A koliko mislis da zaradis sa tom jednom grafikom? 150 eura mjesecno?
bar 100 dolara...
pa sta je 50 dolara za ceo mesec sto ti graficka riknjava od rada i dan i noc... to je realno sica...
onda ti treba oko 10 meseci da isplatis tu jednu graficku, koja mozda u medjuvremenu i rikne...
Kultura na nivou, nema šta...
kako drugarcije da reagujem kad neko ko nije upucen odvali nesto i to tako sa sigurnoscu...
a i vi ste mi ovde bili mnogo kulturni kad sam pitao za neke stvari, vec kacili neke klipove i vredjali...
Sto se tice isplativosti... Ne secam se tacno koji bese period, ali znam da sam na 100din struje zaradjivao 200din dnevno, stro znaci kad platim struju ostane mi 100din dnevno
da, al koja je meni svrha, da cak i ako isplativost ode i nize od ove, a diff jos vise gore... koja je svrha kopanja, kad sa tako visokim diff-om sa jednom grafickom necu ni 1 ltc iskopati za nedelju dana, pa da ga stekam i cekam neki pump... druga stvar je da je pala cena, a da je diff jos donekle normalan, da mozes nesto da nakopas sa jednom grafickom... ovako mogu da se slikam...
evo od sinoc sam pustio doge da mi kopa...
Sad bi potpisao na 5 godina da bude ova isplativost.
Ja stvarno ne znam sta je u glavama nekim od nas ovde...?
Ljudi na ulozenih 6000€ trenutna zarada kad odbijes struju jeste 550€ pa gde to da zaradis?
Kupis dva stana od 100.000 € i ne mozes ovu kintu da izvuces...
nerealan si ako mislis da ima dosta ljudi koje tako besne cifre mogu da uloze, koje spominjes kao dobar dan... ja sam se jedva izborio za ovu jednu graficku...
Zalicemo mi za ovim periodom...
necemo, jer gore od ovoga je - neisplativo...za cim onda da zalis... neki bi ovde bili srecni i da zaradjuju 1000 mesecno...
ja bi radije da mi odmara graficka, nego da je silujem ceo mesec non-stop za neku bednu cifru... prosto mi je zao graficke, sizifov posao...
Tvoja matematika je sasvim logicna.
Taj 7950 ti se vrti ko zna kolko dugo i ko zna kolko se puta isplatio pa ti je sad i 15e sasvim ok.
Medjutim, da si sad kupio tu kartu i dao 300+ eura i da ti je sa tim 15e mesecno, break even 24+ meseci, skroz bi drugacije razmisljao.
e hvala ti, konacno neko ko me razume
I moji stanari sedeli 10 godina i posle toga niko ni godinu dana da skrpi. Veliki stan i nemaju ljudi para, jure jeftiniji. Koliko mi uniste stan bolje je i da ga ne izdajem vise. Drvenarija mi je unistena skroz, kupatilo zrelo za remont... Bolje je da zvrji prazan. Sad skupljam pare za renoviranje pa ga sredjujem za sebe.
ne znam kojim zivotinjama ti iznajmljujes stan

ali moja keva isto izjamljuje, nikad nismo imali problema... bilo je bar 5 stanara i svi sem jedne debele koja je razbila kvaku na terasi i nije platila jedan racun, je bilo savrseno uredu...
a ostanu svi uglavnom u proseku mnogo duze od godinu dana... sem te debele...