karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Da potkrepimo statistikom Pogledajte prilog 130511pa za 10 dana je skochio skoro duplo diff tako da tih 3558 nije nedostizno vrlo brzo![]()
Da potkrepimo statistikom Pogledajte prilog 130511pa za 10 dana je skochio skoro duplo diff tako da tih 3558 nije nedostizno vrlo brzo![]()
Nemoj tako, meni je u aprili-maju poslao 3 za 1000 din.![]()
Cudna teorija, zar tebi kao mineru nije u interesu da bude sto manji diff kako bi sto vise novcica nakopao ?Samo nek se pumpa diff, mene to raduje. Najiskrenije vam kazem ja vise gledam kako se diff krece. Cenu nisam dsnima pogledao![]()
Cudna teorija, zar tebi kao mineru nije u interesu da bude sto manji diff kako bi sto vise novcica nakopao ?
Ljudi ce kupovati karte sve dok je isplativost preko 20% a nama koji cuvamo novcice je svejedno dal je trenutno 15$ ili 30$.
Onda je valjda bolje da je novcic 15$ jer ces tako kopati duplo vise novcica.
Zasto cudna teorija? Sasa, pa ja sam svega ovoga bio svestan jos pre par meseci kad sam krenuo da stekam LTC. Ja jesam rudar ali nisam glup, napravio sam neku zalihu. Nije bas onoliko koliko je trebalo da bude ali nisam proklet.Cudna teorija, zar tebi kao mineru nije u interesu da bude sto manji diff kako bi sto vise novcica nakopao ?
Ljudi ce kupovati karte sve dok je isplativost preko 20% a nama koji cuvamo novcice je svejedno dal je trenutno 15$ ili 30$.
Onda je valjda bolje da je novcic 15$ jer ces tako kopati duplo vise novcica.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=117221.0moze li neki link za guide za neko rekreativno majnovanje?
worker mi se zove crnac,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari