I cini mi se da je to za LTC za FTC je manji
nemoze nikad za FTC da bude manje, pool treba da je totalan raspad da bi se to desilo
I cini mi se da je to za LTC za FTC je manji
Znaci mojih 6% je ispalo jos i zlatno koliko neki imaju. Izgleda da je coinotron uzasno preopterecen.
Koliko dugo kopas na liteguardian, saljem ti na pm mail, pa bi probao tamo da kopam.
Pa sta mislis, da ostavimo jevreje u stek da miruju do oktobra
ili da se uzmu postojece grafike posto ne verujem da biti neka velika razlika u kH/s izmedju poslednje sedmice i nove osmice. I ako bude kontam dac ce osmice vuci vise struja pa ce se doci na isto.
Postoji sam o jedan VELIKI problem za "scrypt ASIC" uredjaje...vise NIKO nece dati novac unapred za njihov razvoj....kao sto su davali za prvi ASIC - BTC.....jer se apsolutno svi koji su isporuceni nisu nikom isplatili....osim proizvodjacu
Ja cu jos jednom da ponovim ASIC za LTC bi bio ~10x komplikovaniji, za njegov razvoj treba dosta vise para, takodje sad lupam ali performanse ni blizu toliko dobre nemogu biti kao za BTC!
Po meni minimum 2-3 godine ako se LTC ustali kao profitabilna valuta!
Vidiš, nisam razmišljao na taj način, verovatno bi bila malo manja navala, ali sigurno bi se našlo dosta ljudi koji bi uplatili neki preorder.
Inače za BTC Asic bih dodao, da ko je uplatio prvu i drugu turu Avalona su napravili posao decenije, a za ostale manje ili više stoji ovo što kažeš..
Valjda se da će da se ustali, da ne moramo da rasprodajemo grafike za koji mesec. Sad je prilično mala zarada (nešto kao u decembru za BTC) nadam se da je samo krizni period, videćemo.
^Polako, tek sam kupio litecoine. :d
Btw, nesic me podseti, kako se namesta ona two step verifikacija (kako li se vec zove), ja to uopste nemam. Doduse sigra je 20+ karaktera ali opet, da budem siguran dok ne prebacim offline.
Problem je taj sto mutantski lopovi parte svakog ko ima veze sa crypto svetom.... treba biti obazriviji, ja sam za to da se postavljaju takozvani honey pot, i kad ga navatas za primer ostalima pokazes sta zasluzuju, jer sve je to balavurdije sa 3 grama mozga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari