Jel neko uspeo da instalira win 7 na 16gb fles? Kako bi mi to dobro doslo, da rasprodajem ove hardove koji mi samo prave guzvu i dodatnu potrosnju na konfiguracijama.
ja kontam da ce ltc pasti na nekih 6-7% a ftc lepo pada samo mu i vrednost nije bas nesto sjajna
sajber jel imas offline novcanik za ftc ili...?
gde ih kopas na coinotronu isto?
.....Ja na coinotronu, RNPPS i samo prsti. Tu kopam i FTC, odlicno radi.
Niko ti ni ne brani... osim sto hoce porez, kao i u svim civilizovanim drzavama.
A jesi ti video DGC kako je pao ? Još jedan skok diffa, a da ga cena ne isprati, mogu slobodno da rasprodam ovo malo krampova što imam (verovatno nešiću)....
Ja imam 8 komada 7850. U pitanju su one budjave MSI 7850 1GB i imam jednu Asus DC2 sa 2GB.
Sa 1gb verzijom, racunaj ~380kh/s sigurno, sve preko toga je extra. 2gb verzija moze da dobaci 400 kh/s zahvaljujuci vecem OC potencijalu memorije. Potrosnja na def naponu (1.138 mislim) je bila oko 135W. Za svaki slucaj racunaj 140.
Imam jedan rig sa 4x7850 i njega napaja Cooler Master B700 koje kosta 60e. Evo vec 2 meseca radi odlicno i ni jedan problem za sada nema. Rastojanje izmedju grafickih je ~8cm, i izmedju svake sam odozgo stavio 12cm fan cisto da tera vruc vazduh sto dalje. Temperature se krecu oko ~77-80s max. Napravio sam custom fan rpm u trixx-u tako da se obrtaji naglo povecavaju cim predje ~82s. Sve u svemu zahvalne kartice, 1,6 Mhs/s za karte placene 560e ukupno.
Ja imam 8 komada 7850. U pitanju su one budjave MSI 7850 1GB i imam jednu Asus DC2 sa 2GB.
Sa 1gb verzijom, racunaj ~380kh/s sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari