Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Zezas da i to ne radi !?

da, prijatelj je čekao 24 h da mu isplate par komada. rekli su mu da imaju kakav problem sa bazom.

a onda sam video na bitcointalk-u da ima dosta takvih slučajeva i da se čeka sad isplata i za to.

+ navodno treba verifikovan račun čak i za povlačenje btc-a.

Poslednja izmena:
Ej ljudi ....i mineri :) .....izgleda da po svetu a i kod nas struja utice puunnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooo u celoj prichi....nestade 10MH/s ...ko keks...

ehh sada...moze biti a ne mora da znaci sto bi rekli...tih 10mh/s ako je i nestalo pojavice se prvim skokom na berzi ili pak padom diff-a.

Cemo vidimo uglavnom...mislim da otpada srednji "stalez", mali sa po jednom,dve,tri kartice ostaju i veliki ostaju. Odma ide po srednjem stalezu (ni na nebu su ni na zemlji).

Nestalo je jer je ftc trenutno mnogo vise isplativ pa danima svi kopaju ono. Za to vreme ovde pada diff. To je jedina dobra stvar u ovoj prici trenutno.

Ma ne kopaju ni FTC...3.55 MH/s na FTC-u....bedno....ovo sa LTC pocinje da me nervira...no svestan sam da ce biti tako ceo oktobar....tada bi moglo da krene malchice nabolje...

Kopaju i ftc ali presaltali su se i na ostale valute. A sigurno je i neki broj ljudi pogasio masine. Ja sam presao malo na ftc s razlogom sto ocekujem da ce i tamo biti nekog manjeg pumpanja uskoro a i da malo diff padne na ltc-u. Sa sada je ovako kako je, sta da radimo. Cutimo i kopamo pa ko duze izdrzi.

Ja kopam FTC l, a kontam nesto pametni su oni koji kopaju LTC jer ce uskoro,imam osecaj, skociti u nebesa.

Morace da skace ali pitanje je kada i koliko. Nece nesto nemormalno skakati jer ce svi prodavati odmah. Rast mora da bude postepen ds bi bio zdrav.
Ftc ce ici gore, to sam siguran. Vec je krenuo malo a ici ce jos tako da s njim nisi pogresio nista veruj mi. Lako ces to da prodas i kupis ltc ;)

Samo posmatraj kako FTC gura polako na gore. Zadnjih 2 dana cekam da krene, toliko sam se izvestio s njim da mi je vec lako da provalim.

Ok momci, zvanicno je krenulo pumpanje :D
Student, kupuj dok nije kasno ;)

Edit: Aaaaand its going down :d Bar je postalo zanimljivo, nesto se desava.

Poslednja izmena:
koji se novcic pumpa?

dal ce da se vraca na 2.1 ili ostaje gore sta mislite

Poslednja izmena:
hoće, na kukovo leto!

mtgox počeo da kasni sa btc isplatama, sad će da kupuje ltc!

Ja već dva meseca čekam da mi legnu pare sa MtGoxa, povuko sam ih 27. jula!

Ceka se 6 nedelja trenutno. Sada ako to nekom odgovara neka ceka.

Možda ako ti pare stižu u EU i dižeš preko SEPA. Poslali su mi pre neki dan mail da mi stopiraju isporuku i da ponovo povučem preko SEPA jer im sad SEPA radi dosta brže. A kada sam im rekao da u mojoj zemlji može samo International oni su mi rekli da imaju još nekoliko nedelja zaostatka pre nego što dođem na red. I koliko to ispada nedelja da se čeka?

kolko ja vidim trenutno neko gura PPC
Pogledajte prilog 124426

@darko

ja sam u subotu popodne posla neki kesh sa Bitstampa i nadam mu se sutra da ce da legne .... :d

Poslednja izmena:
@darko

ja sam u subotu popodne posla neki kesh sa Bitstampa i nadam mu se sutra da ce da legne .... :d

Pa ja pošo na more i reko taman dok se vratim leći će pare pa ne moram da koristim bitstamp, kad ono...

Možda mi stignu taman na vreme da mogu da idem na zimovanje :) Ako ga ne izd*vam u potpunosti

i da napomenem da ja i dalje nisam verifikovao acc na Bitstampu ...

Ja već dva meseca čekam da mi legnu pare sa MtGoxa, povuko sam ih 27. jula!

Možda ako ti pare stižu u EU i dižeš preko SEPA. Poslali su mi pre neki dan mail da mi stopiraju isporuku i da ponovo povučem preko SEPA jer im sad SEPA radi dosta brže. A kada sam im rekao da u mojoj zemlji može samo International oni su mi rekli da imaju još nekoliko nedelja zaostatka pre nego što dođem na red. I koliko to ispada nedelja da se čeka?

Da ti olaksam, ni sepa ne ide brze

Ok momci, zvanicno je krenulo pumpanje :D
Student, kupuj dok nije kasno ;)

Edit: Aaaaand its going down :d Bar je postalo zanimljivo, nesto se desava.

Uz pomoc nauke i srece...Kada je zavrsio pozitivan trend BTC-a, 4h sampling, 14h po nasem vremenu, odlucio sam da rizikujem sa LTC-om. Sacekao pogodan trenutak sa dovoljnom kolicinom i op-la. Sada sam u LTC vozu. Videcu kada je iskakanje :)

Bravo Student ;)
Neko je danas krenuo da kupuje kao lud i cim se malo napravio hajp povukao je ostale ponude za otkup i krenuo da dampuje ali povratila se cena sama malo i stoji. Ocekujem da ce biti jos nekoliko udara i pokusaja da se obori cena i da ce krenuti na gore lagano.
PPC je neko isto solidno napumpao ali to ne pratim i ne trgujem njima. Ocekujem i FTC da krene gore jos malo, od njega ocekujem manju dobit.

Danas se nmc/btc ponasao slicno ltc/btc paru. Njih vezuje ista glasina-gox. Stavio sam sell ordere malene od 0.019 do 0.0192, posto se LTC stabilizuje oko 0.018, a udarci budu i do 10-tak posto u plusu, pa onda padovi. Na talasanju se prave pare. Nece se spavati veceras izgleda :)

Nazad
Vrh Dno