Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa da se vratimo.

Šta je Payout address i kako se dobija ?

Šta je API key ?

Šta je stratum ?
1. Адреса на коју ти пул исплаћује новчиће.
2. Клључ који користиш у некој нпр. Андроид апликацији за праћење сопственог рудника.
3. Протокол за размену информација измећу сервера и клијента.

Najmanji diff na kome sam ja kopao ltc je bio 68. Sad pogledah. Btw, xfx u usa daje 3 year miner failur warranty na 270/270x. Makar tako pise ovde: http://www.reddit.com/r/litecoinmin...l_about_the_r9_270_and_x_for_litecoin_mining/ . Ne znam da li im to vazi za celu r9 seriju, i znam da su 7950 imale najgore ventove, svih 12 karti mi je pocrkalo za 6 meseci. Ali kupio bih xfx pod tom garancijom i ovde. Eh ta americka demokratija, tako surova prema njihovim gradjanima :).

Mislis da sada daju takvu garanciju bas zbog toliko vracenih karata. Ne znam nijednu u Srbiji da je prezivela.

Upravo tako. Bash su bile lose. A svako hoce deo kolaca sada... I jedino ih garancija cupa. E kod nas ih ne cupa ni to, znaci zaobici. Ja sam uzeo sapphire 270 dual-x, videcu kakve su. Par ljudi rece da su ok, ne greju se puno. Inace stigle su danas i u lemi, uzeh i od njih neki komad. Tamo su 18999.00 , sto je super cena.

Opet ne radi COINOTRON

Tacno se secam pre par meseci kad sam ih hvalio isto je sutradan poceo da zeza :d
Najbolje radi kada ga ne hvalim. Verovatno opet podesavaju nesto, inace jako lepo radi.

^ Zasto ne kopate na litecoinpool-u?

Hvala za predlog, ja sam od jutros prešao na litecoinpool i mnogo bolje radi, skoro da nemam rejected.

Prethodno sam koristio wemineltc mi je išlo i do 2%, a i falilo mi je u zbiru nekih 100KH/s.

Na coinotronu mi u poslednje vreme stale 0.1-0.2%, sta cu bolje od toga. Da nije ova 2 prekida bio bi isuvise dobar, nebi to valjalo :d

Ja kopam par dana na weminelct i imam manje od 1 posto rejected.
Sta ste podesili za vardiff u workeru.
Fee je 4 posto na litecoinpool-u.razmisli da li se isplati.mislim razlika je mala al opet.
Khashi na poolu se izracunavaju na osnovu potvrdjenih sherova a ne na osnovu brzine.
Nisam video nijedan pool koji prikazuje pravilno khash-e.

Poslednja izmena:
Ja sam kopao nekih 3 mjeseca na litecoinpool-u i imao sam oko 0.6% rejected + 4% fee, ali je prikazivao brzinu kao i miner, i davao je po calculatoru, bez ikakvih prekida.

+1 litecoinpool najvaznije bez prekida i po kalkulatoru a tuzni doge po njihovom kalkulatoru 2+2 su 3 :smash:

Poslednja izmena:
Mozda se ponavljam, ali wemineltc je extra ako ne prekidas da kopas. Em rade na donaciju, ja doniram 1%, em na duzi period uvek imaju preko 100% efikasnost. Medjutim, ne valja kopati kod njih sa prekidima, jer ti pojedu sharove. Moj prvi pool je bio litecoinpool, i extra sam zadovoljan. Precizni, lepo citaju hashrate, odmah isplacuju cim kliknes... Kada saram coine koristim njih, i uvek kao prvi backup pool. Kada resim da kopam 15+ dana ltc bez prestanka wemine...

Mislis da sada daju takvu garanciju bas zbog toliko vracenih karata. Ne znam nijednu u Srbiji da je prezivela.

nemoj pricati da su ati radeon 7950 toliko lose???
neprekidno (15) dana kopam sa 2 x AMD Radeon 7950 Sapphire Dual-X i HVALA BOGU nema problema za sad... cak sam razmiljao da dodam jos jednu takvu jer su ove dve u crossfire...

nemoj pricati da su ati radeon 7950 toliko lose???
neprekidno (15) dana kopam sa 2 x AMD Radeon 7950 Sapphire Dual-X i HVALA BOGU nema problema za sad... cak sam razmiljao da dodam jos jednu takvu jer su ove dve u crossfire...
Pise za XFX, a ne Sapphire.

I moj primerak XFX je zakovao da napomenem... u zameni uzmem power color pcs+ i odusevim se koliko je karta hladna... na 1040/1300 davala stabilnih 600 kh , vent na 45% temp 60c...
I odlucim da kupim u oktobru jos jednu... JUCE JE CRKLA.
Prvo je hes padao , krene da kopa sa 590kh i za 5 minuta padne na 190kh... dok nije crkla...

Off

Jel probao neko da kopa sa GPU a APU da koristi za windows?
Imam Intel 3750K i Sapphir 270 pa sam probao da kopam sa integrusom i daje mi oko 65khash ali kako da namestim cgminer da radi sa gpu a da apu ostane za windows?

Znam da komanda -d (broj gpu-a) gasi odgovarajucu kart pa probaj gasi li i APU.

Mozda se ponavljam, ali wemineltc je extra ako ne prekidas da kopas. Em rade na donaciju, ja doniram 1%, em na duzi period uvek imaju preko 100% efikasnost. Medjutim, ne valja kopati kod njih sa prekidima, jer ti pojedu sharove. Moj prvi pool je bio litecoinpool, i extra sam zadovoljan. Precizni, lepo citaju hashrate, odmah isplacuju cim kliknes... Kada saram coine koristim njih, i uvek kao prvi backup pool. Kada resim da kopam 15+ dana ltc bez prestanka wemine...
kolega vi ste se vratili u poso ili sam ja to nesto propustio????

Nazad
Vrh Dno