Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

kako se desi da u 50 sec padne cijena 30 posto i onda se podigne 40 posto kako je moguce to

znaci dok dodjo do kompa stigo da padne na 35 i skoci, taman da ga kupim imam sve dolare al dzaba

OK Pay uveo ltchttps://www.okpay.com/en/company/news/okpay-now-supports-litecoin-currency.html

Bice fora za katolicki bozic kad krenu da poklanjaju btc i ltc umesto poklona, to je kao smart investment for the future, tek onda ce da se naduva balon...

Ja koristim litecoinpool i give me coins.
Hvala :)

https://www.ltcrabbit.com/#smoslinux
Preko ovog linka ti je 2 sedmice fee 0%. Sa SMOS-om ti je rejection 1%.

I da, ko li je onaj Nikola što na rabbitu majnuje sa 30Mhs, da mu gajbu piva kupim da pređe na moj referal 2 sedmice :D
I nnikolabb može da se javi :D

Sta je rejection? :-/
Vidim ovo ceo sistem na flashu? Mora taj da se koristi na ovom poolu? Neki linuxcic ili sl? :-/

evo javljam ti se ja kao OFSEC ali sitno je to..

OFSEC? Nema tog u listi, jesi li otišao preko ovog gore linka. Ako smo se razumeli? :D

Sta je rejection? :-/
Vidim ovo ceo sistem na flashu? Mora taj da se koristi na ovom poolu? Neki linuxcic ili sl? :-/.

Rejection je broj odbijenih sherova.
Sve o SMOS-u imaš ovde http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308518-SMOS-linux
Sajt it je www.smos-linux.org
Ne moraš koristi SMOS, ali ako hoćeš da koristiš ovaj pool uđi preko https://www.ltcrabbit.com/#smoslinux i registruj se. Dobijaš 2 sedmice 0% fee. Možeš i sa windows-a. Ja sam spomenuo SMOS zato što je reject veoma mali. Ne znam koliki je na WIN-u.

Na winu kod mene je 0.02%

Da na rabbitu preko tebe sam se reg ... Jutros sam gasio komp i evo sad gledam na A: 310000 nemam ni jedan R:

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, zanima me jel postoji opcija za kupovinu litecoina sa eurima? Ako postoji molim preporuku za neki sajt gdje to mogu napraviti. Pokušao sam na parmjesta ali nigdje ne prolazi VISA nego sve neke opcije tipa lIqPAY, goPay, payeer i sl.

preso sam da kopam ltc, moze li neko da mi da BAT fajlu za 7950/7970? na I13 daje mi malo oko 300-500 a na I18 baca sve HW errore

ovaj bat koristiim
cgminer.exe --scrypt -o http://litecoinpool.org:3333 -u ***** -p ***** -I 18

U svakom slucaju, moj je savet da budete pazljivi sa prenosom novca, narocito oni medju vama koji zarade na ovome "ozbiljne" pare - sest cifara i vise.

Dosta ljudi trenutno prima devizna sredstva na racune u zemlji, i ne znam nikoga ko je imao problem zato sto dobija tipa 1000/2000EUR mesecno (a znam dosta ljudi u svojoj profesiji). Takvih ljudi nema malo (honorarni poslovi "preko" neta, poker i sl). Naravno, ako primite tipa 100.000EUR na racun, crvene lampice ce negde poceti da se pale. Kao sto SaleKG rece ranije, to sto MFIN, tj Poreska uprava ne reaguje sada, ne znaci da nece reagovati u buducnosti. Kod utaje poreza uvek postoji mogucnost retroaktivnog obracuna, tj lako ce ako zele da vam obracunaju koliko ste u odredjenom periodu ostetili drzavu.

Sto se tice racuna u inostranstvu, najveci je problem kako cete da prenesete vece kolicine novca u zemlju. Sto se iznosenja deviza tice, limit treba proveriti u zemlji iz koje iznosite novac. Sto se Srbije tice, nije problem u unosenju para. Medjutim, ako vam carinik nadje torbu sa gomilom kesa u kolima, postavlja se pitanje porekla novca. Vi mozete kod sebe da imate potvrdu banke da ste podigli novac sa svog racuna, ali je sledece pitanje onda po kojem osnovu kao rezident u Srbiji primate sredstva na privatni racun u inostranstvu?

U svakom slucaju, mislim da vam je bezbednije da novac primate na racun u inostranstvu (tipa Madjarska, Hrvatska, Bosna...), pa cete posle videti sta i kako za vece iznose.

E da, i cestitke onima koji su na vreme prepoznali potencijal citave ove stvari i fino zaradili (ili ce da zarade). Nisam u ovome (imam suvise svog posla), ali razmisljam da mozda kupim neki BTC cisto da mogu da se utesim necim kada svi postanete milioneri! :D

EDIT: takodje, ako neko stvarno postane milioner, mozda vredi da novac unesete legalno i platite drzavi sta treba. Barem nemate o cemu vise da razmisljate i mnogo cete lakse raspolagati sredstvima.
Svako ko zarardi milion postenim poslom pa ga donese u nasu zemlju je lood, jer ce zemlja gledati da mu ga uzme sav. Ukoliko ga unese legalno, odmah ce gledati da mu ga uzmu kroz poreze, namete, sve ostalo. To je pod uslovom da resi da ih investira ovde. Ukoliko ih unese na crno, o5 ce ih investirati negde, pa ce drzava gledati da mu ih uzme :). Nisam pesimista, realan sam. U svakom slucaju svako ima pravo da radi s svojim novcem sta hoce...

Dogovorio sam se s jednim likom da kupim preko neta litecoinse, zanima me što moram znati da me ne pravari? Jel može on kako povući litecoinse nakon što ih preseli na moj račun?

preso sam da kopam ltc, moze li neko da mi da BAT fajlu za 7950/7970? na I13 daje mi malo oko 300-500 a na I18 baca sve HW errore

ovaj bat koristiim
cgminer.exe --scrypt -o http://litecoinpool.org:3333 -u ***** -p ***** -I 18
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
color 70
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u username -p password --scrypt --thread-concurrency 8192,8192 -I 13 -g 2 -w 256
Ako je Asus dc2t 280x onda cepaj 1070/1500 klokove

Dogovorio sam se s jednim likom da kupim preko neta litecoinse, zanima me što moram znati da me ne pravari? Jel može on kako povući litecoinse nakon što ih preseli na moj račun?

Ako je neki aktivni clan ovih tema onda nemas brige tj. mozes kako hoces, u suprotnom samo licno - ti njemu novac on tebi LTC.

Kad ih jednom posalje na tvoju adresu vise nema vracanja. Tebi u wallet to stize za par minuta, taman dok popijete kafu.

ili otvoreno neka kaze sa kim ima dil pa ce da kazemo jel taj ok ili nije

@apple, vapori su u pitanju, kopaju ftc bez problema a kad ukljucim ltc ni da beknu, za ftc koristim guimines a sad za ltc moram cg miner jer gui ne radi lepo nesto

280x sad skidam drivere pa da vidim kako ce da se pokazu

Sta je ovo, nijedna berza ne prima depozite?

Kako ne prima, litecoinpool.org ne prepisuje ltc vec par sati. Brzinu kartica update-uje, serove ne...?
Da li je neko primetio?

Meni je malopre prebacio 5 ltc na btc-e automatski. Ovo sa serovima sad tek vvidim.

meni nisu updateovali brzinu, kontaktirao sam podrsku smarali me sa cgminerom na koji izgubih neko vreme, kopah sa 2400kh a na sajtu pise 650, ispratite meni nesto bilo simnjivo

Znaci prepisivslo je ltc. Meni ne dodaje kolicinu ltc satima?

Vrh Dno