milanovic986
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.11.2010
- Poena
- 169
Sve je OK kod mene, i brzina je tacna.
Najbolje da kupis za kesh od nekog iz svoje okoline
Trazim vec, ali nisam nikoga nasao jos. Znas li ti nekoga?
Da ti znaju lokaciju možda bi ti se neko i javio, ovako.... neće niko da se cima ...![]()
da opet ne radi![]()
!!!!!!!!!
Uzeh jednu grafiku da vidim i ja kako ovo cudo funkcionise. Instalirao sam wallet i pustio sinhronizaciju, kad posle nekih pola sata Malwarebytes AntiMalware mi javlja:
Successfully blocked access to a potentially malicious website 219.152.....
type: outgoing
process litecoin-qt.exe
Zar je moguce da imam neki spyware na racunaru ili je u pitanju false positive ???
OFSEC? Nema tog u listi, jesi li otišao preko ovog gore linka. Ako smo se razumeli?
Rejection je broj odbijenih sherova.
Sve o SMOS-u imaš ovde http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308518-SMOS-linux
Sajt it je www.smos-linux.org
Ne moraš koristi SMOS, ali ako hoćeš da koristiš ovaj pool uđi preko https://www.ltcrabbit.com/#smoslinux i registruj se. Dobijaš 2 sedmice 0% fee. Možeš i sa windows-a. Ja sam spomenuo SMOS zato što je reject veoma mali. Ne znam koliki je na WIN-u.
!!!!!!!!!
Uzeh jednu grafiku da vidim i ja kako ovo cudo funkcionise. Instalirao sam wallet i pustio sinhronizaciju, kad posle nekih pola sata Malwarebytes AntiMalware mi javlja:
Successfully blocked access to a potentially malicious website 219.152.....
type: outgoing
process litecoin-qt.exe
Zar je moguce da imam neki spyware na racunaru ili je u pitanju false positive ???
Google izbacuje da je ova IP adresa negde u Kini... ?
False positive. A koju grafiku si uzeo?
Posto sa nekim drugarima planiramo da napravimo mining biznis, moze jedna informacija od upucenih. Koliko je procesor bitan za mining masinu sa nekoliko grafickih?
Ja sam racunao da verovatno nije mnogo znacajan, ali ipak da ne bude usko grlo?
Drugo pitanje, da li je jeftinije/bolje kupovati masine sa po 4 high-end grafike ili 2x toliko masina sa po 2? Deluje mi da je ovo drugo povoljnije i sigurnije (u slucaju nekih otkaza, manje brzine iskace).
Deluje mi da je ovo drugo povoljnije i sigurnije (u slucaju nekih otkaza, manje brzine iskace).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari