Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Da li je preveliki rizik u ulaganje za kupovinu novih grafickih kada je u pitanju ltc? Kakve su sanse da se dogodi ASIC kao i kod bitcoina pa da nas sve GPU kopace penzionise?

"pojavio se" još pre 100 godina, yac je bio na njemu :)
tu je i SHA-3
sve je moguće :)

Ma najmanji problem je sklepati novi algoritam na kome ce asici koji se projektuju za scrypt biti bezvredni, pitanje je procene i volje da se krene u projekat trece serije alt valuta, a to ce opet u prvom redu zavisiti od sudbine i uspeha BTC-a i LTC-a.

Odbili me ovi sa BitStamp-a, iako sam poslao visoko kvalitetnu sliku, i sve sto ste mi napisali...

We regret to inform you that your verification request has been denied.

Reason:
ID document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted ID document as we do not understand your language.

Please submit a high quality (300dpi) color image of a notarized English translation of your ID document or an English translation of your ID document certified by a government authority or provide a different document.

We are unable to accept mobile phone bills as they do not meet UK AML standards which we comply with.

We kindly ask you to submit a high quality image of a physical bill, which includes your name, address and which is not older than 3 months from the day of its issue. Please take note that the document must be visible in its entirety so all required information is clearly visible.

za ovo drugo mi je jasno, jer sam uslikao samo deo placenog racuna, a oni su verovatni mislila da uslikam, onako ceo, dok jos nije placen...
ali za ovo prvo nemam pojma sta oce... kako da im obezbedim neki dokument na engleskom, kad nemam pasos, mada i sama licna karta isto sadrzi engleski, sem naseg...stvarno ih ne razumem... pogotovo sto sam okacio sliku u bas visokom kvalitetu, i sve kao sto su rekli, obe strane licne, i racun koji nije stariji od 3 meseca...

jos su tolko retardirani, da kad salje slike licne karte, ne mozes da ubacis dve, a traze i napred i pozadi, pa sam morao u photoshop-u da ih spajam u jednu sliku... imbecili...

ma to su i meni poslali i ja sam poslao mail u kojem sam napisao da su me druge menjačnice s istim skenovima primili bez beda i u roku dva minuta prihvaćen! piši im i ti!

Au, ovo nije lepo uošte:

Litecoin Difficulty: 2,820
Estimated Next Difficulty: 3,548 (+25.82%)
Adjust time: After 825 Blocks, About 1.1 days

Pa ltc mreza 106,558 MH/s, logican sled dogadjaja svi presli na LTC kad je pao diff.

Ja se ponadao da ce diff gore a i cena da mrdne konacno :p

ako nastave ovako sa shitkoinima nece skoro, mada kad sve ovo stane i vrati se na pravi put eto nama lepe cene

ne zalim se nije ni ovako lose samo ubija vreme koje provodimo za kompom, a ja licno sam namajnovao skoro duplo vise ltc-a nego da sam kopao LCT direktno sto je extra.

Pa poenta shitcoin-a je da zaradis vise LTC i smanjis diff :)

narode koja je najbolja vrednost thread concurency za radeon 7950 dual x sapphire?
tj koji je kod vas najbolji odnos intensity thread concurency?

narode koja je najbolja vrednost thread concurency za radeon 7950 dual x sapphire?
tj koji je kod vas najbolji odnos intensity thread concurency?

cgminer --scrypt -o adresa.poola.com:port -u korisnicko.ime -p password -I19 --thread-concurrency 21712 -g1 --worksize 256

mozes i I20 ima kod koga ima razlike i radi brze/bolje, a ima kod nekih da je prakticno isto.

cgminer --scrypt -o adresa.poola.com:port -u korisnicko.ime -p password -I19 --thread-concurrency 21712 -g1 --worksize 256

mozes i I20 ima kod koga ima razlike i radi brze/bolje, a ima kod nekih da je prakticno isto.

hvala sad cu bas i taj da testiram... a ima li sanse da jos undervoltujem ispod 1062 VDDC? da li ce to dodatno oboriti temperaturu i vent?

a ove dve vredosti da li da idu u bat file
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 99

nista vise.

ja iz principa ne drzim 100% jer kazu neki moze jako usporiti odziv sistema. Mozda tripujem, ali ne menja kh/s ni najmanje.

Da, to se podrazumeva... :)

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 99

nista vise.

ja iz principa ne drzim 100% jer kazu neki moze jako usporiti odziv sistema. Mozda tripujem, ali ne menja kh/s ni najmanje.

znaci jos samo ovo da dodam setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 99 ?
Tako je kod vas?
Da li da jos undervoltujem?

ja ga nema, stace ti to, cemu sluzi to setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1?

obe setix komande mozes da ukucas direktno u command prompt i to ti ostaje za stalno, ja sam tako uradeo i o tome vise ne mislim... :d

ma to su i meni poslali i ja sam poslao mail u kojem sam napisao da su me druge menjačnice s istim skenovima primili bez beda i u roku dva minuta prihvaćen! piši im i ti!

poslao sam im na sajtu suport ticket, jer na onaj mail na koji su me obavestili da sam odbijen, ima no reply u nazivu...

jos uvek nista ne odgovaraju...

posalji mi za svaki slucaj na koji mail mislis, ako nije to taj...

Nazad
Vrh Dno