Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

student je napisao(la):
Onda je mozak u kvaru...a tu leka nema...U svakom slucaju, svako radi ono sto misli da je dobro za njega...Sigurno ne bih savetovao nekom da prodaje nesto sto raste, ali samo ako moze da otrpi pogresnu procenu. Ja ih licno imam dosta trenutno, i voleo bih da raste jos. I sigurno ne bih nikom savetovao da kupi, iako ja jesam.
Kakav te sad strah uhvatio covece?
Kad nije islo kako treba svi su bili u depresiji, sad kad je krenulo na bolje ljudi se plase :)

trenutno je shorting LTC veoma tezak, treba dosta srece, neka hvala :)

inace sledece nedelje Gox potvrdjuje informacije oko $, ne ocekujem da nesto konkretno kazu za LTC pa mozda padne, ali sve je to kratkog veka... jer sam inace vec rekao da je doba LTC 2014-te

Kakav te sad strah uhvatio covece?
Kad nije islo kako treba svi su bili u depresiji, sad kad je krenulo na bolje ljudi se plase :)
Nije to strah, vec realnost. Btc stagnira, igraju se manipulatori sa ltc-om, btc skoci za 1% a ltc ljosne za 15. Tebi je svejedno, ne trgujes i imas samo ltc, cekas 10-15 ili koliko vec dolara i to je ok. Ja ne drzim ltc stalno vec samo za potrebe day tradinga, moj je moto da je
posao gotov kada kupis pa prodas, i ako ostane vise nego pre kupovine profitirao si. Ranije mi je bio cilj sto vise btc-a, a sada gledam sto vise dolara, sutra ce biti sto vise ltc-a (kad krene btc da pada)

udjoh ponovo u ltc, tezi sam za 7 komata, od stra nema leka :p

Ja sam pustio 300 ltc na 2.2 pa nek ide zivot; ako padne cena super mi kupicu opet, ako poraste prodacu i ostalo i milina. Jedva cekam da prodam i masine i sve i da vise ne gubim zivce na ovo!!

Ja sam pustio 300 ltc na 2.2 pa nek ide zivot; ako padne cena super mi kupicu opet, ako poraste prodacu i ostalo i milina. Jedva cekam da prodam i masine i sve i da vise ne gubim zivce na ovo!!
Što gubiš živce, mašina kopa ti prodaješ, ne razumem..... ionako vi iz Kaća kao i "ovi" iz Fjutoga i Vjeternika ne plaćate struju....osim ako vam nisu pomažnjavali magnete :d

Poslednja izmena:
Ziv bio,dajem ja 100e svaki mesec svoj udeo za struju!

Imam pitanje,

radim i proizvodim na poolu. polako se skupljaju LTCi. Sta da radim s njima, u smislu, da li da ih i dalje drzim na poolu, ili da ih prebacim negdje trece? Kako vi radite?

Mozes da drzis tu, mozes da prebacis na berzu, mozes i da podelis da ne drzis sve na jednom mestu iz sigurnosnih razloga. Mozes cak i u wallet da stavis i cuvas offline.
Samo ukljuci autentifikacije i na pool-u i na berzama gde trgujes.

Nemoj na pool-u tu ti je najnesigurnije, salji ih na berzu i cuvaj do isplate ili ako neces da prodajes onda u wallet.

Hvala na odgovorima.

Predpostavljam da je najsigurniji wallet onaj oficijelni od Litcoina?

Na koji nacin se moze poloziti novcani depozit na btc-e.com? Prebacim sa VISA kartice ili kako? Takodjer, kako ide povlacenje sredstava za btc-e.com nazad na bankovni racun?

Btw sledeći diff za ltc ne obećava baš, ako ovako ostane naravno. A verovatno da će skakati ako duže ostane ova cena od 3$ ili više..

Hvala na odgovorima.

Predpostavljam da je najsigurniji wallet onaj oficijelni od Litcoina?

Na koji nacin se moze poloziti novcani depozit na btc-e.com? Prebacim sa VISA kartice ili kako? Takodjer, kako ide povlacenje sredstava za btc-e.com nazad na bankovni racun?

Kes sa BTC-e zaboravi, kupi bitcoine lokalno

Pa i ja se nadam da će biti veća od ove, ako ne ove onda sledeće godine, zato ću verovatno i kupiti za neke parice ltc jer širiti kapacitete ne mogu najverovatnije..

ljudi a dali ce biti polovljenja nagrade za otvoreni blok ltc-a kao sto je bilo za btc????

E biće i toga samo ne znam kada, treba se nakopati pre toga koliko možemo :). Eh koliko je bilo lakše pre polovljenja nagrade i za btc, samo su pljuštali novčići čak i sa smešnom snagom..a posle slabo ;).

onda ce taj dogoadjaj dodatno uticati na cenu LTC-a ili na diff jer ce po trenutnoj ceni nekima postati neisplativo da kopaju ltc

@Zeljko

Kako mislis zaboravi?

Znaci li to da kada bi sutra na btc-e.com prodao npr. 100LTC za npr. 300$, te dolare ne bih mogao povuci na svoj bankovni racun?

hoce, kao kod FTC-a posle 840000 blokova ce se prepoloviti reward. SAda je na 453829 blok, jos godinu, dve do prepolovljenja.

Pa kupiš BTC i prodaš lokalno ili bitstamp, drugo mi ne pada na pamet sada :)

To vazi ako se nastavi ovim tempom, jel?

Ali ako uzmemo u obzir stalni rast difa, mozda vidimo i

25 ltc Q4 2014.

12.5 btc Q2 2015.

LTC diff se menja 4 puta brze nego kod BTC tako da bi svaki skok snage "krao" 4x manje vremena nego sto je slucaj kod BTC.

neke prognoze kretanja cene, gledam grafik na cryptocoincharts i zakljucim da treba da pada a on raste pa da pitam iskusnije :)

Dzaba pitas, nema tu mnogo logike na berzi. Cena ide kako ide i prkosi svim zakonima logike. Ono sto je sigurno je da ce ici gore na dugorocnom planu, to je i jedino sto mene zanima. Ako pitas koja ce cena biti za nedelju dana... Nemam 3 blage, moze svasta da se desi ;)

Tacno tako, oni sto trguju na "sitno" samo gube zivce na berzi, jedino mogu da kupuju/prodaju na nekoj vesti i da se nadaju

Ja nevidim da mozes zaraditi vise od 300% na berzi tek tako, puno zivaca i rada tu treba potrositi, ovako mnogo lakse je sedeti i cekat

Tacno tako, oni sto trguju na "sitno" samo gube zivce na berzi, jedino mogu da kupuju/prodaju na nekoj vesti i da se nadaju

Ja nevidim da mozes zaraditi vise od 300% na berzi tek tako, puno zivaca i rada tu treba potrositi, ovako mnogo lakse je sedeti i cekat

Samo sto je sedeti i cekati mnogima najteze,pogotovo ako prate redovno :D:D:D

Vrh Dno