GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Problem je sto se ti euri ne mogu povuci osim da se pretvore u dolare, po losem kursu na sajtu.
He, he, ja bas to i volim
Problem je sto se ti euri ne mogu povuci osim da se pretvore u dolare, po losem kursu na sajtu.
Ja pitam za svaki slucaj ... startovao bi sa 4 pa da imam prostora.
Jedino sto ne mogu da se odlucim za plocu
6 grafika=ogromno napajanje. Nema tu prosirivanja ako ne razmisljas o velikom napajanju u startu.
mmoze i sa 2 gb rama, ali linux
Radi smos linux i sa 1gb memorije sa 3 grafike 7950. Probao sam radi bez problema.....
A jel moze neko da mi potvrdi da li HD 7950 bez problema ulazi u PCI Express x16 bez obzira na verziju v2 odn v3 odnosno u slot za PCI Express x1 (V2.0)
Jel tu samo treba da trazim specijalne extendere. Jel pametno uzeti one koji vuku struju sa napajanja?
"1. u PCI Express x16 .... DA"
pa cek ... ako imam plocu sa 3 PCIex16 i 4 PCIex1 moram turiti 1 karticu u ovaj x1 slot,...
jel moze 7950 da radi normalno preko adaptera u x1 slotu ?
Kupis btc/ltc lokalno, ili btc-e code opet lokalno od nekoga... Ne zanosi se pokusajima da na btc-e uplatis novac preko kartice. Ne zanosi se da na ijednoj berzi to pokusas da uradis. Za sve ovo zahvali mladjanu dinkicu, bozidaru djelicu i ostalima koji su zabetonirali ovu zemlju pre 12 godina na narednih 1200 godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari