Pa izgleda da je bolje uložiti direktno u LTC i kupiti ga nego sastavljati mašine i imati konstantno velike troškove za struju. Ko ima dosta hardvera i troškovi će biti dosta veći onda. Naravno ko ne plaća struju taj je car (al takvih verovatno nema mnogo baš).
Btw ja nisam pratio, znam za povećanje od oko 11% posto al ovo za angažovanu ne, zar se to ne odnosi samo na industrijsku? ili grešim?
...mislim da se taj prikljucak za vecu angazovanu moze uzeti i za domacinstva u slucaju da hoces da se grejes na struju.
Koje ludilo sa LTC na btc-e. Sta li se sad desava???
Koje ludilo sa LTC na btc-e. Sta li se sad desava???
FPGA za LTC jos malo ce i ASIC.
ne lupaj, fpga nece bar jos 4-6 meseci, asic ~2-3 godine![]()
:dNe lupam vec polako tipkam po "tac skrinu"
Ja Yifu-u nista ne verujem...sve je obrnuto od onoga sto je rekao...znam to vrlo dobro!
Sa druge strane, iz pouzdanih izvora znam da je FPGA scrypt nemoguce, bar u narednih nekoliko meseci, napraviti. Jos nepostoji FPGA cip sa tolikom snagom odnosno ono sto postoji je preskupo za izradu.
Naravno da postoje ljudi koji rade na tome, neki javno neki tajno. Razlika Bitcoin ASIC-a i FPGA scrypta je dijametralna, jer se oba pokusavaju napraviti skoro od istog momenta ali kao sto vidimo FPGA scrypt jos nije ni poceo da funkcionise. Sumnjam u skoriju kvalitativnu izvedbu ovakvog uredjaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari