karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Pa poslednji cgminerza GPU je 372 (gde je maximalni w256) a u to vreme nije bilo r9 290x karti...
Jel ti imas ovaj fajl u direktorijumu cgminer-a, guiminera, itd:
scrypt130511Hawaiiglg2tc32765w256l4.bin
Kako ti isti fajl tacno nosi ime?![]()
ako nisi sacuvao wallet.dat na ciju adresu ti je poslao LTC-e onda nemoj nista da cekas vec lemaj tamo !!!! :smash: :whip:Pozdrav svima
treba mi mala pomoc, posto mi je buraz "namestio" posao , naime, trebao je da posalje odredjenu kolicinu LTC-a sa BTC-e u novcanik (moj) uzeo adresu za Recive nju upisao za Wthdraw na BTC-e i poslao , cak je to i potvrdio i na E-mail, ali se u medjuvremenu magarac setio da nije stavio (tj vratio) walet.dat sa flasha, pa je ugasio program LTC wallet (da bi mogao da iskopira walet.dat sa flasha) i kad ga je pokrenuo sad vise one adrese na koju je poslao LTC NEMA, jer je generisana nova adresa,
da li neko ima ideju sta sada da uradim (osim da ga nalupam), bilo kakva sugestija
hvala unapred
Worker i pool ti ostaju isti ali moraš 2 .bat fajla stim što u jednom moraš imati -d 0 za "glavnu kartu i -d 1 za drugu (u drugom .bat). Lakša varijanta ti je preko guiminir-a on radi sa svakom kartom ponaosobKako da namestim da mi u jednoj mašini rade 280x i 270x?
Skapirao sam sve oko odvajanja zarezima, ALI, da li je moguće odvojeno definisati i -g 1 ili -g 2?
280x mi pojedinačno daje 750+ - koristim -g 2 -i 13, 270x mi pojedinačno daje 470+ - koristim -g 1 -i 18
Kako to da ukomponujem u jedan .bat? ...ili sam osuđen na dve instance cgminera - da li onda treba da otvaram novog workera ili će se to normalno sabirati na pool-u?
pa gde ti je stari odnosno wallet koji je bio u PC-u pre nego sto je ovog sa fleske iskopirao, ako je uradeo overwrite onda si ga ugasio :S: ...ee tako sam i mislio , oplavicu ga ( samo da se vrati)
Wallet.dat ima određeni broj X (prijemnih) adresa (ne znam tačno koji broj ali sigurno 20, možda i više..) pored one koju ti nudi po defaultu.
Tako da backup wallet.dat može da otključa i prvih sledećih X adresa koje su "generisane" u walletu posle bekapovanja.
Ako je novi wallet isto što i stari bekap (tj. proističe iz njega), velika je verovatnoća da će ti coini normalno leći i na bekap wallet.
ne znam da li vredi backup walleta je od 31.1 , a on je pokrenuo ltc wallet bez wallet.dat fajla
ne vredi ako pokrenes ltc wallet bez wallet.dat onda wallet sam napravi novi wallet.dat i on je generisao novu adresu tako da ako ti r-studio ne pomogne mada sam ja pesimista jer se sve dogodilo na SSD-u ostaje ti samo ona druga po tvog brata losa varijanta..ne znam da li vredi backup walleta je od 31.1 , a on je pokrenuo ltc wallet bez wallet.dat fajla
Pozdrav svima
treba mi mala pomoc, posto mi je buraz "namestio" posao , naime, trebao je da posalje odredjenu kolicinu LTC-a sa BTC-e u novcanik (moj) uzeo adresu za Recive nju upisao za Wthdraw na BTC-e i poslao , cak je to i potvrdio i na E-mail, ali se u medjuvremenu magarac setio da nije stavio (tj vratio) walet.dat sa flasha, pa je ugasio program LTC wallet (da bi mogao da iskopira walet.dat sa flasha) i kad ga je pokrenuo sad vise one adrese na koju je poslao LTC NEMA, jer je generisana nova adresa,
da li neko ima ideju sta sada da uradim (osim da ga nalupam), bilo kakva sugestija
hvala unapred
Da da da, sve teorija
Recite mi onda zasto 290x baca ssa I 32756 / W 256 840khs, a sa W 512 940 - 950khs?
Takodje, sve preko 950MHz za gpu, daje manji khs
Sapphire 290x tri-x.
Koja verzija cgminer-a radi posao sa vise kartica u rigu pod Windowsom?
Cgminer aa gui-em moram da palim pojedinacno za svaku kartu sto mi je komplikovano.
Zahvaljujem na pomoci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari