis i pool luck i koliko ti imas udela u tom bloku, ja do sada nisam vidjao takve velike poolove za ltc
edit: ako hoces da zadrzis x2ltc-a idi nadji ih na bitcointalk i siri dezinformacije, kako je sra.nje,veliki stale,zakidaju los interfejs, neko ce se sigurno obeshrabriti

dezinformacija je bog otac,sin i sveti duh u kriptovalutama