Da li je preveliki rizik u ulaganje za kupovinu novih grafickih kada je u pitanju ltc? Kakve su sanse da se dogodi ASIC kao i kod bitcoina pa da nas sve GPU kopace penzionise?
"pojavio se" još pre 100 godina, yac je bio na njemu
tu je i SHA-3
sve je moguće![]()
Au, ovo nije lepo uošte:
Litecoin Difficulty: 2,820
Estimated Next Difficulty: 3,548 (+25.82%)
Adjust time: After 825 Blocks, About 1.1 days
Pa ltc mreza 106,558 MH/s, logican sled dogadjaja svi presli na LTC kad je pao diff.
narode koja je najbolja vrednost thread concurency za radeon 7950 dual x sapphire?
tj koji je kod vas najbolji odnos intensity thread concurency?
cgminer --scrypt -o adresa.poola.comort -u korisnicko.ime -p password -I19 --thread-concurrency 21712 -g1 --worksize 256
mozes i I20 ima kod koga ima razlike i radi brze/bolje, a ima kod nekih da je prakticno isto.
cgminer --scrypt -o adresa.poola.comort -u korisnicko.ime -p password -I19 --thread-concurrency 21712 -g1 --worksize 256
mozes i I20 ima kod koga ima razlike i radi brze/bolje, a ima kod nekih da je prakticno isto.
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 99
nista vise.
ja iz principa ne drzim 100% jer kazu neki moze jako usporiti odziv sistema. Mozda tripujem, ali ne menja kh/s ni najmanje.
Da, to se podrazumeva...![]()
ja ga nema, stace ti to, cemu sluzi to setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1?
ma to su i meni poslali i ja sam poslao mail u kojem sam napisao da su me druge menjačnice s istim skenovima primili bez beda i u roku dva minuta prihvaćen! piši im i ti!
znaci jos samo ovo da dodam setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 99 ?
Tako je kod vas?
Da li da jos undervoltujem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari