Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

opasno sam poceo da ludim od ovog LTC-a ,imam osecaj da ce do sutra otici na 0.0200 ,a do pre 4 nedelje je bio preko 0.03...:lupko:
ali mi ne pada na pamet da ga prodajem po ovoj ceni.

Ja ih ne prodajem makar mi sve propalo...

Ma kakva *uda, kad ih nisam prodao na 2.8_2.9 LTC/$ ili promenio na 3.1-3.3 LTC/BTC (imaju one nule ispred) onda iz inata necu ni sada. ;)

Ja sam 30 komada zamenio u piku na 0.0356 , nisam sve iako sam imao jos.

Pre 20-tak dana drug mi kaze menjaj kad je bio na 0.031 ja ne zamenim.

Pa normalno. Nisi lud sad da prodajes po ovoj ceni. Nebi ni ja prodavao, neka sede. Ako treba cekacu i 6 meseci da skoci cena. Pre ili kasnije skocice sigurno.

Ja ih ne prodajem makar mi sve propalo...

Po ovom odnosu ga ne menjam ni ja makar sve propalo.

Pa FTC:) , po sadasnjim cenama na 100LTC i 1000FTC pucamo oko 1BTC

Poslednja izmena:
Ja bih to pre rekao ovako...za 10 dana sa ovim skokovima gore dole diff-a i za LTC i za FTC npr. mozhe da se iskopa za 10 dana 100LTC-a ili 2300FTC-a sa istom snagom...tako da je FTC po trenutnom stanju na BTC-e u prednosti...pa da ga kopamo i stalno....

Sta je ovo sada sa predikcijom za sledeci diff...ludilo.... ?

@Splinter

Sto? Da napokon prekinemo sa ovom saradom? :d

Poslednja izmena:
Ne, nego da ljudi prestanu prodavati totalno pa da skoci malo cena...

eto ja sam vam malo napumpao 0.3%

fontas/koolio trenutno kupuju ltc zato cena slabo ide gore... jednostavno koriste se bot-vi da skidaju cenu a kupuju sve sto se ponudi do odredjene granice

i tako

diff skoro 1000 a vrednost u odnosu na BTC 0.0221:S:
bemti smradovi

pa lako je shvatljivo ruse se druge valute u korist BTC-a, monopolista je kriv za sve

Izgleda da nam je isplativost pala na 5%,ako se nastavi ovako bice ljuto :D

Ne smemo odustajati nece nas zidovi(kinezi) oterati tako lako :D

Ovo ako potraje.....down LTC.....sledi nam prelazak prvo na FTC...pa na WDC...te DGC...a onda malo na k...c
Strava i uzas........

Za sve su krivi pohlepni rudari jer da nema asic-a jos bi se kopao btc sa grafikama. Ali svi bi da se obogate preko noci.

Ovo ako potraje.....down LTC.....sledi nam prelazak prvo na FTC...pa na WDC...te DGC...a onda malo na k...c
Strava i uzas........

Koji prelazak na FTC? Pa taj coin kad bi 2 dana kopali oterali bi mu diff. na 600 i imao bi ispativost jednog bitcoina. Ljudi shvatite da 99% obicnih ljudi nisu culi za Litecoin, dobro je ako znaju za BTC, a oni su ti koji donose svez kapital. Mi rudari samo vadimo pare iz sistema, nista vise.

jednostavno dumperi rudari koji dumpaju ce uvek biti na nuli..... pa sad izvolte, ako nemate za struju sto ste kretali da kopate i kupujete tonu HW-a???

FTC i ostala djubrestina NIKAD nece zaziveti to potpisujem!

Meni je LTC i rudarenje investicija.... nisam ni ocekivao da zaradim odma, racune placam od onog sto radim a ne od rudarenja

Vi sto ste ocekivali da se izdrzavate od toga sad cete prodavat sve badava

Poslednja izmena:
Ili gasiti masine do daljnjeg...

Niko ovde ne govori o "zaradi odma" vec o zaradi uopste....a ako se ovako nastavi ode sve u majchinu...
I da mnogo je lakse placati struju par hiljada dinara od svakodnevnog posla....ali probajte placati par desetina hiljada....

@abacus
Radi se o tome da zarade samo oni koji mogu da cuvaju coin i po godinu dana...... zato u srbostani potpisujem je zaradilo 1% kopaca vece pare, svi ostali su zivotarili ;)

@abacus
Radi se o tome da zarade samo oni koji mogu da cuvaju coin i po godinu dana...... zato u srbostani potpisujem je zaradilo 1% kopaca vece pare, svi ostali su zivotarili ;)

Ma Zeljko vecina bi ga cuvala ili bar veci deo ali da mozemo da ga stavimo u dzep a ne na neki vircurex, bitstamp, gox, btc-e... Kako je samo Sajber prosao...:banghead:

Vrh Dno