Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kopam ja, sasvim dobar pool.

Wu je ubedljivo najbitniji (pored "u"), odnosno mnogo bitniji nego "avg"..
al to i nije tako strašna razlika.. u 99 posto slučajeva, šta god da kopaš kod scrypt, dobrim se smatra razlika od nekih 10 posto ( 10 posto manje)..

dešavalo mi se da Wu bude i veće po nekoliko sati ;) ala ne na LTC.. sve zavisi naravno od Intensity, Thread Concur. W podešavanja 64/128/256..

puno experimenata treba, da se ubode optimum.. to svi znamo naravno..

I meni radi.
Nisam obracao paznju pre na taj WU. Imam do 10% manji nego prosecni.

kod mene nece i dalje sad bas probah, conection problem, sad cu na novog radnika da probam
jesi proverio koliki ti je stale?

Poslednja izmena:
0.92%

kopam ftc do daljnjeg, kod mene ne radi a koja radi stale 20-100%

kod mene litecoinpool.org sljaka bez problema ceo dan. Moztete i Franco kopati na frk.d2.cc OK je pool, ne zakidaju.

S obzirom da sam nov u ovome nemojte mi zameriti na nOOb pitanju :D.... kako se izračunava "stale" i da li je povezano sa rejected hashom (R)?

Kod mene zadnjih 5 dana litecoinpool.org radi sasvim normalno.

Radiradi pa stane, wemineltc je najstabilniji, al nešto zakida zbog luck...

Radi, radi, pa radi, ja kazem kako je kod mene, ne znam za vas.

Sta bre radi, kad je i sajt nedostupan, nismo dece da se lazemo.

kod mene je juce bilo prekida u par navrata, ali nista znacajno (a sajt trenutno radi)

Litecoinpool.org meni nije stao ni sekundu zadnjih 15 dana. A stale je ~0.3%, tako da je po meni izuzetno dobar pool. :)

Nije radio kod mene 30-40minuta, nema sanse, nikako, cak ni sajt nije bio dostupam. Otisao na coinotron, posle kad se sajt pojavio vratio masine na litecoinpool i sve radi od tada.

Drugari ako neko ima ili zna najbolja podesavanja za 7870 karte neka pomogne, postavi.

AlphaScrypt je u pitanju...

Pozdrav.

Ja sam je imao i maksimalni dometi su bili oko 460 kh/s.

1150/1500 mislim da su klokovi bili, a posto koristim reaper, podesavanja su bila:

worksize 256
vectors 1
aggression 19
threads_per_gpu 1
sharethreads 20
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 15232

E sad ne znam kako je u scrypt alpha, da li sam mozes korigovati thread concurency i ostalo...

Nazad
Vrh Dno