nesicu nisi upravu, Detector je veoma lepo objasnio situaciju...
no nema potrebe vise pisati o tome, daj da se vratimo na temu![]()
Pa da se vratimo.
Šta je Payout address i kako se dobija ?
Šta je API key ?
Šta je stratum ?
nesicu nisi upravu, Detector je veoma lepo objasnio situaciju...
no nema potrebe vise pisati o tome, daj da se vratimo na temu![]()
1. Адреса на коју ти пул исплаћује новчиће.Pa da se vratimo.
Šta je Payout address i kako se dobija ?
Šta je API key ?
Šta je stratum ?
Neka, tako i treba da bude. Uskoro ce malo i cena gore, zivi bili pa videli.
Hvala, da li mozda znas kako da dobijem tu adresu tojest kako da namestim da pool direkno isplacuje novcice na moj kompjuter.
^ Zasto ne kopate na litecoinpool-u?
Mislis da sada daju takvu garanciju bas zbog toliko vracenih karata. Ne znam nijednu u Srbiji da je prezivela.
Pise za XFX, a ne Sapphire.nemoj pricati da su ati radeon 7950 toliko lose???
neprekidno (15) dana kopam sa 2 x AMD Radeon 7950 Sapphire Dual-X i HVALA BOGU nema problema za sad... cak sam razmiljao da dodam jos jednu takvu jer su ove dve u crossfire...
Pise za XFX, a ne Sapphire.
kolega vi ste se vratili u poso ili sam ja to nesto propustio????Mozda se ponavljam, ali wemineltc je extra ako ne prekidas da kopas. Em rade na donaciju, ja doniram 1%, em na duzi period uvek imaju preko 100% efikasnost. Medjutim, ne valja kopati kod njih sa prekidima, jer ti pojedu sharove. Moj prvi pool je bio litecoinpool, i extra sam zadovoljan. Precizni, lepo citaju hashrate, odmah isplacuju cim kliknes... Kada saram coine koristim njih, i uvek kao prvi backup pool. Kada resim da kopam 15+ dana ltc bez prestanka wemine...
APU bi bio -d 0, a GPU -d 1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari