Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa kako su oni kupili I usput ja sam iz bosne kod mene je 100 puta gora situacija i drugim ljudima trebam se zahvaljivati :D

Poslednja izmena od urednika:
Ok. Pm zmajns i kupi od njega ltc ili btc-e code. Ako mnogo razmisljas bolece te glava. A na btc-e i stranci imaju muku da deponuju, zato se trguje kodovima. Kupi kod i reseno.

Ok. Pm zmajns i kupi od njega ltc ili btc-e code. Ako mnogo razmisljas bolece te glava. A na btc-e i stranci imaju muku da deponuju, zato se trguje kodovima. Kupi kod i reseno.

****te rookie sam pravi ja nemam pojma ni sta su ti kodovi .Joj jest komplikovano kad si glup

Nema niko dovoljno. Ni davidpate. Pa je ziv... Voleo bi i on da ima 5x vise, voleo bih i ja... Tamni vilajet...

Daleko je Nova godina, bice suvise malo onih 2000 diff koje sam garantovao. Do tada moze i 3000 kako je krenulo.
Jel hoce neko da kupuje grafike a da placa u LTC-u? :)

Ma nije bilo ni aprila, i tad su "cuvali" dok im odgovaralo...

NVC ima mali volumen pre svega, a investirano je oko još 5 miliona $ (ukupno 10m $) u njega pa mu je duplo i skočila cena. To ga čini retkim i skupim u isto vreme. Konkretnu tržišnu vrednost nema osim ove berzanske, jer se ne koristi nigde u platne svrhe koliko ja znam, osim fanova koji ga i kopaju i verovatno koriste za plaćanja. Malo ga ima pa nije potrebno ni mnogo fanova da ga poseduju :)

Zanimljiv je koncept i drugačiji od većine novčića u svakom slučaju.

Poslednja izmena:
ako je tako .. onda nije dobro ni za lajtkoinovce ...al aj ..videcemo.

Ath 12.5. Da li je istina ili je pump, ajd sad budi pametan.

ne moze pump puno mozda na 15-16 profitabilnost u odnosu na BTC. FTC zavisi od diff-a jer mu je mali diff. LTC cemo vidimo moguce je sve :)

@DjoX

To mozes da pronadjes na netu imas objasnjenja - trazi candlestick charts.
Te linije se ako se secam dobro shadows - to su max i min oscilacije, a pravougaonik je definisan ulaznom (open) i izlaznom (close) cenom u periodu od kolko hoces (na btc-e pola sata).
Crveni znaci da je pala cena u odnosu na pre pola sata, a zeleni da je porasla.
Postoji citava nauka oko toga svega.

Procedura je uglavnom sledeca. Procitas sve o tome, naucis, pomislis kako si postao japi, ulozis i onda izgubis lovu. :)

Ideja sa berzom kao i sa kockarnicom - veci broj ljudi gubi a manji broj dobija. Zamisli da je obrnuto - protivno svim zakonima . Dakle veca je sansa da ces izgubiti nego dobiti. Dakle ... nemoj :D

Poslednja izmena:
eve mu ga zid
14.320999$ 97220.02455753 1392287.874$

Hijao da sam krenuo ranije da kopam sad bih istersao pola steka i milina vocna dolina :D.

NVC je cist scam, drzi ga btc-e i mozda jos par ljudi.... kad nema volumen-a vestacki moze da se opumpa do ludosti dok ovce na nagrnu i kupe nesto sto ne vredi nista! hint: mcxfee samo se pitam ko je odavde to djubre kupovao?

Vrh Dno