Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

evo ko hoce da radi na sitno k'o ja to se ovako radi:
pazi 'vamo:

prodas deo na 3.x, on skoci odmah na 4+, onda cekasi taman kad prodas na 4.x i ocekujes pad on skoci na 5+, onda cekas i cekas i cekas, on dodje do 9+ i kad pocne da pada kupis na 8.x jer ocekujes da skoci a ono padne jos vise, tj ispod 8, i eto suma sumarum za ovaj dan lepota, mogo sam bar da pisem da neko radi obrnuto da se obogati :d

Ovde ima vise nesretnika, neko sretnika :D Jedino nas moze iscupati 20$ :D minimalno :p

Ja 728 ltc za 500$ ravno, i evo ziv sam i zdrav... Umalo sam dobio nervni slom posle toga, al takav je zivot. Da sam vidovnjak igrao bih loto...

Ja kad se samo setim da si dao 50btc-a za ono asicminer djubre koje su ti zaplenili dodje mi da placem. Koliko smo se svi kockali sa ovim a niko nije uvideo pravu vrednost svega ovoga.

Ima i onih (mada su retki verovatno) koji su imali veru u ovo, mnogo vecu nego mi ;), njima svaka cast. Mada verujem da skoro niko nije mogao ni da predpostavi da ce jos ove godine ovo ludilo da se desi...

Eeeee drugovi moji, dzaba sam ja mesec dana pricam ko mutav da ne prodajete novcice. Stvarno mi je zao pojedinih momaka sto me nisu poslusali ali sta da radimo, gurajte dalje i drzite to sto imate ko oci u glavi.
Da vam olaksam malkice... Da me ona budala nije pokrala pre 3 meseca imao bih sada 2500 eura vise. Vi ste bar uzeli nesto za te svoje LTC-e. Kad dodje cena na 20$ tek ce onda da me boli tih 360 coina ali zato spremam budjelar da stavljam ko melem na ranu :D

Edit: Ma gde se desilo, sta je vama? Ovo je tek zagrevanje. Jel vi stvarno mislite da se ja salim kad kazem da necu nijedan jedini coin prodati ispod 20$?!

Poslednja izmena:
Ako adoptacija bude makar i blizu btc-u, ako prodje uspjesno prvi balon kao btc u aprilu....ko zna gdje ce mu biti granica. Za btc sa ne govorim. Vec je citav svijek uveliko poceo da motri na btc.

Pratite na bitstamp-u live trade....Kako samo istovaraju po 1btc i pumpaju cijene.

A jedan covek mi pre nekoliko dana rece (nije jedan od vas sa foruma): "Slusaj, necu da ti kvarim, ali ltc na 5$ nikada nece biti. Ja bih sav ltc prodao na 3$." To je bilo kada se ltc borio da ostane na 2,2 itd, pre samo nedelju dana. Eh da sam ga snimio kamerom i terao da to kaze i na engleskom, da izbacim na youtube... Napravio bih 1m pregleda cas :). Taj isti covek prodade svoj btc izmedju 120-150$ sada kada bese septembarski "balon". Neko veruje neko ne veruje, ima nas raznih...

evo ko hoce da radi na sitno k'o ja to se ovako radi:
pazi 'vamo:

prodas deo na 3.x, on skoci odmah na 4+, onda cekasi taman kad prodas na 4.x i ocekujes pad on skoci na 5+, onda cekas i cekas i cekas, on dodje do 9+ i kad pocne da pada kupis na 8.x jer ocekujes da skoci a ono padne jos vise, tj ispod 8, i eto suma sumarum za ovaj dan lepota, mogo sam bar da pisem da neko radi obrnuto da se obogati :d

Ovde ja izgledan jedini profitirao :) Prodao 40 LTC-a po 8,35$ pa kupio isto toliko po 7,5$ i ostalo 35$ Posle fijaska sa ADT-om (sad bih imao bar ~20LTC-a da sam se ratosiljao bede na vreme) malko ali malko me ogrejalo sunce a sa 60mil ADT mogu da se slikam nemogu ni da ga prodam, poslao sam iz walleta na crypsy ali nikako da stigne (prso blockchain, bar tako kaže cryptsy i sad se čeka da to neko opravi) i tako dani prolaze, svejedno to sam ionako odbio na glupost.

Poslednja izmena:
Ja sam moju bedu stavio na 10 dolara . Ako bude bude, ako ne cekam kada bude

Verifikovao sam, proslo iz prve... Ne secam se sta sam unosio posto je bilo pre 15 dana...

LTC dostigao vrednost skoro 9 USD. Jao bre da sam ranije poceo da kopam, nego baksuz krenuo pre 2-3 nedelje, jos ni masine nisam podesio kako treba.

Vrh Dno