I baci koju grafičku kroz prozor, pokupiću je.![]()
Pa sad, imam i ja samo jednu i to 7850 i ne odustajem. Imam i štaku u vidu 7660D.Ako na kraju svega ovoga bude 100 din. nek je 100 din. Kupiću kolu i podeliti je sa nekim.
![]()
U današnjim uslovima obzirom na diff, struju, cenu BTC/LTC stvarno je zamajavanje rudariti sa jednom kartom, zamaraš ceo komp za 1000din mesečne zarade. 2-3kHs su neki minimum da se oseti neki boljitak a realno bez 5-10kHs nema nema nikakve zarade u smislu uštedeo sam toliko i toliko novca, kupio sam za nešto krupnije išao sam na ekskluzivno letovanje..... Više puta je rečeno sve je lutrija niko ti negarantuje da će sve ovo funkcionisati za godinu-dve-tri i ako fukcioniše pod kakvim će to uslovima biti i za koga će to biti isplativo, za sitnu ribu sa po 3-10 GPU-a verovatno neće. Dobra stvar je što uvek možeš da rasprodaš kartice i povratiš 50-70% novca.
Cao ljudi. Ja se prvi put pojavljujem ovde ali vec duze vreme pratim vase diskusije na forumu i verjem da svi imate dosta vise iskustva u rudarenju od mene pa me interesuje vase misljenje, da li kupovati nove grafike, kupovati btc-e ili raditi nesto trece ako na gomili imate recimo 5000e. Hvala, unapred, svima.
Poređenje da li oročiti novac u banci ili rudariti je neprimereno. Čak i da se isplativost smanji na pola i dalje je rudarenje mnogostruko isplatljivije.
Hvala svima na odgovoru. I ja sam otprilike kontao isto sto i vi za raspodeljivalje masina po strujomerima zbog crvene zone, a i te nove grafike me muce posto bih trebao da uzmem 7990 ili7950 za 5k i da ih podesim za kopanje. a da li neko zna kada bi trebale da izadju te osmice i koliko bi one trebalo da daju kH/s
Jel vam se povecao stale zadnja dva dana? Kod mene je oko 6%, ne znam sta se dogadja, previse je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari