Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

proban rabit, na uzorku od ~12h dobio sam ~15% vishe ltc-a....a ovamo kalkulatori coinwarz i coinchoose kazu duplo veca skoro isplativost.
pochetni kalk, samo kad bi kopao ltc je 10% manji nego litecoinpool.org, doge/ptc kod njih 1.67 odnos, a daju ti samo navodno 36% alt bonusa po njihovom.
i kad se sve sabere i oduzme, dobio sam vishe tih 15%, ali nije vredno rizika, razmishljana i dr, kada lepo ltc stari pul radi pa razara.

a ako kopash doge, posle treba da razmishljash da li ce te neko pokrasti, raspad pulovi, raspad menjachnice...., dok btc-e i stamp rade kao sat.

dobre stvari ne treba menjati, ovo probah samo sa dve makine na kratko i moji utisci su onako.
plus i dalje osecam gorak ukus od krapsija i shto mi od njih ne stize veca kolichina yac-a.

tako da, ja kad povuchem crtu sa shitkoinima sam samo izgubio.
ok, neko je dobio, ali sa njima je veca kocka, neko ce da dobije, neko da izgubi.

Poslednja izmena:
Jel si probao onaj LTCrabbit pool? Kakvi su utisci?

Utisci su više nego odlični za one koji ne vole da se cimaju sa lopovskim pool-ovima za kopanje alt koina i sa lopovskim i nepouzdanim menjačnicama za razmenu istih. Zaradi se svakako više LTC-a nego kopanje LTC-a na nekom LTC pool-u.

Nešto manje se zaradi LTC-a u odnosu na samo kopanje alt koina i menjanje na menjačnici u LTC - U TEORIJI i po alt kalkulatorima. Međutim, U PRAKSI - lopovski pool ti ukrada 20-30%, nestabilnosti u radu takođe ulaze u tih 20-30%, dok to prebacš na neku menjačnicu (a sve su raspadu) i prodaš svede ti se na isto, a nerviranje i cimanje oko svega toga da ne pominjem.

Na Rabbit-u sam već oko 36 sati i veoma sam zadovoljan sadašnjim stanjem.

Utisci su više nego odlični za one koji ne vole da se cimaju sa lopovskim pool-ovima za kopanje alt koina i sa lopovskim i nepouzdanim menjačnicama za razmenu istih. Zaradi se svakako više LTC-a nego kopanje LTC-a na nekom LTC pool-u.

Nešto manje se zaradi LTC-a u odnosu na samo kopanje alt koina i menjanje na menjačnici u LTC - U TEORIJI i po alt kalkulatorima. Međutim, U PRAKSI - lopovski pool ti ukrada 20-30%, nestabilnosti u radu takođe ulaze u tih 20-30%, dok to prebacš na neku menjačnicu (a sve su raspadu) i prodaš svede ti se na isto, a nerviranje i cimanje oko svega toga da ne pominjem.

Na Rabbit-u sam već oko 36 sati i veoma sam zadovoljan sadašnjim stanjem.

Ok, koliko % vise pravis LTC-a na Ltcrabbit poolu?

Dakle Sajberu, po tebi je najpametnije drzati se iskljucivo LTC-a na coinotronu?

Evo da ti ja kazem da je i po meni definitivno bolje se drzati istoga,a i sajber je to vec potvrdio kad malo bolje procitas recenicu ;) Dosta je razloga zasto preporucujem coinotron i ltc.

Ako kopas na kratko i imas ceste prekide PPS inace PPLNS

ok, znaci pplns

kopao sam malo ove nove shitkoine, i sad se bacam na ltc dok je diff malii

mada kopajuci shitkoine kartice su mi mnogo hladnije?

Poslednja izmena:
proban rabit, na uzorku od ~12h dobio sam ~15% vishe ltc-a....a ovamo kalkulatori coinwarz i coinchoose kazu duplo veca skoro isplativost.
pochetni kalk, samo kad bi kopao ltc je 10% manji nego litecoinpool.org, doge/ptc kod njih 1.67 odnos, a daju ti samo navodno 36% alt bonusa po njihovom.
i kad se sve sabere i oduzme, dobio sam vishe tih 15%, ali nije vredno rizika, razmishljana i dr, kada lepo ltc stari pul radi pa razara.

a ako kopash doge, posle treba da razmishljash da li ce te neko pokrasti, raspad pulovi, raspad menjachnice...., dok btc-e i stamp rade kao sat.

dobre stvari ne treba menjati, ovo probah samo sa dve makine na kratko i moji utisci su onako.
plus i dalje osecam gorak ukus od krapsija i shto mi od njih ne stize veca kolichina yac-a.

tako da, ja kad povuchem crtu sa shitkoinima sam samo izgubio.
ok, neko je dobio, ali sa njima je veca kocka, neko ce da dobije, neko da izgubi.

Jel vise daje cointron ili taj rabbit ltc-a ako npr kopas 24 sata?

Rabbit vise daje jer se kopa dodge na njemu i pretvara ti u LTC . Trenutno je Dodge isplativiji od LTC pa tako sam pool prebaci .

Poslednja izmena:
Pa da, da se uvek dobije kerova koliko bi trebalo ili veoma blizu tome bilo bi stvarno super, ali ja u 3 navrata probao na 2-3 poola međutim uvek manje bar za 30%, pa što bih se cimao onda toliko *** :trust:. Ali dobro je da postoji jer je bar diff manji za ltc...

Cisto da kazem da na Dogehouse, 1 rig-3 kartice, po coinwarzu treba da dobijam 15000 dnevno i toliko i dobijam.. Ponekad ima razlike a to je ~5% ...Dakle na maximum 25h ja dobijem po 15000 i tako vec danima.

Gledao sam juce middlecoin i fin se btc dobija zadnjih dana. Pretpostavljam da kopa kucke pa ih pretvara i btc, ali ok je sasvim. Kopao sam ranije kod njih i nameravam opet da probam. Jednostavno ne boli glava. Dobijes nesto manje nego sam da kopas. U teoriji. U praksi ne cimas se i to je veliki plus. Inace vracam se ovih dana kopanju, pa smo opet kolege . Da ne bude ovaj kobaya samo mlati praznu slamu a od kopackog staza ima 6 meseci :).

Napisao sam post iznad ... Tebi je bolje 20% al meni je bolje kad imam 50- vise posto naspram LTC ;) . KOpam dzukele na dodgehouse iako ne dobijam po kalkilatoru al opet se dobije vise nego da se kopa LTC pa ne vidim svrhu kopanja LTC-a kad ovde imam vise makar to bilo i 10%.

Na Dzukele sam poslednjih 14 dana zaradio tacno 80% vise nego da sam kopao LTC ali sam se na isti vratio zbog pada difa jer ne zelim prodavati vise ... ovo sa dzukelama je bilo pravi prodaji 5 puta dnevno i povuci u novcanik za pivo, struju i poneki "gedzet"

Cisto da kazem da na Dogehouse, 1 rig-3 kartice, po coinwarzu treba da dobijam 15000 dnevno i toliko i dobijam.. Ponekad ima razlike a to je ~5% ...Dakle na maximum 25h ja dobijem po 15000 i tako vec danima.

Ok, ako sledeći poželim eksperiment sa kerovima probaću taj pool, nisam dogehouse još probao.

I ja na litecoinpool-u od starta, i evo već 7-8 meseci savršeno radi bez prekida.

koju opciju dodati cgmineru da u commandu promptu ispisuje u 'prozoru' sve a ne onako da 'skache' tj skroluje na dole u nedogled i ne prikazuje koliko koja kartrica tacno daje i temperature :(
cgminer pokrecem a ucitava iz cgminer.conf podesavanje
(ovakav nazovi normalan prikaz sam imao ranije kada cgminer pokrenem sa parametrima direktno a ne kada vuce iz configa)

pozdrav

Sta se desava sa LTC,zasto je ovoliko pao diff?

Poslednja izmena:
svi preselili rudnike na kerove pa zbog toga onda i manji diff, manja snaga mrezhe

Nemoj zube da slome kao sto su ostali zajedno sa LTC slomili zube ujedajuci BTC :).

ma oni to korak nazad (mada ovaj put je bilo vise koraka nazad mora se priznati) pa onda FAST FORWARD sa rastom diffa :(
ali dobro neka samo pozivi do jeseni ako sve ne pukne pocetkom leta

ima li opcija za cgminer da prikazuje u 'prozoru' ?

u cgmineru imam HW:61 dok na poolu stale shares prikazuje 0.85%
da li ovaj HW puno utiche, da li se mogu smanjiti te greske ili nije bitno posto je stale ispod 1%?
u pitanju su dve ASUS 270x DC2T

u drugoj masini sa dve 5970 HW je 0

Poslednja izmena od urednika:
Ili smannji klokove ili dodaj napona pa ce nestati HW greske . Trenutno ti karta trotluje i ne radi kako treba .

podesavanje

core 1080
mem 1460

i 18
worksize 256
tc 12992

Mozda ti --thread-concurrency nije lepo podesen. Na nekim vrednostima zna da zeza, nije bitno da li je vrednost visoka.

EDIT: Da li si uneo ona podesavanja u cmd promptu? Mozes i da stavis u .bat , ne skodi.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno