Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa kako su oni kupili I usput ja sam iz bosne kod mene je 100 puta gora situacija i drugim ljudima trebam se zahvaljivati 😀

Poslednja izmena od urednika:
Ok. Pm zmajns i kupi od njega ltc ili btc-e code. Ako mnogo razmisljas bolece te glava. A na btc-e i stranci imaju muku da deponuju, zato se trguje kodovima. Kupi kod i reseno.

Ok. Pm zmajns i kupi od njega ltc ili btc-e code. Ako mnogo razmisljas bolece te glava. A na btc-e i stranci imaju muku da deponuju, zato se trguje kodovima. Kupi kod i reseno.

****te rookie sam pravi ja nemam pojma ni sta su ti kodovi .Joj jest komplikovano kad si glup

Nema niko dovoljno. Ni davidpate. Pa je ziv... Voleo bi i on da ima 5x vise, voleo bih i ja... Tamni vilajet...

Daleko je Nova godina, bice suvise malo onih 2000 diff koje sam garantovao. Do tada moze i 3000 kako je krenulo.
Jel hoce neko da kupuje grafike a da placa u LTC-u? 🙂

NVC ima mali volumen pre svega, a investirano je oko još 5 miliona $ (ukupno 10m $) u njega pa mu je duplo i skočila cena. To ga čini retkim i skupim u isto vreme. Konkretnu tržišnu vrednost nema osim ove berzanske, jer se ne koristi nigde u platne svrhe koliko ja znam, osim fanova koji ga i kopaju i verovatno koriste za plaćanja. Malo ga ima pa nije potrebno ni mnogo fanova da ga poseduju 🙂

Zanimljiv je koncept i drugačiji od većine novčića u svakom slučaju.

Poslednja izmena:
ako je tako .. onda nije dobro ni za lajtkoinovce ...al aj ..videcemo.

ne moze pump puno mozda na 15-16 profitabilnost u odnosu na BTC. FTC zavisi od diff-a jer mu je mali diff. LTC cemo vidimo moguce je sve 🙂

@DjoX

To mozes da pronadjes na netu imas objasnjenja - trazi candlestick charts.
Te linije se ako se secam dobro shadows - to su max i min oscilacije, a pravougaonik je definisan ulaznom (open) i izlaznom (close) cenom u periodu od kolko hoces (na btc-e pola sata).
Crveni znaci da je pala cena u odnosu na pre pola sata, a zeleni da je porasla.
Postoji citava nauka oko toga svega.

Procedura je uglavnom sledeca. Procitas sve o tome, naucis, pomislis kako si postao japi, ulozis i onda izgubis lovu. 🙂

Ideja sa berzom kao i sa kockarnicom - veci broj ljudi gubi a manji broj dobija. Zamisli da je obrnuto - protivno svim zakonima . Dakle veca je sansa da ces izgubiti nego dobiti. Dakle ... nemoj 😀

Poslednja izmena:
Hijao da sam krenuo ranije da kopam sad bih istersao pola steka i milina vocna dolina 😀.

NVC je cist scam, drzi ga btc-e i mozda jos par ljudi.... kad nema volumen-a vestacki moze da se opumpa do ludosti dok ovce na nagrnu i kupe nesto sto ne vredi nista! hint: mcxfee samo se pitam ko je odavde to djubre kupovao?

Nazad
Vrh Dno