A ti znas Simplyfun-a licno i verujes mu? Pa on prvi prica kako ima jaako mnogo LTC-a, kako zna ljude koji imaju jos vise, da bi navukao tebe i tebi slicne da kupuju jos, da ne prodaju, a on se za to vreme istovaruje...I zato i imas situaciju konstantnog laganog pada, jer ih sistematski prodaju, dnevno 10-20K x 100 dana, pomalo kupe da probude nadu da ce ici gore i povecaju buy stranu...Cisto laganje i manipulacija.
Pa nepatim od sindroma kako ga ja zovem srbistana da bas nikom ne verujem............ sad kad bi svi prodavali kao sto ti kazes pa ne bi LTC i dalje bio 2$ vec bi vredeo 2 centa 😛 mada verujem da i ti to znas.......
koolia sam procitao par puta sta radi, jako lose skriva namere ili se netrudi 🙂 za sumplyfun-a neznam ali mislim da igra jako pametnu politiku, dumpuje kad ide pump i kupuje na dumpu...
Ako ima 300K LTC to je jako lako ako ih je kupio "badava" sta je njemu da istrese 20-50K i ceka mesec dva da se situacija obrne, pogotovo sto zna da ima fontasa i david-a koji dumpuju i pumpuju do besvesti, sto covek da se muci i rizikuje ovako ih ceka na zicer 🙂